GNP Energy Norge AS Anmeldelser

1,5

Utestående beløp hos GNP Energy Norge AS må sannsynligvis sees som tapt. Jeg tror ikke de ønsker å underslå kundenes penger. Her er kassa tom rett og slett. Det kan ikke være noen annen forklaring. Pe... Vis mer

Jeg ble kunde i november. Fikk en spot avtale med rabbatpris pr kw.i 6 mnd. Fikk nå regning hvor det kun står hva snittprisen på strøm var . Regningen er ikke splittet slik at jeg kan se hva spott... Vis mer

Relativt lite brukervennlig nettside. Når man ser på strømavtalen sin ser man bare hva den heter men ikke hvilket prisnivå den ligger på. Dermed må man inn på hovedsiden og finne frem til den aktu... Vis mer

Inngikk en skriflig avtale med rimelig strøm for 6 mnd som ble avbrutt etter 3 mnd da de påstod at jeg ikke hadde takket ja til bruk av avtalegiro/efaktura. Det ble byttet til en mye dyrere strømavtal... Vis mer

1. Strømleverandør

Opplysningene stammer fra ulike eksterne kilder

GNP Energy er Nordens 4. største energiselskap og har avdelinger i Norge, Sverige, Danmark og Finland. Når du velger å gi oss din tillit, er du med på å utfordre gigantene i bransjen. I motsetning til disse, har vi hverken kommunale eller politiske interesser, eller eget strømnett. Vi har ikke egen energiproduksjon og derfor har vi heller ingen interesse i at høyere strømpriser. Våres ambisjon er i stedet, forutsigbarhet og lavest mulige strømomkostninger, over tid, for våres kunder. GNP Energy har medarbeidere med lang erfaring i energibransjen, alt fra handel med strøm på Nord Pool og erfaring med energibransjen ift. rådgivning og salg. Hos oss finner du ingen tunge markedsmessige budsjetter og store lokaler. Vi holder fokus på en effektiv drift og lave kostnader. Vi skal være en kompetansevirksomhet som fokuserer på, at våres medarbeidere skal utvikle seg både faglig og sosialt. Dette skaper trivsel og vekst. Positivt og enkelt Vi er en utfordrer og det stiller høye krav til våres kontakt med deg, som kunde. Våres ambisjon er å ha markedets beste kundeservice.

Dårlig

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Har ikke svart på negative anmeldelser

Alle anmeldelser

1 anmeldelse i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Strømmen er levert som avtalt

Strømmen er levert som avtalt, men dessverre til feil pris...
Tror det blir ordnet :-)

Hei Henrik,

Takk for din tilbakemelding. Da vil dette ordne seg, dersom du har fått feil pris iht avtale. Ikke nøl med å ta kontakt med oss igjen dersom du skulle ha flere spørsmål, enten på telefon: 21 65 10 00 eller e-post: hei@gnp.energy. Ønsker deg en fin vinter med strømavtale fra GNP Energy!

GNP Energy

Kan ikke gi full pott grunnet en ting

Kan ikke gi full pott grunnet en ting. Som kunde kan ikke se hva slags rabatt eller tilbudet jeg har hos dere her fremgår kun prisen på strømmen som dere kjøpe inn -1 eller annet.Ellers er jeg fornøyd

Hei Torleif,

Takk for tilbakemelding. Dette tar vi med oss, så satser vi på full pott neste gang. Ønsker deg en fin vinter med strømavtale fra GNP Energy!

Mangelfull informasjon på strømregningene

Har en rabattert avtale, men det fremkommer ikke på fakturaen. Det gir meg en litt dårlig følelse og i praksis medfører dette at jeg ikke kan være sikker på at jeg betaler prisen som er avtalt.
Hadde dette vært i orden så hadde jeg sannsynligvis gitt dere 5 stjerner

Hei Roy,

Takk for tilbakemelding. Dette tar vi med oss, så satser vi på full pott neste gang. Vi ønsker imidlertid at du skal være sikker på at det du betaler er riktig, så vi vil gjerne at du kontakter oss på telefon: 21 65 10 00 eller e-post: hei@gnp.energy, så kan vi svare deg på dette.

