Norva24 - præsenteret af Alderspræsidenten Lille Kim - var hjemme i vores lejlighed for at fejlfinde på et stoppet dræn i køkken og bad. Han løste det målrettet og hurtigt. Jeg var selv lige nød til a... Vis mer
Se hva andre synes
Vi har brugt Norva24 flere gange og de er altid effektive, meget venlige og har fair priser. Senest havde vi akut tilstoppede toiletter i vores center op til weekeden, hvor Martin J fra Lystrup og h... Vis mer
Selskapet har svart
Super venlig og professionel service. Jeg havde akut problemer med et stoppet afløb, men de kom hurtigt og fik det fixet. Mange tak til "Lille Kim" for den gode service!
Vi har i dag haft brug for hjælp med kloakken det problem kom lille kim fra norva 24 og løste til ug meget venlig og professionel chauffør
Informasjon om virksomheten
Skrevet av virksomheten
Har du et problem, vi skal løse for dig? Vi er klar til at rykke ud døgnet rundt, året rundt. Det gælder, hvad enten du har kloakproblemer, et tilstoppet afløb eller en oversvømmet kælder. Intet problem er for småt, og intet for stort. – Vi hjælper altid
Kontaktopplysninger
Ringager 2B , 2605, Brøndby, Danmark
- 70120222
- norva24.dk
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av én uke
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Hurtig og kompetent
Fik hurtig og kompetent hjælp af Jesper, til stoppet køkkenhåndvask. Med tilhørende spuling af afløb og kloak. Opgaven blev fulgt helt til dørs.
Hjortshøj 8530

Svar fra Norva24 Danmark
Super god og hurtig service!
Super god og hurtig service!
I forbindelse med huskøb havde vi brug for et prisoverslag på kloakskaderne, efter et andet firma uden kloakmester havde foretaget kloakservice. Ringede til Norva24 og var i kø i over 10 minutter hvortil jeg gav op og lagde på. Under 20 minutter senere ringede de retur. Jeg forklarede dem situationen og selvom vi havde fået lavet en kloakrapport gennem et andet firma, ville Norva24 gerne hjælpe med at give et prisoverslag, som mange andre firmaer ikke ville uden de selv havde forestået kloakrapporten. Ligeledes modtog vi prisoverslaget senere samme dag (en fredag), hvoraf vi hurtigt kunne komme videre med vores huskøb. Meget taknemlig for den hurtige service.

overfakturering på en TV-inspektion
overfakturering på en TV-inspektion
Fik af vide 2 gange i telefonen, over 2 gange, at prisen var 1350kr pr time.
Efterfølgende sender de en regning på 2500kr pr. Time. Uden moms😨 det kommer oveni den pris.
Man kan ikke regne med det de siger. På nogen måde, kan ikke anbefales.

Svar fra Norva24 Danmark
Jeg havde problemer med kloaklugt på…
Jeg havde problemer med kloaklugt på mit badeværelse, og da jeg talte med Norva og forklarede problemet, fik jeg tid 8/2, hvor 2 mænd kom ud kl. 7:30 om morgenen på trods af at jeg aflyste det igen, da jeg fik flere tilbud, og fandt ud af, det slet ikke var et problem med kloaken men mere VVS opgave. Medarbejderne var her 1 minut, da jeg fortalte dem, jeg ikke forstod hvorfor de kørte ud til mig, siden jeg havde aflyst. De fik lov at tjekke kloaken og blev også enige om at det var en VVS opgave. På vej ud sagde den ene “du får ikke en regning for det her, det sørger jeg for”
2 uger senere fik jeg en regning på 704kr, så jeg ringede til kundeservice, da der kunne være tale om en fejl. Kom igennem til en meget uforstående og nedladende medarbejder, og hun sagde “jamen du skal da betale for benzinen ud til dig”.
Jeg valgte at skrive til kundeservice mailen, og det var 20/2. Har stadig ikke fået svar, og er godt forarget over den måde, norva driver forretning på. Hold jer væk!!!!
Jeg betaler ikke den regning, da det er en princip sag, hvor jeg blev lovet noget af de 2 medarbejdere, siden de hverken har rengjort eller noget form for arbejde ude hos mig. Norva kan true med RKI, så må vi tage rettens vej, hvis det skal være.
Opdatering: Peter har siden løst det for mig og krediteret regningen. Tak for en god service Peter

