Utestående beløp hos GNP Energy Norge AS må sannsynligvis sees som tapt. Jeg tror ikke de ønsker å underslå kundenes penger. Her er kassa tom rett og slett. Det kan ikke være noen annen forklaring. Pe... Vis mer
Jeg ble kunde i november. Fikk en spot avtale med rabbatpris pr kw.i 6 mnd. Fikk nå regning hvor det kun står hva snittprisen på strøm var . Regningen er ikke splittet slik at jeg kan se hva spott... Vis mer
Relativt lite brukervennlig nettside. Når man ser på strømavtalen sin ser man bare hva den heter men ikke hvilket prisnivå den ligger på. Dermed må man inn på hovedsiden og finne frem til den aktu... Vis mer
Inngikk en skriflig avtale med rimelig strøm for 6 mnd som ble avbrutt etter 3 mnd da de påstod at jeg ikke hadde takket ja til bruk av avtalegiro/efaktura. Det ble byttet til en mye dyrere strømavtal... Vis mer
Opplysningene stammer fra ulike eksterne kilder
GNP Energy er Nordens 4. største energiselskap og har avdelinger i Norge, Sverige, Danmark og Finland. Når du velger å gi oss din tillit, er du med på å utfordre gigantene i bransjen. I motsetning til disse, har vi hverken kommunale eller politiske interesser, eller eget strømnett. Vi har ikke egen energiproduksjon og derfor har vi heller ingen interesse i at høyere strømpriser. Våres ambisjon er i stedet, forutsigbarhet og lavest mulige strømomkostninger, over tid, for våres kunder. GNP Energy har medarbeidere med lang erfaring i energibransjen, alt fra handel med strøm på Nord Pool og erfaring med energibransjen ift. rådgivning og salg. Hos oss finner du ingen tunge markedsmessige budsjetter og store lokaler. Vi holder fokus på en effektiv drift og lave kostnader. Vi skal være en kompetansevirksomhet som fokuserer på, at våres medarbeidere skal utvikle seg både faglig og sosialt. Dette skaper trivsel og vekst. Positivt og enkelt Vi er en utfordrer og det stiller høye krav til våres kontakt med deg, som kunde. Våres ambisjon er å ha markedets beste kundeservice.
Raveien 422, 3239, Sandefjord, Norge
- 21 65 10 00
- hei@gnp.energy
- no.gnp.energy
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Har ikke svart på negative anmeldelser
Strømmen er levert som avtalt
Strømmen er levert som avtalt, men dessverre til feil pris...
Tror det blir ordnet :-)

Svar fra GNP Energy Norge AS
Kan ikke gi full pott grunnet en ting
Kan ikke gi full pott grunnet en ting. Som kunde kan ikke se hva slags rabatt eller tilbudet jeg har hos dere her fremgår kun prisen på strømmen som dere kjøpe inn -1 eller annet.Ellers er jeg fornøyd

Mangelfull informasjon på strømregningene
Har en rabattert avtale, men det fremkommer ikke på fakturaen. Det gir meg en litt dårlig følelse og i praksis medfører dette at jeg ikke kan være sikker på at jeg betaler prisen som er avtalt.
Hadde dette vært i orden så hadde jeg sannsynligvis gitt dere 5 stjerner

Svar fra GNP Energy Norge AS
Må være ett av de dårligste…
Må være ett av de dårligste strømselskapet i Norge, som aktivt går inn for å lure kundene sine. Reklamerer om negativt strømpåslag i 6 måneder, men setter deg opp til et dyrere abonnement fordi avtalegiro ikke var aktivert. eFaktura var aktivert.
Ingen påminnelse eller oppklaring i misforståelsen, eller informasjon om at de plutselig endrer før avtaletiden.
Styr unna.

