Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Part of my order was out of stock, so they kindly shipped the available items without charging extra. They communicated throughout the process and, as a gesture of goodwill, without me even asking, r... Vis mer

Selskapet har svart

Vurdert til 3 av 5 stjerner

Jag har påpekat tidigare att det var bättre tidigare när linserna kom direkt hem som brev men ni tycks inte ta till er kritiken!

Vurdert til 1 av 5 stjerner

I placed an order with Netlens over two weeks ago, fully paid in advance, and the order status hasn’t changed since. Despite reaching out for updates, I received no response or explanation. If Netlen... Vis mer

Selskapet har svart

Vurdert til 5 av 5 stjerner

fastest shipping I've had in so long, the product was in perfect condition and cheaper than with other sellers. I will definitely re-order my contact lenses from here.

Kontaktopplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Ber kundene om å skrive anmeldelser

Har ikke svart på negative anmeldelser

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Försenade leveranser

26. september 2023

Hej Kent! :)

Tack för att du delade din feedback. Jag beklagar verkligen de besvär som detta har orsakat. Det är vår önskan att erbjuda en smidig och pålitlig leveransservice, och vi inser att vi inte har levt upp till förväntningarna i detta fall.

Vi tar din feedback på största allvar och kommer att undersöka orsakerna till förseningen för att försäkra oss om att liknande situationer inte upprepas i framtiden. Vi vill att du ska ha en positiv upplevelse när du handlar med oss, och vi arbetar hårt för att förbättra våra processer.

Ha en fin dag /Paula :)

lång leveranstid…

På tok för lång leveranstid utan kommunikation från Er sida. Tacksam för återkoppling efter publicerat omdöme. Kompensationen på 10% (vid nästa order) samt återkoppling kommer dock inte hindra mitt sökande efter annan leverantör av linser.

26. september 2023

Hej Jenny! :)

Jätte ledsen att leveransen har dröjt mer än förväntad. Vi kommer att göra vårt bästa för att förbättra vår kommunikation och försöka minimera leveranstiden. Om du har några frågor eller behöver ytterligare information om din beställning, tveka inte att kontakta oss på Storesupport-SE@footway.com .

Hälsningar Paula :)

Vurdert til 2 av 5 stjerner

Andra gången på rad som jag får fel…

Andra gången på rad som jag får fel leverans… första gången vände jag mig till kundtjänst som svarade att jag beställt fel. Svarade med kopia på beställningen som visade att felet inte låg hos mig, ingen ytterligare återkoppling.
Ny beställning fel igen, blir nog till att byta leverantör.

Hej Jonny!
Tack för din feedback.

Vad tråkigt att detta har hänt med din order. Vi arbetar ständigt med att förbättra vår service och kundupplevelse. Om det finns något mer vi kan göra för att rätta till situationen eller om du har andra frågor, tveka inte att höra av dig till oss.

Önskar dig en fin dag!
Hälsningar,
Unn på Netlens

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Tog otroligt lång tid.

Hej Andreas,
Jag ber om ursäkt för den försenade leveransen. Vi tar detta på största allvar och strävar alltid efter att erbjuda en pålitlig service!

Jag ser att du har varit i kontakt tidigare med våran kundservice kring din order, samt blivit informerad om leveransen som blev försenad från leverantör.

Vänligen kontakta vår kundtjänst på store@netlens.com eller 020 - 12 12 11 så kan vi diskutera hur vi kan hjälpa dig.

Unn på Netlens

Very good!

Whole process was very smooth and practical. Very well done!

Hello Giorgia 🤩,

We greatly appreciate your wonderful feedback 🌟
We're thrilled to hear that your experience with us went smoothly and was practical. Your satisfaction means a lot to us, and we're here to make your experience the best it can be.

If you ever need assistance or have more to share, feel free to reach out. We're always here to help and look forward to being of service to you again in the future.

Thank you for choosing us and for your kind words 🌸
Farah from Netlens😎

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Billigaste linserna av alla andra…

Billigaste linserna av alla andra försäljare! Som jag hittat alltså. Toksnabb leverans dessutom. Rekommenderas varmt. 😊

19. september 2023

Hej Chrille!

Tack så mycket för din positiva feedback och rekommendation! Vad härligt att höra att du är nöjd med våra priser samt vår leveransprocess.
Vi är glada över att vi har kunnat uppfylla dina förväntningar. Om du har några framtida behov eller frågor, tveka inte att höra av dig. Tack igen för att du valde oss!

//Stella från Netlens

Mycket sen leverans.

9. september 2023

Hej Milan!
Hoppas du mår bra 😊
Jag ser att två av dina linser som du har beställt, är Toriska som är en beställningsvara. Precis som angivet på våran hemsida, så skickas linserna ut från oss inom 4-9 arbetsdagar.

Det verkar i detta fall som ett missförstånd, då dessa linser har skickats ut inom detta spann! 😃
Om det skulle vara några osäkerheter i framtiden, är du såklart varmt välkommen att höra av dig till våran Kundsupport!

Unn från Netlens

Toppenbra

Toppenbra, rekomenderas Netlens!

11. mai 2023

Svar fra Netlens

Wow, superkul att höra att du är nöjd! Tack för att du rekommenderar Netlens, det betyder verkligen mycket för oss. Om du behöver något mer eller bara vill säga hej, tveka inte att höra av dig. Ha en grym dag! 🌟🤗 Hälsningar Netlens

Vurdert til 5 av 5 stjerner

I can only recommend this site

I can only recommend this site. My lenses aren't the most usual ones, but I found them on netlens.com and I got the delivery the very next day!

21. november 2022

Svar fra Netlens

Thank you so much for your kind words! We're thrilled to hear that you had a positive experience finding your unique lenses on Netlens.com and that the delivery was so quick. If you ever need assistance again or have any questions, feel free to reach out. Have a fantastic day! 🌟😊 Warm regards, Linnéa at Netlens

Dette er Trustpilot

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv