Voor de 2e keer op rij in korte tijd is onze Nutribullet vastgelopen/vacuüm gezogen. Diverse mails naar de Klantenservice gestuurd, maar weinig tot geen reactie of oplossing hiervoor mogen ontvangen.... Vis mer
Wij hebben de Nutribullet RX (zowel warme als koude dranken). We maken enkel gebruik van de koude dranken maken. Ontzettend fijn apparaat, snijdt alles goed en maakt de lekkerste smoothies! Na verloop... Vis mer
Juicer gekocht, snel geleverd. Was wel beetje verwarring over n model, in USA is er n pro versie, had ik liever gehad. Paar min puntjes plus opmerking. Snoertje vind ik kort, pulpgedeelte is snel vol... Vis mer
Heerlijk compact en multifunctioneel doordat het een blender en foodprocessor in 1 is. Tot nu toe alleen het blender gedeelte gebruikt. Dit is echt geschikt voor 1 persoon gezien de hoeveelheid ingred... Vis mer
Nutribullet is marktleider in Nederland op het gebied van blenders en wereldwijd de nr. 1 op het gebied van personal blenders. Onze blenders onderscheiden zich door een trendy design en optimaal gebruiksgemak tegen een aantrekkelijke prijs. Nutribullet is America’s best-selling blender. Wereldwijd zijn er al meer dan 80 miljoen nutribullets en magic bullets verkocht.
Har svart på 82 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av to uker
Order placed (6-8), shipped (7-8), sent back without explanation (7-8), returned (12-8) with DHL confirming shipping error on origin. Nutribullet customer service did not reach out in said 5 business days. Refund processed after complaining here (16-08).
No explanation and still no product.

Svar fra Nutribullet NL
De NutriBullet maakt mijn ochtenden zoveel makkelijker met heerlijke ontbijtsmoothies in een handomdraai. Super snel en altijd perfect gemixt, echt een topbegin van de dag!

Svar fra Nutribullet NL
Geleverd wat besteld is, binnen de aangegeven bezorgtijd. Zeer tevreden over de producten en service.

Svar fra Nutribullet NL
There wasn't a clear delivery time abd i had to look for it, made me a bit nervouse if was legal site or not

Svar fra Nutribullet NL
Ik ben zeer tevreden over de produkten en de snelle levering van Nutibullet.

Svar fra Nutribullet NL
Snelle levering, goede prijs, kwaliteitverhouding. Het is een mooi en goed apparaat. Wil geen ander meer na de ervaring die ik met dit apparaat heb. Groot voordeel is dat je nieuwe losse onderdelen kunt bestellen.

Svar fra Nutribullet NL
Snelle leverering! Goed verpakt. Top! Werkt super. Soep en smoothies zijn heerlijk.

Svar fra Nutribullet NL
Het was duidelijk en makkelijk te bestellen. Ik werd telkens op de hoogte gehouden. Goed verpakt, snelle levering.
Product is zoals in de omschrijving en de foto's.
Top gedaan

Svar fra Nutribullet NL
Ik was mijn beker van 750 ml kwijt. Voor mijn nutribullit blender. Al naar een paar winkels geweest waar ze nutribullit verkopen. Helaas geen losse bekers. Op de site van nutribullit zelf gekeken.Er stond duidelijk bij vermeld voor wat voor nutribullit blender deze beker geschikt was. Dit staat onderop de blender zelf. Niet op een sticker maar gedrukt. Helemaal top natuurlijk. Daarbij ook nog eens snel geleverd. Mocht ik weer eens iets kwijt zijn (hahaha) weet ik dat ik bij nutribullit het juiste product kan vinden.

Svar fra Nutribullet NL
Een maand na aankoop raak ik de rubberen ring kwijt. Helaas wordt deze niet los verkocht en moet ik weer een compleet nieuw messenblad (onderstel) bestellen. Ik heb nog een mail gestuurd, maar helaas. Ik vind dit niet echt klantvriendelijk!

Svar fra Nutribullet NL
Ik heb de mini gekozen. Heel blij mee. Fijn apparaat voor een snelle smoothie of sauzen

Svar fra Nutribullet NL
Snelle levering en goed product. Krachtige blender en makkelijk schoon te maken.

Svar fra Nutribullet NL
My nutribullet has lasted years! A very sturdy, reliable machine.

Svar fra Nutribullet NL
Goede en duidelijk website, betalings mogelijkheden ook ruim voldoende,
Netjes en snel geleverd .
En goede produkten waar je weer blij de dag mee kan beginnen .