Norva24 Danmark  Anmeldelser

TrustScore 4.5 av 5

Se hva andre synes

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Norva24 - præsenteret af Alderspræsidenten Lille Kim - var hjemme i vores lejlighed for at fejlfinde på et stoppet dræn i køkken og bad. Han løste det målrettet og hurtigt. Jeg var selv lige nød til a... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Vi har brugt Norva24 flere gange og de er altid effektive, meget venlige og har fair priser. Senest havde vi akut tilstoppede toiletter i vores center op til weekeden, hvor Martin J fra Lystrup og h... Vis mer

Selskapet har svart

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Super venlig og professionel service. Jeg havde akut problemer med et stoppet afløb, men de kom hurtigt og fik det fixet. Mange tak til "Lille Kim" for den gode service!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Vi har i dag haft brug for hjælp med kloakken det problem kom lille kim fra norva 24 og løste til ug meget venlig og professionel chauffør

Informasjon om virksomheten

1. Takrennerensing

Skrevet av virksomheten

Har du et problem, vi skal løse for dig? Vi er klar til at rykke ud døgnet rundt, året rundt. Det gælder, hvad enten du har kloakproblemer, et tilstoppet afløb eller en oversvømmet kælder. Intet problem er for småt, og intet for stort. – Vi hjælper altid

Kontaktopplysninger

Enestående

TrustScore 4.5 av 5

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av én uke

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

28 anmeldelser i de siste 12 månedene

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Aldrig bruger jeg dem igen

Aldrig bruger jeg dem igen

De kom til vores adresse splittet vores indkørsel ad for at komme til dækslet de fixet ikke problemet men sendte en kæmpe regning fordi de påstod problemet var et andet sted

17. februar 2025

Kære Martin

Vi er kede af at høre, at din oplevelse med os ikke levede op til dine forventninger. Det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker at efterlade vores kunder med.

VI vil meget gerne undersøge sagen nærmere. Hvis du har mulighed for at kontakte os direkte med dit sagsnummer eller flere detaljer, vil vi gøre vores bedste for at finde en løsning og få klarhed over forløbet.

Med venlig hilsen,
Peter,

Hvis der var 6 stjerner fik de en til

Hvis der var 6 stjerner fik de en til. Perfekt betjening fra telefonen blev taget - til lille Kim kom på klokkeslet og med utrolig hjælpsomhed og håndelag løste alle vore problemer.
Alt gjort som lovet og mere til.
Tak til lille Kim og Norva24 i Aarhus
Jens O

11. mars 2025

Kære Jens,

Tusind tak for dine flotte ord – de varmer!

Vi er glade for, at hele oplevelsen fra start til slut levede op til dine forventninger – og mere til.

Super god service

Super god service, hurtig god hjælp med et stoppet afløb, lille Kim var meget grundig og der var pænt ryttet op da han var færdig. Tommel op her fra

11. mars 2025

Hej Palle,

Hvor er det dejligt at læse din anmeldelse – tusind tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Er glad for at høre, at mødet med Lille Kim gjorde en forskel. At han ikke bare fik afløbet fikset grundigt, men også efterlod det hele pænt og ordentligt.

Peter,
Norva24 🚛💧

Sød og professionel hjælp

Virkelig god og professionel hjælp fra Martin J., som hjalp mig med et stoppet afløb. Han var sød og imødekommende, og løste både mit problem og tog sig tid til at forklare mig, hvordan det skulle løses.
Stor anbefaling herfra! ☺️

6. mars 2025

Hej Matilde

Hvor bliver jeg glad, når jeg læser om den oplevelse du har haft med os og i den grad Martin.

Jeg sender dine flotte 5 stjerner og ord videre til Martin.

Rigtig god weekend

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Super hurtig betjening og…

Super hurtig betjening og problemløsning af en tilstoppet kloak i min lejlighedsbygning. Fra opkald til ankomst gik der blot små 15-20 min.
Og problemet løst på 15 min.

Det kan man kalde service, når man står i et træls problem med vand stående op af risten i bruseren💦

“Lille Kim” kørende i vogn nr. 24 skal have meget af rosen for at være serviceminded og grundig i sit arbejde.
Tak for hjælpen Kim og Norva24

5. mars 2025

Hej Camilla
Tusind tak for din dejlige anmeldelse,

jeg sørger for at "lille Kim" modtager rosen.

Rigtig god weekend

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Lille kim yder bare en super service…

Lille kim yder bare en super service kom hurtigt og fik det klaret i en fart

2. mars 2025

Hej Henrik,

Mange tak for Deres venlige anmeldelse. Vi er meget glade for at høre, at De har haft en god oplevelse med vores service.

Jeg sørger for at sende de rosende ord videre til Lille Kim.

Med venlig hilsen,

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Når kloak er stoppet så ring

Når kloak er stoppet så ring til Norva24 så kommer lille Kim og fikser problemet med et smil 👍👍

Morten Rasmussen

1. mars 2025

Hej Morten,

Mange tak for din anmeldelse! Det betyder meget for os at høre, at lille Kim fik løst problemet hurtigt og med godt humør.

Rigtig god dag

fantastisk service fra Martin J

Martin J hjalp mig med stoppet afløb, og jeg kunne ikke have ønsket mig en bedre oplevelse! Han var sød, imødekommende og tog sig tid til at løse problemet grundigt, samt forklarede hele processen på en måde, så jeg forstod det. Ikke nok med det hjalp han med at kigge på et andet afløb.
En super professionel og venlig service! Kan klart anbefalede Martin J, hvis du har problemer med afløb😊

25. februar 2025

Kære Ida,

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Det glæder os at høre, at du har haft en god oplevelse med Martin J. Det betyder meget for os, at Martin ikke blot fik løst dit problem grundigt, men også tog sig tid til at forklare processen på en forståelig måde.