Manglene faktura i nettbank
Manglene faktura i nettbank, her får en bare beløpet en skal betaler.
Dere mangler også et system, som automatisk, trekker fra beløp en har til gode. Har en penger til gode, må en passe på selv, for å få beløpet fratrukket på faktura.
På min side, er det manglende opplysning, om strømpris, der skulle det stått, at jeg har påslag på -13,6 øre, og hvor lenge den prisen varer!

Særdeles dårlig kundebehandling
Særdeles dårlig kundebehandling. Utfra behandlingen, har jeg nå gått over til ny strømleverandør.

Fungerer fint med GNP.
Fungerer fint med GNP.
Alt ble som det var lovet, både prismessig og tidsmessig.

Super fornøyd!
Utrolig god kundeservice. Holder seg til avtalen. Kan anbefale GNP på det sterkeste.

Svar fra GNP Energy Norge AS
Blei forestilt en helt annen pris en…
Blei forestilt en helt annen pris en hva jeg får på reiningen min

Svar fra GNP Energy Norge AS
Endrer avtalen uten å informere!
Endrer avtalen uten å informere. På "Min Side" kan man ikke se avtalen, og faktura spesifiserer ikke så man skjønner hva man betaler for. Nok et Cowboy-selskap som man bør styre unna!

Slett forretningsmoral
Gjelder bedriftsmarked:
Det er litt mer omfattende å kjøpe strøm til bedrift enn til privat. Etter å ha blitt lovet på tro og ære av en oppsøkende selger med ny Tesla at jeg ville spare penger på strøm fra dem, ble jeg kunde. Stort butikklokale på 700m2, så det var endel kw/t pr år og potensielt også en del å spare.
Det ble MYE dyrere med GNP. Ca 3 ganger så dyrt.
Svaret var at "bla bla bla-strømprisen har gått opp-bla bla bla", "kaldere vinter i år-blabla," "mer forbruk i butikken bla-bla-bla" Men strømprisen hadde ikke gått opp med 3-gangeren slik som strømutgiftene til butikken. Det var ikke 3 ganger så kaldt, det var samme produkter og installasjoner koblet til strøm i butikken.
I min andre butikk 12 minutter unna, som drev med nøyaktig det samme, samme sortiment, samme ansatte, men som ikke hadde byttet til Gnp, var derimot strømregningene som tidligere. Merkelig.
Lovnaden om lavere strøm for mitt firma var derimot ikke like hellig som de 5-fem-5(!!??!) årene med bindingstid de hadde. Prisen for å bryte avtalen? Over 16.000,- ink mva.
Som forretningsdrivende er det viktig å ha en viss forretningsmoral, det er det tydeligvis fullstendig mangel på hos GNP Energy.
Styr LANGT - langt unna!
Ps:
Jeg la inn samme anmeldelse på Trustpilot, google og bytt.no. Da ble det en masse e-poster frem og tilbake for at jeg skulle bekrefte at jeg hadde ett kundeforhold til dem fra Trustpilot. Det skjedde ikke på google eller bytt.no. Hvis de konsekvent gjør dette med mange negative anmeldelser, vil mange falle fra.
På Trustpilot har Gnp MYE høyere samlet score enn andre steder. Forstå det den som kan...
HG Lindhjem

Enkelt Valg !
Lett, enkelt og strøm til en normal pris. meget god kundeservice. Anbefaler GNP om din nåværende leverandør stiger i hytt og vær ! Eneste grunn for skifte er strøm nå er inkludert i min nye leilighet !

Superfin service
Kontaktet kundeservice i dag etter flere tilbydere på strøm ville ha meg til å bytte levrandør , GNP matchet da tilbydere så blir fortsatt kunde da kundeservice og veiledning var helt super duper

Rask tilbakemelding av Sandra👍

Utrolig bra kundeservice
Utrolig bra kundeservice
Veldig flinke til å forklare og Utrolig hyggelige begge jeg snakket med
Noe som er veldig viktig får meg
I Pris Var også GNP energy utrolig mye bedre enn de andre jeg så på
Virkelig Anbefales