Hei Svein,

GNP Energy er en nordisk strømleverandør. Vi ønsker å utfordre de mer tradisjonelle aktørene både på konkurransedyktige avtaler og ikke minst kundetilfredshet. Strøm skal være enkelt for våre kunder, og vårt mål er å yte kundeservice med kvalitet og skape en merkevare som anerkjennes for høy kundetilfredshet.

GNP Energy

Må være ett av de dårligste…

Må være ett av de dårligste strømselskapet i Norge, som aktivt går inn for å lure kundene sine. Reklamerer om negativt strømpåslag i 6 måneder, men setter deg opp til et dyrere abonnement fordi avtalegiro ikke var aktivert. eFaktura var aktivert.

Ingen påminnelse eller oppklaring i misforståelsen, eller informasjon om at de plutselig endrer før avtaletiden.

Styr unna.

Hei Alexander,

Det er leit å høre at du ikke er fornøyd. Vi går ikke aktivt inn for å lure kundene våre, men stiller med kriterier på noen av våre produkter. Våre kampanjeprodukter står oppført med varighet, eller kriterier for å kunne velge avtalen (f.eks bruk av AvtaleGiro og eFaktura).

Vi ønsker gjerne å høre fra deg direkte til vår kundeservice på telefon: 21 65 10 00 eller e-post: hei@gnp.energy, slik at vi kan se sammen på dette.

Mvh Kundeservice

Manglene faktura i nettbank

Manglene faktura i nettbank, her får en bare beløpet en skal betaler.
Dere mangler også et system, som automatisk, trekker fra beløp en har til gode. Har en penger til gode, må en passe på selv, for å få beløpet fratrukket på faktura.
På min side, er det manglende opplysning, om strømpris, der skulle det stått, at jeg har påslag på -13,6 øre, og hvor lenge den prisen varer!

Hei Tom,

Takk for din tilbakemelding. Det skal selvfølgelig være mulig å få opp faktura via digitale betalingsløsninger enten om det er via vipps, nettbank etc, så her må det ha skjedd noe galt. Det er imidlertid korrekt som du sier at man ikke får avregnet kreditnota automatisk. Denne kan du enten legge til fratrekk på neste faktura eller ta kontakt for å få utbetalt. Dette er imidlertid noe vi arbeider for å få på plass.

Særdeles dårlig kundebehandling

Særdeles dårlig kundebehandling. Utfra behandlingen, har jeg nå gått over til ny strømleverandør.

Hei Kjartan,

Takk for tilbakemelding. Vi ønsker fornøyde kunder, så vi setter veldig stor pris på om du kontakter oss på kundeservice via telefon: 21 65 10 00 eller e-post: hei@gnp.energy, slik at vi kan få en tilbakemelding på hva som er årsaken til dette.

Fungerer fint med GNP.

Fungerer fint med GNP.
Alt ble som det var lovet, både prismessig og tidsmessig.

Hei VSH,

Det var hyggelig å høre. Ønsker deg en fortsatt fin vinter med strømavtale fra oss i GNP Energy.

Super fornøyd!

Utrolig god kundeservice. Holder seg til avtalen. Kan anbefale GNP på det sterkeste.

Hei Fredrik,

God og kjapp service

Hei Fredrik,

Billig strøm

Hei Nina,

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding. Det er dessverre høye strømpriser om dagen, men det hjelper alltid godt med en god og konkurransedyktig strømavtale.

GNP Energy

Veldig misfornøyd og skal bytte…

Veldig misfornøyd og skal bytte leverandør

Hei John,

Hilsen Kundeservie
GNP Energy

Blei forestilt en helt annen pris en…

Blei forestilt en helt annen pris en hva jeg får på reiningen min

Hei Vegard,

Det er leit å høre at du ikke er fornøyd. Strømprisen du får på regningen er basert på avtalen om strømprodukt du har inngått med oss, og denne vil du finne enten på sms eller e-post. Du kan også gjerne ta kontakt med oss på kundeservice telefon: 21 65 10 00 eller e-post: hei@gnp.energy, så finner vi raskt ut av dette.

