Til tross for klar beskjed ved inngåelse av ordren om plassering av hengslene så ble de produsert feil. Noremax har på 6 mnd etterhvert vedkjent at det var deres feil - men tar ingen ansvar utover å s... Vis mer
Så fornøyd med nye fronter fra Noremax på kjøkkenet vårt. God kvalitet både på dører/skuffefronter og ikke minst på lakken. Det var kjempeenkelt å fornye vårt gamle IKEA-kjøkken med eksisterende dørhe... Vis mer
Jeg er veldig glad for at Noremax tilbyr muligheten til å bestille skreddersydde fronter i riktig størrelse til IKEA-skap. Spesielt når en løsning ikke lenger er tilgjengelig på markedet, er dette he... Vis mer
As a Norwegian manufacturer, we have an established production in Norway where we offer a range of popular Ikea replacement cabinets. These include the METOD and FAKTUM kitchen systems, Pax wardrobes, Besta sideboards as well as sides, tops, handles and legs. For complete flexibility, all fronts supplied fit into the hulls of Ikea furniture.
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Har svart på 81 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av to uker
STYR UNNA!!!! Vi bestilte fronter i juli til vårt kjøkken - har betalt alt. Fortsatt ikke fått det levert. Elendig kundeservice, ingen kompensasjon, forklaringer som: hele forsendelsen ble ødelagt i transport. Svarer ikke på e-post- må purre og purre! Et mareritt.
NB! Ref svar under, vi har prøvd i mange runder å få kompensasjon for lang leveringstid uten å få svar på det. De ber oss om å ta kontakt med Claims-avdelingen, det har vi gjort, men får ingen reelle svar Svaret under er kun et spill for galleriet, i håp om at andre kunder skal tro at de følger opp.
Oppdatert 19.01 da det ikke går an å besvare deres melding, og dette tydeligvis er deres primære kommunikasjonskanal for å følge opp misfornøyde kunder. Dette skjemaet du henviser til har jeg aldri mottatt til tross for mange henvendelser. Min mann fikk et skjema i begynnelsen av desember, det fylte han ut og har hørt ingenting. Vi har mistet all tiltro til at dere vil kompensere noe som helst og ønsker aller mest å bli ferdige med saken. Alle varer er fortsatt ikke levert, vi har et ufullstendig kjøkken, 6 måneder etter bestilling.
Så anmeldelsen består, og råder alle potensielle fremtidige kunder: STYR UNNA!

Svar fra Noremax
Veldig bra utvalg, kjempehyggelig og rask service. Anbefales!

Svar fra Noremax
Vi er svært fornøyd med kjøkkenfronter fra Noremax, til vårt IKEA kjøkken. Fin kvalitet og farge på våre Nordic fronter i eik. Kundeservice har vært behjelpelig på både telefon og mail.

Svar fra Noremax
Aldri vært mer misfornøyd med et kjøp enn Noremax. Bestilte deres linen garderobe hvor 2 av 2 leveringer har kommet med skader og mangler. Kvaliteten på produktene holder lavt nivå da begge leveringene har ankommet med skrammer. Jeg meldte fra om det på den første leveringen og etter lang håndtering skulle de erstatte den men måtte vente i ukesvis på å få erstatningsvaren. I tillegg til det manglet delene for å montere skuffene i denne orderen og jeg har mått purret på det i en evighet. Det er tydelig at det er problemer internt, siden jeg har mått tatt kontakt med 3 forskjellige instanser siden ansatte ikke vet hvor kravet skal rettes.
Den andre leveringen kom med en skuff i feil mål (også med skrammer men dette gadd jeg ikke rapportere siden jeg uansett måtte rapportere feil mål). Noremax har vært direkte frekke i behandlingen av denne saken, og ment at en slik feil er umulig til tross for 20+ bilder/video som dokumenterer dette. Deres svært inkompetente medarbeider anklager oss blant annet for å forfalske/redigere videoen som dokumenterer dette.
Forbrukertilsynet er neste skritt.

Svar fra Noremax
Den andre leveringen kom med en skuff i feil mål (også med skrammer men dette gadd jeg ikke rapportere siden jeg uansett måtte rapportere feil mål). Noremax har vært direkte frekke i behandlingen av denne saken, og ment at en slik feil er umulig til tross for 20+ bilder/video som dokumenterer dette. Deres svært inkompetente medarbeider insinuert at vi forfalske/redigere videoen som dokumenterer dette.
Forbrukertilsynet er neste skritt.
Oppfølging etter jeg publiserte denne anmeldelsen:
Etter at jeg la ut denne anmeldelsen truet så Noremax med "juridiske skritt" grunnet "omdømme skade" og "æreskrenkelse" om vi ikke fjernet/endret den!
Ønsket dem lykke til med det :D Ytringsfriheten står heldigvis sterkt i Norge!
Veldig fornøyd med frontene!