Ekstrem høj formidlingsgebyr
Kom til at lave en fejl, nemlig ringe til Norva. Havde l*rtet til anklen og deres nummer kom op som lokal. Da jeg ringer til dem, siger de at de ikke har nogen i nærheden, men de vil gerne ringe til en lokal en.. Presset som jeg var, sagde jeg ja. Det blev et dyrt opkald. Regningen for 10 minutters arbejde, en almindelig hverdag, blev på 4300. De beregnede 2 timers arbejde.. fik ringet til den lokale, som Norva ringede til. Deres pris er på Ca.1800. Så norvas formidlingsgebyr er på 2500, for at ringe til en anden firma og sende regningen. Vanvittigt!!!! Klagede over det, men først da jeg ringede til dem, fik jeg prisen ned til 3000. De skrev ligefrem at den anden firma havde været meget venligt ift prisen.
Kan på ingen måde anbefale norva. Find en anden firma!
Update: efter 1,5 måned, hvor denne oplevelse har været online, er det altsigende at Norva ikke har svaret...
Find en anden firma!!
Update 2: Nu har jeg haft kontakt med Peter, hvor vi gennemgik oplevelsen og prisen. Desværre kom der ikke noget fornuftigt ud af korrespondancen, da deres svar omhandlede mere underleverandørens pris, og hvordan den var sammensæt. Der blev ikke svaret på hvordan de kan sende sådan en stor regning, når de kun har ringet og sendt en regning. Jeg havde ikke regnet med få noget økonomisk ud af det her, men jeg havde forventet er ordentlig forklaring.
Hvis man kunne, ville jeg gerne give minus stjerner for hele oplevelsen. Kan ikke anbefale firmaet.

Vil ikke anbefaler Norva24 kloak
Vil ikke anbefaler Norva24 kloak. Pr. telefon oplyste de at det vil koste 900kr plus moms. Var hjemme da de skulle spule kloakken . Det tog ham 5 min ( kloaken blev spulet 2 måneder før denne gang spuling ) Pga at vi skulle skifte 6 meter kloak rør skulle den spules igen inden. Regningen kom og den var på 1856kr, hvilket undrede mig da vi aftalte andet. Så jeg ringede ind flere gang og til sidst sagde de “at de skulle bruge vand for at spule den” derfor kostede mere, hvilket giver ingen mening. De kendte opgaven præcis inden de kom ud. Og de skulle ikke lave ekstra eller noget. Er nødsaget til at betale regningen , men føler mig snydt for 700kr.
Sløset bogholderi
Selve arbejdets udførelse, er der ikke noget at udsætte på.
Men kundeservice og bogholderi, er mildest talt uprofessionelt og amatøragtigt.
Norva24 sender gerne rykkermeddelelser, uden at have sikret sig, at der rent faktisk er sendt en faktura ud først.
Sådan adfærd er alt andet lige ikke fordrende for samarbejdet..
Dårlig
Det er beder og bruge de små slamsuger. Og bar holde sig væk fra norva24. Det er mere varm luft der kommer fra dem end der er i en Luftballon. Små børn med en studenterhuge på.

Svar fra Norva24 Danmark
Vær opmærksom på at de fakturerer per…
Vær opmærksom på at de fakturerer per påbegyndt time uanset omfang af opgaven.
Professionelt
Professionelt
Anvender dem i vores boligforening. Kommer hurtigt, når vi ringer og løser opgaverne tilfredsstillende. Venligt og kompetent personale. Havde på et tidspunkt et rigtigt ærgerligt problem med vand i kælder og det hjalp de også med.

