Norsk Biltransport AS Anmeldelser

2,8

Useriøst firma. Dekker ikke skader de skaper på bilene. Henviser bare til bilder hvor de hevder de ser skaden.(som det helt klart ikke gjør) Brukte også 13 dager fra Ålesund til Oslo som er vel... Vis mer

Bare tull leverer bilen uten kode til nøkkelboks på en lørdag. Ringer ikke ender me at jeg må ta kontakt me daglig leder der bilen leveres.

Kan virkelig anbefale Norsk Biltransport AS. Rask respons på Mail og god service. Bra pris og god dokumentasjon med bilder av bilen før og undervegs. Supert i disse korona tider da det gjord... Vis mer

1. Kjøretøy og transport

Norsk Biltransport har spesialisert seg på frakt av biler. Vi frakter alle typer biler, også de som er defekte. Så lenge bilen ruller, så kan vi få den med på vår bilfrakter. Vi kjører faste ruter i hele Norge. Vi samlaster slik at vi kan gi deg en god pris på transporten. Vi kan selvfølgelig også utføre hasteoppdrag hvis det er ønskelig. Har du for eksempel har kjøpt en bil på FINN, så kan vi hente den og frakte den hjem til deg.

Middels

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av én uke

Alle anmeldelser

4 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Ekspresstransport. Når bilen er lastet på fra terminal....

kan ikke helt si meg fornøyd, men er er del positivt og.
den mest positive siden er sjåfør, de har jeg inntrykk av virkelig gjør det ekstra for kundene

når det er sagt, logistikken er da slettes ikke noe å skryte av, spesielt frakt fra sør til nord. hadde bilen blitt hentet samme døgn, hadde bilen hvert her en uke tidligere. her kunne de hentet bilen med en gang, siden den skal såpas langt nord som Finnmark. Ekspresstransport, snegle henting og levering til første terminal

også en siste ting. er slettes ikke store innvesteringen, men skal bilen 2000+ km, så å ha trekk over de bilene er et must. kan ikke levere bil så skitten og inngrodd med veistøv slik jeg fikk min. har brukt 2 dager på å rengjøre og pleie lakken for å ikke få langvarig skade. er en betydelig sum i frakt, et trekk som varer flere transport er ikke dyrt. en billig innvestering, eller oppfordre til å dekke til bilen ved avhenting

24. august 2021
Logoen til Norsk Biltransport AS

Svar fra Norsk Biltransport AS

Hei. Veldig hyggelig at du er fornøyd med kundeservicen til sjåføren vår 😊

Vi kan ikke kommentere din opplevelse om hurtigheten på transporten, da vi ikke vet hvilken transport du referer til. Det er kanskje litt optimistisk å forvente at vi skal klare å hente bilen din samme døgn som du bestiller. Vi frakter flere hundre biler hver eneste dag. Det er komplisert logistikk.

Det er ikke forskjell på veistøvet bilen blir utsatt for ved frakt på lastebil, eller om du kjører bilen selv på egne hjul. Lakken på bilen din blir derfor ikke mer skadet, enn om den ble kjørt på egne hjul samme distanse. All biltransport i Norge går med åpne lastebiler, og vær og veiforhold rår vi ikke over.

Vi har forsøkt transport med trekk over bilene, men det som da skjer er at trekket gnisser mot lakken time etter time, og ødelegger lakken fullstendig. Sliper lakken helt ned til metallet. Trekkene blir også revet i filler av mange timer i fartsvinden.

Useriøs

Useriøs, ikke noe som så irriterende når avtaler ikke blir holdt!

17. august 2021
Logoen til Norsk Biltransport AS

Svar fra Norsk Biltransport AS

Hei. Vi kan ikke kommentere din opplevelse om avtale som ikke er blitt holdt, da vi ikke vet hvilken transport du referer til. Vi frakter flere hundre biler hver eneste dag. Det er komplisert logistikk. Vi gjør vårt ytterste for yte god service og holde avtaler.

Helt supert!

Det var litt vanskelig å komme gjennom på telefon (sikkert pga. mye pågang), men når jeg først fikk svar så fikk jeg super service fra Norsk Biltransport, som gjorde alt i deres makt for å frakte bilen min fra Tønsberg til Bergen snarest mulig. Ringte dem torsdag og bilen var faktisk fremme allerede på søndag! Man har god oppfølging av hvor bilen er i løypa via nettet og jeg fikk også sms fra sjåførene.
Jeg er veldig godt fornøyd med tjenesten, det var verdt hver eneste krone! Anbefales!

4. juli 2021

Her skulle bilen fraktes fra Fjellhamar…

Her skulle bilen fraktes fra Fjellhamar til Randaberg. Og det var NBT som gjorde.Fantastisk info underveis,og ankommer leveringspunkt på avtalt tid.En høflig ung mann,kjører bilen av lastebil. Tar noen bilder av bilen,og gir beskjed.Nå er den din.Kan ikke finne noe å sette fingrene på jeg.Er bare kjempe fornøyd med transporten jeg.
Kjell lund

9. mai 2021

Rask, enkel og trygg!

Ekstremt enkelt bestillingssystem. Rask levering, og god dokumentasjon med bilder av hele bilen før og etter levering. Andre biltransportfirma jeg har brukt, kan ikke måle seg med BNT. Super service til alle døgnets tider!

28. april 2021

Veldig proffe

Veldig proffe , hører på kunden og gir god informasjon .
Har brukt dem mer en 1 gang og har bare positivt å si .

8. mars 2021

Kan virkelig anbefale Norsk…

Kan virkelig anbefale Norsk Biltransport AS.
Rask respons på Mail og god service. Bra pris og god dokumentasjon med bilder av bilen før og undervegs. Supert i disse korona tider da det gjorde det vanskelig å hente bilen på Motorships i Drammen. NBT fraktet bilen til Ålesund. Veldig fint å kunne spore bilen underveis. God kundebehandling, og levert til avtalt tid.
Kan trygt anbefales.

11. februar 2021

Flott opplevelse

Kjøpte bil i Alvdal og fikk den fraktet til Lørenskog. Har sjeldent opplevd noe så sømløst som denne turen. Bra pris, bra service og bra oppfølging.

Kan ikke få fullrost denne gjengen.

Lars Tore

12. januar 2021

10/10 poeng

Kjøpte bil via forhandler i Stjørdal, som ordnet frakt og levering via NTB til Saltdal. Etter litt tull med sporingslinken, som endret est levering med flere uker, kontaktet jeg NTB og opplevde virkelig god service fra Patrick hele veien. Forøvrig samme mannen som leverte bilen, en mann med godt humør. Alt i alt en hyggelig opplevelse til en fornuftig pris. Vil virkelig anbefale transport via NTB. Takk for samarbeidet.
Mvh Mathias

21. desember 2020

Glimrende opplegg

Glimrende opplegg.
Fraktet bil fra oslo til stavanger. Godt me bilder, godt me opplysninger underveis, og levert ihht til avtale og ønske.

13. desember 2020