Jeg sender rosen videre til Martin, som uden tvivl vil blive glad for din anbefaling.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Vores private ejerforening havde behov…

Vores private ejerforening i Aarhus N havde behov for akut kloakhjælp. Vi fik rigtig god service af Lille Kim.

17. februar 2025

Hej Carl.

Det er skønt at høre - tusind tak for at dele den gode oplevelse med os her!

Vi ønsker dig en god dag!

Peter /Norva24

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Top service og en super oplevelse

Kontaktede Norva24 Danmark en søndag og i løbet af ganske kort tid dukkede “lille Kim” og kloakbil op og han præsenterede sig. Vi er 7 rækkehuse fælles kloak med en del strenge. “Lille Kim” dannede sig hurtigt et overblik og efter kort tid var rottespærren og fællesstreng renset og alt lagt på plads igen. En dygtig mand og det selv om det var søndag formiddag. Tak for godt arbejde

9. februar 2025

Hej Torben

Tak for din fine anmeldelse - jeg sørger for at "lille Kim" modtager rosen.

Rigtig god aften

Men venlig hilsen

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Fantastisk service til ug af Lille Kim.

Fantastisk service til ug af Lille Kim.
Helt vildt sød, behagelig og snaksagelig, og klarede mit stoppede afløb på ingen tid, samtidig med at han havde overskud til at svare på mine spørgsmål og forklare om det undervejs.

14. februar 2025

Hej Freja

Tusind tak for at dele dine positive oplevelser med "lille Kim" her - jeg skal sørge for at han modtager de pæne ord at varme sig på.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Hurtig, hjælpsom og god service

Hurtig, hjælpsom og god service. Lille Kim var forbi og klare en stoppet vask. Meget behagelig og informerende.
Gennem boligselskab, så prisen kan jeg ikke forholde mig til

13. februar 2025

Hej Emil

1000 tak for din fine anmeldelse, de 5 stjerner og for at dele jeres positive oplevelse med os - det sætter vi stor pris på.

Rigtig god dag

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Super service fra imødekommende lille…

Super service fra imødekommende lille Kim!

13. februar 2025

Hej Jesper

Mange tak for din anmeldelse og de 5 stjerner. Hvor er det skønt at læse, at du er glad og tilfreds med "lille Kim".

Rigtig god dag.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Jeg kan klart anbefale lille Kim fra…

Jeg kan klart anbefale lille Kim fra Norva 24
Super sød og effektiv og meget venlig
Jo efter vi ringede 15 min efter
Og så på en søndag
Stor anbefaling herfra

9. februar 2025

Hej Birgitte,

Tak for denne meget positive anmeldelse - den sætter vi stor pris på.

Rigtig god aften

Martin J og lille Kim er hverdagens helte

Martin J og lille Kim var hverdagens helte for mig, jeg stod i en virkelig træls situation, at mit toilet var stoppet og flød over. Det var kaos og det var forfærdeligt. Men så kom kære Martin J og lille Kim og hjalp, to virkelig rare mænd, som fik det hele løst. De to fortjener en stjerne i bogen!

28. januar 2025

Kære Kasper,

Vi vil gerne takke dig for din venlige og rosende anmeldelse. Det glæder os meget at høre, at Martin J og Lille Kim kunne assistere dig i en vanskelig situation.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse med os.

Peter / Norva24

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Lille Kim kom med godt humør og fiksede…

Lille Kim kom med godt humør og fiksede mit afløb hurtigt. Han ryddede op og tog endda mit skrald med ned. God service!

23. januar 2025

Hej Emilie,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse og de flotte ord!

Det glæder os meget at høre, at Lille Kim kunne assistere dig med godt humør og effektiv service.

Jeg ønsker dig en dejlig weekend!

Peter /

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Lykkes hvor andet firma meldte pas

Norva24 blev kontaktet da det af kommunen adviseret firma, ikke kunne finde et til lejligheden passende køretøj som kunne komme frem på grunden - trods det at de havde kørt på adressen siden først i 70'
Tenna fra Lystrup afdelingen, fik efter hun havde set vores foto af adgangsvej m.m. skaffet en fantastisk service mindet medarbejder med en fuldstændig pletfri bil - og opgaven var løst til vores fulde tilfredshed Tak og stor ros for viljen til at lykkes.

5. august 2024
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Lasse Hansen gav en super god service!

Lasse Hansen gav en super god service!

En stor prop i afløb blev fundet og fjernet helt.

6. januar 2025

Hej Ulrik,

Hvor er det dejligt at høre, at du har haft en så positiv oplevelse med os – og med Lasse Hansen især! 🌟

Vi ved, hvor frustrerende et stoppet afløb kan være, så det glæder os, at Lasse fik løst problemet hurtigt og professionelt.

Jeg sørger for, at din ros bliver givet videre til Lasse – det fortjener han!

Kim Madsen, super god.

Kim Madsen kom forbi i morges, han var super sød og venlig. Så hjælpsom og han fik det fikset på 5 min.

Håber i får en dejlig jul ved Norva.

Louise og Anneli - Åbykollegiet

15. desember 2024

Hej Louise,

Mange tak for den fine anmeldelse! Vi er glade for at høre, at Kim kunne hjælpe jer hurtigt og effektivt, og at I oplevede ham som både venlig og hjælpsom. Vi sætter stor pris på jeres ros!

Vi ønsker jer en fantastisk jul, og vi er glade for, at I tog jer tid til at dele jeres oplevelse med os.

Peter, Norva24

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv