Informacje o kursie podczas kupowania biletu i na bilecie nie do końca pokrywaja się z tym co na tablicy odjazdów (Wrocław). Trochę stresu, szczególnie jesli autobus ma opóźnienie. Niesamowicie daleko... Vis mer
Se hva andre synes
Jestem stałym klientem ostatnia podróż 8 . największe plusy to: - czyste, wręcz pachnące toalety, często lepsze niż w samolocie, - bezpieczna jazda, wspaniali kierowcy, - uprzejmość i pomoc ki... Vis mer
Dużym plusem był komfort bezpośredniego dojazdu z lotniska w Warszawie prosto do Krosna, bez konieczności dojeżdżania na dworzec w Warszawie. To oszczędza czas i stres, zwłaszcza po podróży. Bardzo po... Vis mer
Ostatnio 4x korzystałem z waszych usług. Oto kilka moich uwag: 1. Łącznie jechałem z wami 8 pojazdami (bo przesiadki), ale tylko w jednym pojeździe był prawidłowo ustawiony zegar cyfrowy. Wpatr... Vis mer
Informasjon om virksomheten
Opplysningene stammer fra ulike eksterne kilder
Hotline: 17 277 30 95 NEOBUS - Transportation buses podkarpacie - Warsaw | podkarpacie - wrocław we also hire coaches and buses
Kontaktopplysninger
Ingen anmeldelsesinvitasjoner er registrert
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Super przejazd
Uprzejma Pani kierowca, punktualność oraz cena za przejazd wpłynęły na dobre doświadczenie, ale zadowolony z przejazdu jestem za każdym razem, kiedy jeżdżę Neobusem. Dziękuję :)
najlepsza cena
najlepsza cena, świetny autobus, uprzejmi kierowcy!
Transport na czas oraz szybka obsługa…
Transport na czas oraz szybka obsługa na infolini, gdy była taka potrzeba.
Bardzo dobra organizacja i transport.
Autobus punktualnie
Autobus punktualnie, czysto, cicho, ciepło
Przyjemną mi podróżować z Neo Bus
Przyjemną mi podróżować z Neo Bus. uczciwy Personal. W aplikacji jest taniej niż w kasie
Informacja związana z usługami
Przede wszystkim jest duzo polaczen w ciągu dnia takze każdy sobie zawsze coś dobierze. Bardzo łatwa i szybko obsluga kupna biletu lub jego zarezerwowania
Na razie jestem zadowolony ze sposobu…
Na razie jestem zadowolony ze sposobu rezerwacji. Z chęcią opowiem po dbyciu podróży która będzie dopiero w kwietniu. Pozdrawiam
Wyszukanie połączenia i zakup biletu…
Wyszukanie połączenia i zakup biletu były proste. Autokar wygodny i dobrze wyposażony (możliwość podłączenia laptopa, podładowania telefonu). Kierowca uprzejmy i pomocny.
Bezpieczne, samodzielnie podróże małoletniego
Córka ze Śląska jechała sama na Podkarpacie pod opieką kierowcy. Wszystko było w porządku, pan był miły i dowiózł bezpiecznie na miejsce „przesyłkę” 🙂
Punktualność
Punktualność, wygoda, profesjonalna obsługa.
Niskie ceny
Niskie ceny, wygodne autokary i pomocna obsługa klienta
kontakt przez infolinię bez problemu i…
kontakt przez infolinię bez problemu i obsługa bardzo miła!
Łatwość zakupu biletów
Przejazd idealny
Kierowca był miły, jechał bezpiecznie i był punktualny
Cieplutko w autokarze
Cieplutko w autokarze , na czas przyjazd , wygodnie i szybko
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.