GNP Energy

Endrer avtalen uten å informere!

Endrer avtalen uten å informere. På "Min Side" kan man ikke se avtalen, og faktura spesifiserer ikke så man skjønner hva man betaler for. Nok et Cowboy-selskap som man bør styre unna!

16. februar 2021

Hei John Roar,

Det er leit å høre at du ikke er fornøyd. Faktura er spesifisert på periode, forbruk, samt pris per kwh, ut i fra hva slags avtale man har. Våre kampanjeprodukter står oppført med varighet, eller kriterier for å kunne velge avtalen (f.eks bruk av AvtaleGiro og eFaktura).

Mvh Kundeservice

Slett forretningsmoral

Gjelder bedriftsmarked:
Det er litt mer omfattende å kjøpe strøm til bedrift enn til privat. Etter å ha blitt lovet på tro og ære av en oppsøkende selger med ny Tesla at jeg ville spare penger på strøm fra dem, ble jeg kunde. Stort butikklokale på 700m2, så det var endel kw/t pr år og potensielt også en del å spare.
Det ble MYE dyrere med GNP. Ca 3 ganger så dyrt.
Svaret var at "bla bla bla-strømprisen har gått opp-bla bla bla", "kaldere vinter i år-blabla," "mer forbruk i butikken bla-bla-bla" Men strømprisen hadde ikke gått opp med 3-gangeren slik som strømutgiftene til butikken. Det var ikke 3 ganger så kaldt, det var samme produkter og installasjoner koblet til strøm i butikken.
I min andre butikk 12 minutter unna, som drev med nøyaktig det samme, samme sortiment, samme ansatte, men som ikke hadde byttet til Gnp, var derimot strømregningene som tidligere. Merkelig.

Lovnaden om lavere strøm for mitt firma var derimot ikke like hellig som de 5-fem-5(!!??!) årene med bindingstid de hadde. Prisen for å bryte avtalen? Over 16.000,- ink mva.
Som forretningsdrivende er det viktig å ha en viss forretningsmoral, det er det tydeligvis fullstendig mangel på hos GNP Energy.
Styr LANGT - langt unna!

Ps:
Jeg la inn samme anmeldelse på Trustpilot, google og bytt.no. Da ble det en masse e-poster frem og tilbake for at jeg skulle bekrefte at jeg hadde ett kundeforhold til dem fra Trustpilot. Det skjedde ikke på google eller bytt.no. Hvis de konsekvent gjør dette med mange negative anmeldelser, vil mange falle fra.
På Trustpilot har Gnp MYE høyere samlet score enn andre steder. Forstå det den som kan...

HG Lindhjem

4. januar 2021

Hei Hans Georg,

Det er synd å lese at du opplever det slik med din avtale her hos oss. Vi ønsker selvfølgelig at du skal være fornøyd med din avtale.

Ta kontakt med vår kundeservice på telefon 21 65 10 00 eller på hei@gnp.energy så vil vi se på avtalen din sammen med deg og finne en løsning på dette.

Vi ønsker deg en god dag.

Mvh GNP Energy.

Enkelt Valg !

Lett, enkelt og strøm til en normal pris. meget god kundeservice. Anbefaler GNP om din nåværende leverandør stiger i hytt og vær ! Eneste grunn for skifte er strøm nå er inkludert i min nye leilighet !

1. desember 2020

Hei Tom -Erik,

Superfin service

Kontaktet kundeservice i dag etter flere tilbydere på strøm ville ha meg til å bytte levrandør , GNP matchet da tilbydere så blir fortsatt kunde da kundeservice og veiledning var helt super duper

26. november 2020

Hei Jarl,

Utrolig bra kundeservice

Utrolig bra kundeservice
Veldig flinke til å forklare og Utrolig hyggelige begge jeg snakket med
Noe som er veldig viktig får meg
I Pris Var også GNP energy utrolig mye bedre enn de andre jeg så på
Virkelig Anbefales