Svar fra Noremax
Raskt svar fra kundeservice og svært behjelpelige for å etterkomme ønsker. Fine kjøkkenfronter av god kvalitet som absolutt anbefales.

Svar fra Noremax
Dette handler ikke om en juridisk paragraf eller formell feil i ordrebekreftelsen, men om fullstendig fravær av ryddighet, profesjonalitet og ansvar i kundeoppfølgingen.
Kommunikasjonen har vært kaotisk fra start: stadig skiftende kontaktpersoner, motstridende beskjeder om levering, feilinformasjon som førte til at vi bestilte håndverkere på feil grunnlag, og løfter som ikke ble fulgt opp.
Da varene endelig kom, oppdaget vi:
– at håndtakene på høyskapene var plassert altfor lavt, uten at dette var opplyst eller mulig å påvirke,
– at benkeplaten ble levert i feil farge, selv om vi tydelig valgte en annen farge i showroom,
– og at kundeservicen i etterkant har vært preget av ansvarsfraskrivelse, standardfraser og en total mangel på selvinnsikt.
Vi har møtt et selskap som i stedet for å rydde opp, stadig peker på «det formelle» – som om en tvetydig fargekode i en utydelig ordrebekreftelse veier tyngre enn den reelle kundeopplevelsen.
Det mest frustrerende er at vi ikke er alene. En rask titt på Google og Trustpilot viser en rekke kunder som forteller om nøyaktig det samme: ustrukturert kommunikasjon, manglende oversikt og en leverandør som konsekvent gjemmer seg bak formaliteter i stedet for å ta ansvar.
Vi er derfor også forberedt på nøyaktig det samme svaret som alle andre ser ut til å få her – en høflig, men kald forklaring om at «ordren var korrekt» og «kunden har godkjent».
Men dette handler ikke om det formelle. Det handler om en kundeoppfølging som svikter fullstendig, et system som ikke fungerer, og en kultur som setter ansvarsfraskrivelse over kundetillit.
Etter måneder med frustrasjon sitter vi igjen med feil produkt, dårlig oppfølging – og et selskap som mener alt er kundens feil.
Styr unna Noremax. Det er ikke verdt risikoen.

Svar fra Noremax
Håpløs kvalitet på produktene og håpløs kundeservice. Frontene var både forsinket og hadde masse merker. Reklamasjon er umulig. Aldri kjøp fronter herfra.

Svar fra Noremax
Noremax er ikke til å stole på. Informasjon om fargevalg kommer først 5 uker etter bestilling, og da er det for sent å angre kjøpet. Deretter får man beskjed om leveringstider som endrer seg hele tiden. Total leveringstid er langt over det de lover underveis. De sier de har skrivefeil i mailene sine og gir feilaktig informasjon hele veien. Svært lite profesjonelle, ikke til å stole på. Kommer aldri til å bruke igjen.
Til informasjon leverer de ikke 4 desember så svaret under er ikke riktig. De leverer heller ikke hele bestillingen samlet.

Svar fra Noremax
Vi besøkte Noremax showroom i Oslo i sommer og valgte ut nye kjøkken fronter i Soft Matte basic, mørkeblå. Vi har vært veldig fornøyd med servicen og hjelpen vi har fått gjennom hele prosessen og vil anbefale andre som trenger å bytte ut gamle IKEA fronter om å velge Noremax. Vi valgte hvit stein benkeplate og syns det ble veldig pent. Vi er ennå ikke helt i mål med siste finish, har ikke helt bestemt oss for farge og valg av materiell på bakveggen 😀

