Til tross for klar beskjed ved inngåelse av ordren om plassering av hengslene så ble de produsert feil. Noremax har på 6 mnd etterhvert vedkjent at det var deres feil - men tar ingen ansvar utover å s... Vis mer
Så fornøyd med nye fronter fra Noremax på kjøkkenet vårt. God kvalitet både på dører/skuffefronter og ikke minst på lakken. Det var kjempeenkelt å fornye vårt gamle IKEA-kjøkken med eksisterende dørhe... Vis mer
Jeg er veldig glad for at Noremax tilbyr muligheten til å bestille skreddersydde fronter i riktig størrelse til IKEA-skap. Spesielt når en løsning ikke lenger er tilgjengelig på markedet, er dette he... Vis mer
Vi besøkte Noremax showroom i Oslo i sommer og valgte ut nye kjøkken fronter i Soft Matte basic, mørkeblå. Vi har vært veldig fornøyd med servicen og hjelpen vi har fått gjennom hele prosessen og vil... Vis mer
As a Norwegian manufacturer, we have an established production in Norway where we offer a range of popular Ikea replacement cabinets. These include the METOD and FAKTUM kitchen systems, Pax wardrobes, Besta sideboards as well as sides, tops, handles and legs. For complete flexibility, all fronts supplied fit into the hulls of Ikea furniture.
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Har svart på 81 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av to uker
Kjøpte nye fronter til vårt Faktum kjøkken (Ikea) fra Noremax i 2022. En av dørene har fått en vannskade og vi ville bestille ny dør til denne. Med fraktkostnader og minstepris tillegg (når det er mer enn et år siden første bestilling) ble det en heftig pris på en dør og vi henvendte oss til Noremax for å finne en løsning. Og det fikset de. Siden vi allerede hadde bestilt fronter til et helt kjøkken (stor ordre) før 3 år siden, hjalp de oss med å slette minsteordre tillegget på over 800 kr. Super og velvillig service ! Tusen takk for hjelpen !

Svar fra Noremax
Vi bestilte kjøkkenfronter i slutten av mars, og ble informert om at det ikke kom til å være noe problem at de ble ferdige til vi trengte de 2 måneder senere. 8 uker gikk og vi hørte ingenting. Etter en del purring fikk vi en mail om at ordren var ferdig, men at den var til kvalitetskontroll (ikke ferdig med andre ord). Til slutt ble vi lovet at ordren skulle komme før vi dro på sommerferie, men at én del av ordren ikke var ferdig og kom til å bli ettersendt.
Vi fikk vår ukomplette ordre dagen før vi dro på ferie, altså 14 uker etter at den startet produksjon. Etter at vi pakket opp ordren fant vi ut at det manglet enda en del av ordren.
Vi har opprettet sak som vi har blitt bedt om for å få ettersendt delen som vi oppdaget at manglet. Er vi heldige har vi kanskje et komplett kjøkken til jul, men jeg har ingen forhåpninger etter erfaringen så langt.
Stor tabbe å forhåndsbetale hele summen. Vil ikke anbefale å benytte Noremax til noen andre.

Svar fra Noremax
Bestilte kjøkkenfronter som ble sendt når de skulle fra Noremax. Frontene har kjempebra kvalitet og er superpresise, ingen problemer med montering.
Synes leveringen med Posten / Bring tok lang tid.

Svar fra Noremax
Har ikke fått produkter enda (kjøkkenfronter) og foreløpig levering er estimert til å ta 18 uker. Det gis ingen oppdateringer hvis man ikke purrer eller kompensasjon for forsinkelser. Anbefaler derfor ikke å bestille da det ofte er viktig å kunne planlegge et kjøkken. Vil oppdatere anmeldelse hvis produktene en gang kommer

Svar fra Noremax
Väldigt nöjda med vårt kök från Noremax!

