Useriøst firma. Dekker ikke skader de skaper på bilene. Henviser bare til bilder hvor de hevder de ser skaden.(som det helt klart ikke gjør) Brukte også 13 dager fra Ålesund til Oslo som er vel... Vis mer
Bare tull leverer bilen uten kode til nøkkelboks på en lørdag. Ringer ikke ender me at jeg må ta kontakt me daglig leder der bilen leveres.
Her skulle bilen fraktes fra Fjellhamar til Randaberg. Og det var NBT som gjorde.Fantastisk info underveis,og ankommer leveringspunkt på avtalt tid.En høflig ung mann,kjører bilen av lastebil. Tar no... Vis mer
Kan virkelig anbefale Norsk Biltransport AS. Rask respons på Mail og god service. Bra pris og god dokumentasjon med bilder av bilen før og undervegs. Supert i disse korona tider da det gjord... Vis mer
Norsk Biltransport har spesialisert seg på frakt av biler. Vi frakter alle typer biler, også de som er defekte. Så lenge bilen ruller, så kan vi få den med på vår bilfrakter. Vi kjører faste ruter i hele Norge. Vi samlaster slik at vi kan gi deg en god pris på transporten. Vi kan selvfølgelig også utføre hasteoppdrag hvis det er ønskelig. Har du for eksempel har kjøpt en bil på FINN, så kan vi hente den og frakte den hjem til deg.
Tømmersvingen 3, 3414, Lierstranda, Norge
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av én uke
Altfor lang ventetid og veldig lite kommunikasjon.

Svar fra Norsk Biltransport AS
Helt fantastisk konsept fra A til Å.
Flinke og hyggelige mennesker i alle funksjoner og alt fungerte bedre enn forventet. Dere har tydeligvis god erfaring og et velfungerende konsept med et landsdekkende tilbud til meget konkurransedyktige priser.
Jeg kan trygt anbefale dere til alle som har behov for biltransport.
MVH
Rolf P
Utrolig rask service da bilen fikk trøbbel i Nord-Norge under ferieturen. Bilen fikk jeg tilbake lenge før estimert tid. Hyggelige folk i telefonen, og sjåføren kunne jobben sin.
Etter bilkjøp hos forhandler som har rotet med transportbestilling til NBT, har NBT og Poul virkelig gjort sitt for å få fortgang i transporten. Jeg setter utrolig stor pris på hvordan de har ryddet opp og tatt tak i transporten på tross av forhandler som bommet med bestillingen!
Fikk ikke svar på anbefalt kontakt metode. Da vi ringte sjåfør utpå kvelden var han allerede sovnet. Vi er klar over kjøre og hvile regler. Men å beregne ankomst på en tre firetimers tur burde gå.... vi fikk da kjørt 400 km unødvendig siden bilen ikke var fremme. Styr unna om dere kan

Svar fra Norsk Biltransport AS
Utrolig enkelt og rimelig! Profesjonell aktør.
Kjapp levering fra lite sted på NordMøre
mvh 4B BIL AS
Takk for rask levering!! god kommunikasjon og ingenting som er ett problem! Anbefales 100%. Sjåfør veldig bra. Povilas 👍
Rask transport, god kommunikasjon og ingenting som er ett problem!
Rask å trygg transport, god kommunikasjon anbefales
Kjøpte en bil fra Ås og bestilte transport hos NBT for første gang. Frakt ble bestilt på torsdag, og søndag kveld var bilen i Nord-Trøndelag. Jeg forventet ikke en så fort levering! De sender bilder av bilen når de henter den. Dagen da bilen skal leveres så ringer en hyggelig sjåfør for å avtale et tidspunkt.
Kjempefornøyd med servicen!
Takk for rask levering! Også supert å følge bilen i portalen med bilder og status underveis.
Har brukt NBT flere ganger fra østlandet til midtnorge og er kjempefornøyd. God kommunikasjon underveis og rask levering.
Transport av bil fra Sem til Molde. Enestående service på alle måter - med god orientering fra henting til levering. I tillegg var det en meget hyggelig sjåfør som leverte bilen til avtalt tid på avtalt sted. Anbefales!!
Det ble bestilt transporte på bilen min fra Trondheim til Stavanger. Det er 6 dager siden og bilen står på samme plassen i Trondheim. Det vises i så fall på linken at det er ingen begevelse. Ikke det raskeste transporte i så fall. Vil gjerne ha en telefon nummer fra sjøferen hvis linken ikke er oppdatert. Frustrert kunde

Svar fra Norsk Biltransport AS
Kjøpte bruktbil fra forhandler på østlandet og brukte NBT til å frakte den til Bergen. Billig pris og like raskt som å hente bilen selv.
Brukte de flere ganger.Heilt topp på alle måter.
Fikk en mopedbil levert fra Skudeneshavn til Moss Topp levering 👌👍
Oppdraget var å frakte min bil t/r Mo i Rana Trondheim i forbindelse med en service på bilen. Veldig bra system ved opphenting her i Mo (fast avtalt møtepunkt), kontakt med sjåføren via SMS meldinger og Tracing, og ved leveranse av bilen i Trondheim (bilde av bilen, og. dokumentasjon ved levering hos forhandler). Overkommelig pris på oppdraget. Den var noe skitten når den kom fram, men sånn er det ved åpen transport i det været vi har i Norge. Jeg har alltid vasket og polert bilene mine i forkant av transporten for dokumentasjon av tilstand ved levering, og da er den også lettere å rengjøre når den kommer i retur. Noe trekk over bilen i åpen transport tror jeg ikke er lurt på grunn av gnissing mot lakk. Etter litt spyling i vaskehall var den som ny. Det går jo an å velge lukkede transportløsninger også, men de er svindyre. Jeg har, på grunn av litt "sære biler", opp gjennom årene benyttet endel biltransporter med andre transportselskaper, mhp både når det gjelder nybilkjøp og brukte biler. Dette er det beste selskapet hittil dersom man snakker om kombinasjon pris/service. Godt jobba!
Jeg kommer til å anbefale NBT hvis noen spør meg, helt klart.
Bruker dette firmaet jevnlig. har prøvd andre også men ingen er i nærheten av punktlighet og ikke minst kommunikasjon underveis. Holder hva de lover.