Svar fra Noremax
Vi fikk god bistand i forbindelse med valg av fronter og gjennomføring av bestillingen, som totalt utgjorde NOK 66 204. Bestillingen omfattet åtte skapfronter til PAX-skap og seks håndtak til disse.
Ved levering ble det avdekket mangler ved tre av skapfrontene og fem av håndtakene. Én av frontene hadde en tydelig skade på baksiden.
Vi sendte inn en reklamasjonssak til Noremax sin claims-avdeling, men fikk avslag. Begrunnelsen var blant annet at det kun er produktenes funksjonalitet som vurderes ved reklamasjon, og at estetiske skader ikke anses som relevante. Dette står i kontrast til vår forventning, ettersom vi valgte spesialfronter fra Noremax nettopp på grunn av det estetiske uttrykket – fremfor standardfronter fra IKEA.
Basert på vår erfaring med Noremax sin håndtering av reklamasjonen, angrer vi på at vi valgte å bestille fra dem. Vi har nå kontaktet advokat for videre oppfølging av saken, og dette medfører en betydelig ekstrakostnad for oss.
OPPDATERING I SAKEN:
Vi ønsker å kommentere svaret fra Noremax.
For det første mener vi det er uriktig når Noremax skriver at saken skal være «grundig vurdert» av reklamasjonsavdelingen etter bransjestandard. Etter vår opplevelse er det tvert imot ikke foretatt noen reell vurdering av reklamasjonene våre, og vi har fortsatt ikke fått svar på siste samlede reklamasjon, til tross for flere purringer.
Videre er vi uenige i Noremax’ påstand om at «en reklamasjon kun kan godkjennes dersom det foreligger feil som påvirker produktets funksjonalitet eller bruksegenskaper». Etter vår forståelse av forbrukerkjøpsloven kan også andre mangler – herunder feil ved utførelse og kvalitet – være relevante, særlig når man bestiller spesialtilpassede produkter der utseende og finish er en vesentlig del av det man betaler for.
Etter at vi først skrev en anmeldelse her, har vi også oppdaget problemer med laminatfrontene vi kjøpte fra Noremax. Laminatet har begynt å revne/løsne i kantene, og kantlistene på laminatfrontene er ulike fra dør til dør. Vi har forsøkt å reklamere på dette over tid, og sendte etter forespørsel fra Noremax en samlet oversikt over alle reklamasjonene våre den 30.03.26. Vi har ikke fått svar.
Vi purret på Noremax 19. april og 25. mai, og ga dem frist til 27.05. for tilbakemelding. Vi har fortsatt ikke hørt noe. På bakgrunn av dette opplever vi at Noremax verken følger opp reklamasjoner eller forholder seg til reglene i forbrukerkjøpsloven. Vi kommer nå til å kontakte Forbrukertilsynet og eventuelt advokat for videre oppfølging.

STYR UNNA...
Dette er en bedrift/mennesker som ikke bryr seg, de vil ha pengene dine og driter i sluttresultat eller om når du får varen levert. De lover STORE ord og har fint showroom. Ingen av delene gjenspeiler den elendige servicen de har vist/ikke vist i etterkant.

Svar fra Noremax
Jeg har nylig bestilt nye kjøkkenfronter fra Noremax, og må bare skryte av hele bestillingsprosessen!
Kundeservicen har vært helt fantastisk - raske svar, god oppfølging og svært hjelpsomme ansatte som virkelig kan produktene sine. Må særlig skryte av Magda!
Alt i alt vært ryddig, enkelt og profesjonelt fra start til slutt.
Dette er et firma jeg kommer til å anbefale videre!

Svar fra Noremax
Aldri opplevde makan til dårlig service. Vi fikk 2 måneders forsinkelse på kjøkkenet våren 2024. Vi prøvde å ringe , sende mail, dokumenterte alt, vi var også inne på showroomet i Oslo flere ganger og fikk ikke snakke med noen ansatte.
De leverte ødelagte produkter og vi klagde på dette, det ville de ikke forholde seg til, vi endte opp med å kjøre produktene til butikken selv for å vise dem og sette det igjen så de fikk ta ansvaret. De mente sprukne fronter var slik frontene skulle se ut . De hadde også lagd til hull i skapdørene på feil sider, de var ikke villige til å endre dette, de ville ikke hjelpe oss med feil dører så vi står igjen med flere fronter vi ikke skulle ha. Vi spurte om de hadde en oversikt over hvilke fronter som skulle hvor, det hadde de ikke. Og de hadde ikke laget muligheter for dørhåndtak på fryser og kjøleskap frontene. De leverte dessuten pakkene i en veldig uprofesjonell stand.

Svar fra Noremax
Bestilling var enkel og grei å gjennomføre. Alt i bestillingen kom til riktig tid og godt pakket. God service i utstillingslokalet. Veldig fornøyd med ferdig produkt!

Svar fra Noremax
Veldig god kvalitet og nøyaktige med bestilling. Det tar tid å få de levert men det er verdt å vente.

Svar fra Noremax
Kjøkkenfrontene var superflotte og passet på millimeteren. Fargen var akkurat som vi bestilte. Noe lang leveringstid men det kan vi leve med. Anbefales!:) Cecilie

Svar fra Noremax
Var litt skeptisk siden jeg ikke kjenner noen som har handlet her, og kjøpte usett siden jeg bor i Sandnes, men er SÅ fornøyd!! Gikk på Ikea og fant Havtorp siden jeg hadde noen fronter i Metod og 32 fronter i Faktum. ALT passet og det var bare å sette hengsler, skuffefronter og front til oppvaskemaskin rett på de nye . Malte sideplater og sokkler med trestjernes maling i samme farge. Nytt kjøkken til en meget rimelig pris. Kvaliteten er utmerket ut.

Svar fra Noremax
Nye fronter til gammelt ikea-kjøkken. Fikk veldig god hjelp under prosessen for å sørge for at det ble rett.
Frontene var enkle å montere og resultatet ble kjempefint! Anbefales.