Svar fra Norva24 Danmark
En dag gik spild med vente tid på dem.
Jeg havde bestilt en tid hos Norva24 (Aarhus) i meget god tid, altså ca. 1½ før de skulle komme.
De skulle hjælpe med et tilstoppet afløb og en stor fedtkage ude foran min bopæl.
Dagen før de skulle komme ringer de kl. 15.00, for spørge om de kunne lave tiden om fra kl. 7.30, til lidt senere på formiddagen, da en anden kunde i nabobyen havde brug for en dobbelt tid fra morgenstunden. Flink, som jeg var, gav jeg dem lov til dette, hvis de kom om formiddagen. Det lovede de og ville komme straks efter opgaven i Lystrup.
Da, klokken blev 10.45 ringede jeg, for spørge hvornår de ville komme. De svarede, at der ville gå mindst to timer mere, ca. kl. 13.
Der gik lidt over en time, hvorpå de så ringede tilbage igen, for fortælle, at der var kommet en hastesag fra DSB, som de havde taget ud til og den ville tage lang tid, men jeg kunne forvente de kom sidst på dagen, men intet fast tidpunkt. Jeg kunne ikke få en ny tid til næste dag, eller et afslag i prisen.
Jeg sagde, ja endnu en gang til vente, da jeg gerne ville have det gjort færdigt i dag. Tiden gik, hvorpå jeg ringede igen kl. 14.30. De var ikke i nærheden til ville komme ud til mig. Jeg tude ikke satse mere på det. (Den lille kunde, som havde ventet i ca. 12 dage fra aftalt dato, blev bare tilsidesat hele dagen og flyttet rundt med, som det passede dem.)
Nu var min tålmodighed og gode vilje opbrugt. Jeg afbestilte deres hjælp..!
Damen i telefonen lyd nærmest lettet over, at jeg afbestille og sagde ikke undskyldt, men beklagede bare, da jeg sagde det var dårlig service.
Jeg havde på intet tidpunkt, været sur, eller en anmassende kunde. Kun flink og imødekommen overfor deres omlægninger af tider helt fra dagen før.
Jeg fik et andet firma til komme næste dag.
Jeg er dybt skuffet over den service og respekt, som jeg fik fra dette firma. Har ellers brugt det før, men det bliver ALDRIG igen.
Det får man udad være flink. Min dag var spild med vente.
Dårlig oplevelse og urimelige priser
Sikke en dårlig oplevelse vi har fået hos Norva24 Hillerød. Vi skulle have lavet en tv inspektion af en kloak på en ejendom der er til salg. Vi ringer og aftaler om onsdagen at de kommer ud torsdag eller fredag. Torsdag bliver vi gjort opmærksom på at de ikke engang har kontaktet ejendomsmægleren onsdag, som de havde lovet. Fredag får vi kontakt til dem og de havde glemt at gå videre med sagen. Vi får så pointeret at det er vigtigt at det senest blev gjort fredag. Vi hører intet fra dem og har i weekenden prøvet at få fat i deres vagttelefon der ikke kunne informere om de havde været ude på adressen. Vil aldrig anbefale andre at bruge deres service! Vi har her til morgen fået bekræftet at de IKKE har været på adressen. Vi vil slet ikke anbefale andre at bruge dette firma!! Vi har derudover fået et andet firma ud som ikke tog overpris som de gjorde. Norva24 var DOBBELT så dyre som andre i området!
I burde virkelig tænke over den service i giver jeres kunder….
Mega dårligt service
Ganske arrogant service medarbejder,
Lisa Kjeldsen. Deres kloak medarbejder oversvømmede hele vores badeværelse,under hans arbejde ved at rense vores kloak uden for huset, glemte han at informere os, at det høje tryk fra kloakbil ville eksplodere i vores toilet. Vand fra toilettet var overalt, vægge, loft, møbler, gulv... Jeg ringede til service med det samme, men jeg fik ikke engang ordet undskyld, og regningen var 100% for tjenesten. Haft selv betale for rengøring, og Norva24 negate at refunderer det.

Der fremgår at man kan ringe 24/7
Der fremgår at man kan ringe 24/7, så man forventer også at man kan få hurtig hjælp. Ringede mandag og der er først hjælp fredag. Skønt med stoppet toilet og fuld septitank så længe...

Svar fra Norva24 Danmark
Trods travlhed - god service !
Kontaktede Norva 24 Århus afdeling for en presserende rensning af tilstoppede rørledning fra tagnedløb til sivbrønd. De måtte imidlertid afslå opgaven grundet travlhed. Kontaktede derpå konkurrenterne, hvor det ikke lykkedes at opnå kontakt. Genoptog kontakten til Norva, som intet kunne garantere. Men til trods for dette løste min opgave professionelt og udenfor normal arbejsdstid inden dagen var omme - fantastisk service - en fornøjelse :-)

Svar fra Norva24 Danmark
For jeres egen og jeres pengepung…
For jeres egen og jeres pengepung skyld, så ring endelig ikke til Norva 24, kr. 1362,50 for Max 10 min arbejde, som ikke hjalp, ringede til dem igen efter 2 dage, deres svar var vi kommer gerne igen, men det bliver til en ny regning....
Vi aftale en fast pris i telefonen på…
Vi aftale en fast pris i telefonen på tømning af septiktank, da jeg modtager fakturaen er det en timepris. Kommer dermed til at betale 1,5 gange det aftalte beløb. Norva24 nægter at ændre fakturaen!
Tømningen afvikles fint.
Havde en stoppet kloak.
Havde en stoppet kloak.
Fik at vide i telefonen at de ville være fremme iløbet af 20 min.
Det var de og chaufføren fra Kolding afdelingen leverede den bedste service jeg kunne ønske mig.
For mange kunder - men ikke mig!
Jeg rettede skriftligt henvendelse til Norva24 omkring tilbud på TV-inspektion af kloakrør. Efter 2 måneder har jeg stadig intet hørt. Ganske arrogant - de må have for mange kunder, men det bliver ikke mig!
Kloakrensning inkl. rengøring
Kom indenfor en times varsel. Fiksede kloakproblemet på under 10 minutter inkl. rengøring.
Bedste service
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.