Noremax Anmeldelser

3,4

Til tross for klar beskjed ved inngåelse av ordren om plassering av hengslene så ble de produsert feil. Noremax har på 6 mnd etterhvert vedkjent at det var deres feil - men tar ingen ansvar utover å s... Vis mer

Så fornøyd med nye fronter fra Noremax på kjøkkenet vårt. God kvalitet både på dører/skuffefronter og ikke minst på lakken. Det var kjempeenkelt å fornye vårt gamle IKEA-kjøkken med eksisterende dørhe... Vis mer

Jeg er veldig glad for at Noremax tilbyr muligheten til å bestille skreddersydde fronter i riktig størrelse til IKEA-skap. Spesielt når en løsning ikke lenger er tilgjengelig på markedet, er dette he... Vis mer

Vi besøkte Noremax showroom i Oslo i sommer og valgte ut nye kjøkken fronter i Soft Matte basic, mørkeblå. Vi har vært veldig fornøyd med servicen og hjelpen vi har fått gjennom hele prosessen og vil... Vis mer

1. Kjøkkenutstyr
  2. Møbelbutikk
  3. Oppbevaring

As a Norwegian manufacturer, we have an established production in Norway where we offer a range of popular Ikea replacement cabinets. These include the METOD and FAKTUM kitchen systems, Pax wardrobes, Besta sideboards as well as sides, tops, handles and legs. For complete flexibility, all fronts supplied fit into the hulls of Ikea furniture.

Middels

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Har svart på 81 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av to uker

Alle anmeldelser

76 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Høy kvalitet, nydelig finish

Jeg pleier ikke å skrive tilbakemeldinger men gjør et unntak i dette tilfellet. Grunnen er at produktkvalitet var meget bra. Jeg bestilte 11 høye skapdører til en walk-in garderobe.
Dørene var godt beskyttet ved levering og det var ingen skader. Dørene har en virkelig flott finish og var veldig solide. Helhetsinntrykket etter montering er nydelig. Kvalitetsmessig vil jeg ikke ha betenkeligheter med å anbefale disse dørene. Montering gikk knirkefritt med IKEA hengsler, som passet fint.

Leveringstid på 6 uker var litt lang, men dette var egentlig ikke et stort problem for meg.

Anbefales på grunn av kvaliteten.

23. juni 2023
Logoen til Noremax

Svar fra Noremax

Tusen takk David for en så hyggelig tilbakemelding, dette setter vi stor pris på :-)

Flotte dører med nydelig finish.

Flotte dører med nydelig finish.
Var ganske lang leveringstid da jeg bestilte, og den ble også utsatt. Kunne gjerne tenkt meg litt mer oppdatering i ventetiden.
Ellers enn det er det nydelige produkter

5. april 2023
Logoen til Noremax

Svar fra Noremax

Thank you for your feedback. We apologise for the long delivery time. This is out of our hands once the order is passed to the shipping company, but we communicate this with them and provide as much feedback to customers as we can. We will work to improve the update process for customers.

Vis anmeldelser på alle språk. (233 anmeldelser)