Havde en hyggelig aften i Vejle. Den blev dog langtrukken til sidst. Variationen i præmierne kunne man også ønske. Alle præmier på nær én var til et lokalt træningscenter. Mildest talt skuffende og ø... Vis mer
Se hva andre synes
Fedeste musik , og festlig aften. Der bliver sunget og danset og stemningen er i top. Det er svært ikke at stå op og danse med sådan en aften. Værtinderne er søde og sjove og forstår at sætt... Vis mer
Sikke en fest! 🎉 Det var min første gang til Musik Bingo Banko på Hotel Munkebjerg i Vejle, men det bliver bestemt ikke den sidste! Værterne var på og klar til at holde en fest - og det gjor... Vis mer
Informasjon om virksomheten
Skrevet av virksomheten
Musik Bingo Banko – En Aften med Fest, Hygge og Underholdning Velkommen til Musik Bingo Bankos events – en oplevelse skabt til voksne, der ønsker en aften fyldt med fest, socialt samvær og underholdning i topklasse. Vores arrangementer kombinerer den klassiske bingo-stemning med musik, spændende præmier og dygtige værter, der sikrer en uforglemmelig oplevelse. Vores Lokationer Vi afholder events i hele Danmark. Vi arbejder løbende på at udvide til flere byer og søger derfor altid efter nye og spændende lokationer. Har du den perfekte Venue? Hvis du ejer en bar, café, restaurant, musikhus, festival et kulturhus eller en anden lokation med plads til 200+ gæster, hører vi gerne fra dig. Vi er altid på udkig efter nye samarbejdspartnere, der ønsker at være en del af vores succesfulde events. Firmaarrangementer & Private Events Skal du arrangere en firmafest, en stor fødselsdag (+50 gæster), teambuilding eller et andet særligt event? Musik Bingo Banko tilbyder skræddersyede løsninger med fuld eventafvikling. Vi samarbejder med et professionelt mobildiskotek og en pop-up bar, så vi kan levere en komplet aften med musik, underholdning og god stemning. Kontakt os i dag for at høre mere om mulighederne!
Kontaktopplysninger
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Har ikke svart på negative anmeldelser
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Fedeste musik
Det er svært ikke at stå op og danse med sådan en aften.
Værtinderne er søde og sjove og forstår at sætte en fed stemning.
Kommer helt sikker igen,
Super arrangement
Igen leverede Bingo Banko pigerne en kanon oplevelse. Super planlagt🤩⭐️🪩🎶
Virkeligt fedt og mega hyggeligt🥳
Sikke en fest! 🎉
Sikke en fest! 🎉
Værterne var på og klar til at holde en fest - og det gjorde vi.
Der blev sunget og danset i alle timer, på de bedste hits fra 90’erne.
Så i dag er fødderne trætte, men energien fra i går giver smil på læben.
Jeg er klar til en endnu en omgang!
Skuffende
Havde en hyggelig aften i Vejle. Den blev dog langtrukken til sidst.
Variationen i præmierne kunne man også ønske. Alle præmier på nær én var til et lokalt træningscenter. Mildest talt skuffende og ødelagde lidt lysten til at vinde.
Mindre Lene S.
Jeg synes Lene S. Fyldte lidt for meget men ellers fed 90er musik!
Tusinde stjerner til to fantastiske værter🤩
Fantastisk arrangement og en helt uforglemmelig aften med to dygtige værter🤩 En fest uden lige🥳🤩😍
En fest med tusinde stemmer og tusinde stjerner til de søde og dygtige værter🤩🤩🤩🤩🤩
Jeg var vild med selve formålet med…
Jeg var vild med selve formålet med arrangementet - at nyde musik bingo banko og med dans undervejs, som der hører sig til en sjov fest. MEN, der manglede absolut noget personale/vagter der kunne regulerer ukontrolleret adfærd hos alt for fulde/påvirkede mennesker undervejs. På et bord lige bag ved vores trampede maks stive mennesker rundt på bordene mens de sparkede til glas flasker, kander og andet. Fra samme bord væltede en sprit stiv kvinde over i min stol så den væltede - heldigvis var jeg gået på danse gulvet for en stund, men min jakke blev søppet ind i sprut fra gulvet.
Skal opleves
Dette skal man bare prøve og så er man på igen og igen. Har været der flere gange i køge og ser frem til næste banko/fest.
Man glemmer nogengange at man rent faktisk spiller banko for det bliver en stor fest. Så fedt tusind tak for jer ❤️
Top fedt koncept og med de 2 sødste…
Top fedt koncept og med de 2 sødste festlige piger til at kickstarte festen 💃🕺💃
Været med 3x og allerede første gang var jeg solgt🥰
Skøn aften med dejlige værtinder
Skøn aften med dejlige værtinder, fed musik og god stemning. Kommer helt sikkert igen.
Altid en fornøjelse 🥳 Har været med…
Altid en fornøjelse 🥳 Har været med flere gange, og kommer helt sikkert igen. Stemningen er altid i top, musikken er god, og værtinderne fantastiske. Kan kun anbefales.
Sjoveste aften længe
Det var en mega sjov aften og mine fødder gjorde ondt dagen efter af al den dans og min stemme var hæs af al den sing-along der var umulig at modstå.
Eneste kritik er at det blev lidt langtrukkent (folk var også meget fulde og der blev flere gange sagt, at man skulle huske at krydse sange af på sin plade - så det var lidt publikumsforskyldt også).
Men alt i alt den sjoveste aften længe! 💃
Fedt arrangement
Fedt arrangement, alt spillede bare. Skal klart prøve det igen. Kan anbefales.
Fantastisk show de 2 skønne damer…
Fantastisk show de 2 skønne damer laver, hylende morsomt og underholdende lige fra start til slut.
Vi siger ja tak til en runde 3,4,5,6,7,8 ja mange mange flere.
Kæmpe anbefaling 👍🏻👍🏻👍🏻
Jeg har været med to gange og begge gange har været en helt fantastisk fest.🥳🥳🥳
Jeg glæder mig allerede til næste gang
Kæmpe anbefaling her fra 👍🏻👍🏻👍🏻
Det blev desværre en smule langtrukken
Det blev desværre en smule langtrukken. Ville ønske der blev spillet flere sange og mindre af værd, ikke mindst for stemningens skyld
En fuldstændig fantastisk aften…
En fuldstændig fantastisk aften med masser af god musik.
Et super arrangement og absolut ikke sidste gang jeg og veninderne har været med.
en helt igennem fantastisk aften
en helt igennem fantastisk aften, dans musik og godt humør hele vejen rundt👏👏 det er noget der skal gøres igen.
Rigtig fed oplevelse💥💥💥
Jeg elsker musik bingo banko.
Jeg elsker musik bingo banko.
Sommer og Madeleine er fantastiske, de forstår at holde en kæmpe fest.
Jeg har været med fra start, og glæder mig altid til næste gang.
Kan kun anbefale musik bingo banko.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.