Svar fra Noremax
Det startet som en kjøkkendrøm! Super selger, og tilsynelatende flotte produkter. Jeg ble solgt og betalte som krevd 100% forskudd.
Det skulle jeg aldri gjort, for deretter kollapset hele prosessen.
Jeg har fått skadede produkter gang på gang, feil produkter, og kraftig forsinkede produkter. Uforutsigbar transportlogistikk, og fortvilte innleide kjøkkenmontører.
Noremax legger ansvaret over på forbruker og velger bort både forbrukerkjøpsloven og sine egne kjøpsvilkår. De oppleves som særdeles urimelige. Forbrukertilsynet er involvert.
Frarådes på det sterkeste !

Svar fra Noremax
Jeg skulle bestille to garderobedører som var "custom made". Dette hadde jeg betalt for i fullt beløp og ble lovet 5-8 uker leveringstid siden det var spesialmål.
Det har nå gått 6mnd! Og jeg har ennå ikke fått dørene mine.
Når jeg spør om hva som skjer så får jeg beskjed om at de skal ta opp saken med høyeste prioritering. Dette resulterer kun i at jeg får meldinger på engelsk - og jeg ønsker ikke å ha kontakt med noen engelske som jeg ikke har bestilt fra da jeg forholder meg til butikken.
Når jeg ringer butikken så er det veldig vanskelig å få tak i "rett person".
Jeg anbefaler å tenke 10 ganger før du bestille noe derfra! Dessuten er det dyrt også og står ikke i noen som helst stil til leveransen.
Nå ønsker jeg å få kompensasjon pga så mye forsinkelser og stress, men dette virker ikke som et alternativ Noremax driver med.

Svar fra Noremax
Veldig fornøyd med vår opplevelse med Noremax. Enkel montering og flott resultat. Vi har opplevd svært god kundeservice 👌

Svar fra Noremax
Aldri opplevd dårligere kundeservice og håndtering av et problem forårsaket av noremax selv. Vi bestilte frontene i starten av september. Fikk frontene i november, men de vi fikk levert var i feil farge. Dette skyldes at de hadde feilmarkert en vareprøve i butikken. Etter mye om og men ble frontene hentet igjen og vi måtte vente helt til februar før vi fikk de nye frontene. Opplevde ekstremt dårlig kundeservice, vanskelig å få kontakt, ble møtt med ingen forståelse og fikk heller ingen avslag på ordren.

Svar fra Noremax
Bestilte tre ulike håndtak fra Noremax. Kundeservicen var hyggelig og imøtekommende i starten, men det endret seg raskt da jeg mottok feil vare og reklamerte. Det fulgte flere måneder med motstridende og lite sammenhengende tilbakemeldinger, manglende respons på både telefon og e-post, før saken til slutt ble løst og riktige håndtak levert. Svært skuffende oppfølging – unngå dette selskapet hvis du vil spare deg for frustrasjon og unødvendig tidsbruk.

Svar fra Noremax
Da jeg betalte (de krever hele summen ved bestilling) uttrykte jeg bekymring over de mange negative utsagnene på Trustpilot, Noremax forsikret meg om at alt var trygt. Det skulle jeg ikke stolt på.
Først er skapene forsinket i noen uker. De prøver å legge til noen ekstra uker for julen, men ettersom jeg kan regne vet jeg at julen ikke er 3 uker og at de vrir seg unna.
Deretter purrer jeg gjentatte ganger på en leveringsdato. De fortsetter å henvise til sin standardtid for produksjon + levering, selv om vi er langt over denne. Så får jeg en mail om at leveransen er planlagt om en uke. Endelig. Men jeg hører ikke mer, og purrer. Så får jeg en ny mail om at det vil komme uken etter. Deretter får jeg dette:
«We would like to inform you that, unfortunately, we are not yet able to provide an exact delivery date due to delays on the part of the carriers. Please note that this situation is beyond our control, but we are doing everything we can to ensure that your order is delivered as soon as possible.»
Dette er nå to uker siden, og det har vært helt radiostillhet fra Noremax Norge. Jeg har gjentatte ganger forsøkt å komme i dialog med dem uten å lykkes.
Maks produksjon + levering skal være 11 uker. Vi er snart på 17 uker, og jeg har betalt mange, mange tusen uten verken skap eller leveringsdato i sikte. Styr unna!

Svar fra Noremax
Vi bestilte mange fronter til garderobeskap i egen valgte NCS-kode i silkematt. Frontene holdt ikke mål fra første levering. De måtte vaskes før de kunne monteres, og dog etter en spesiell Noremax-metode. Det oppsto skjold kort tid etter vasking. Prøvde flere ganger til, og betalte til slutt for at en Noremax ansatt skulle komme og vaske frontene for oss. Skjoldene oppsto igjen et par måneder senere. Markene skyldes ikke fingermerker, smuss etc, men kun skjold etter vask. Vi har lignende manuelt spøytelakkerte fronter fra andre leverandører og har aldri hatt samme problem. Det er da naturlig å konkludere at produktene fra Noremax holder dårligere kvalitet, men dette er Noremax uenige i. De mente at vi kanskje ikke vasket etter riktig metode, selv om problemet oppsto også etter at en av deres ansatte hadde vasket frontene. De mente at det var også vanlig å ta en gjennomvask av frontene 3-4 ganger i året, noe vi ikke har måttet gjøre på kjøkkenet, som er langt mer utsatt for smuss og fett.

Svar fra Noremax
Superb service thourought the process. Products and delivery as expected.

Svar fra Noremax
Vakre kjøkken, jeg er fornøyd. Veldig hyggelig service i utstillingslokalet. De er veldig hjelpsomme. Og selv om jeg var redd for om jeg ville klare det, var det enkelt å legge inn bestillingen med slik hjelp

Svar fra Noremax
Jeg har fått veldig god hjelp, sluttresultatet er finere enn forventet. Levering var effektiv.

Svar fra Noremax
Anbefaler på det sterkeste. Flotte og fine fronter som er veldig stillinge og elegante. Alle kan finne noe i egen smak og de presenterer seg veldig flott hjemme. God og behjelpelig kundeservice. Er fornøyd og bestiller gjerne på nytt.

Svar fra Noremax
Jeg har aldri opplevd så dårlig kundeservice i Norge noensinne. Vi bestilte kjøkkenfronter, plassbygd skap på bad og fronter til IKEA garderobeskap. Veldig god veiledning og salg i butikk. Men når produktene ble levert var det følgende problemer: hull til hengslene på kjøkkenfronter var feil sted, en skapfront til bad manglet, delene til det plassbygde skapet på bad hadde feil dimensjoner og det var merker på innsiden av garderobefrontene der de hadde hvilt når de tørket. Vi kunne dokumentere alt inkludert mål ol som de hadde levert feil på, men det var nesten umulig å komme i kontakt med kundeservice og når vi først fikk kontakt nektet de å ta noe som helst ansvar. Vi måtte bruke snekker for å tilpasse produktene slik at vi kunne bruke dem. Vi har klaget Noremax inn til Forbrukertilsynet. Anbefaler andre som opplever ugreie opplevelser til å gjøre det samme.

Svar fra Noremax
Har fått god hjelp og veiledning. Flotte produkter og bærekraftige materialer

Svar fra Noremax
Og om det ikke kunne bli verre så er Noremax rett og slett så uprofesjonelle at de nå har valgt å svare på min klage på trustpilot istedet for å ta kontakt med meg via mail eller alle helst telefon. Jeg sendte inn første klage i januar 2024 og har fortsatt ikke fått besvart mine spørsmål og klage. Fikk avslag uten at de besvarte de spørsmålene jeg hadde og alle klagepunktene. Sendte en ny klage med flere punkter jeg ønsker svar på i mai 2024 som jeg fortsatt ikke har fått svar på. Skrev derfor i høst en anmeldelse på truspilot for å advare andre og den har de selvsagt tatt seg tid til å svare på! Det er helt elendig kundeservice når kommunikasjonen skal gå gjennom trustpilot! Og måten Noremax svarer på er å legge all skyld på oss som forbrukere, slik jeg ser de gjør på alle som er misfornøyde og klager på produktet og/eller behandling og oppfølging i etterkant av at kjøkkenet er bestilt. Så nok en gang styr unna denne leverandøren. Elendig kvalitet på produktet og enda verre kundeservice.

Svar fra Noremax
Vi har fått god kundeservice og hjelp til både valg og bestilling av fronter til vårt kjøkken. Det har vært enkelt å komme i kontakt både på telefon og per mail.