Ik heb mijn eerste munt gekocht op de site en ontving het vrij snel in huis. Wat ik fijn vind is dat de uitgebreide omschrijving van het geschiedenis wat er toe heeft geleid om de munt te slaan. Dus g... Vis mer
Se hva andre synes
3x een muntje gekocht op eigen verzoek. Blijven ongevraagd maandelijks een dure munt te sturen. Ik heb mail gestuurd en kreeg als reactie dat ik per direct uit bestand was gehaald en er geen munten me... Vis mer
Advies: koop nooit meer wat bij Munt-Online! Wat een walgelijk bedrijf. Starten zonder duidelijke communicatie een soort van abonnement n.a.v. een eenmalige aankoop. Was een aanprijzing via de AH-a... Vis mer
Door regelmatige emails blijf ik op de hoogte van nieuwe munten. Het staat mij hierbij totaal vrij om die wel of niet te bestellen. Ook als ik meerdere munten uit één reeks heb ontvangen, ben ik ni... Vis mer
Informasjon om virksomheten
Kontaktopplysninger
Postbus 1219, 2400 BE, Alphen aan den Rijn, Nederland
- 088 - 323 2200
- klantenservice@munt-online.nl
- munt-online.nl
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Har svart på 19 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av to uker
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Goede mail contact ivm levering
Munt-online misleidt consumenten met patriotisme en verborgen kosten
Veel reclame over een gratis bevrijdingsmunt. Daarna blijven ze je munten sturen met een gepeperde rekening. Een munt met lage waarde (marktwaarde munt ca 8 euro maar je getaald 124 euro, dat is duur betaald). Ze zeggen, nee het is geen abonnement maar ondertussen sturen ze wel automatisch munten en rekeningen.
Daarnaast wil ik mijn morele bezwaren kenbaar maken tegen de wijze waarop ze de nationale herdenking van de bevrijding van Nederland gebruiken voor commerciële doeleinden. Ze wekken met de reclamecampagnes de indruk dat ze een unieke, waardevolle en betrouwbare munt gratis aanbiedt ter ere van de bevrijding. In werkelijkheid blijkt het te gaan om een marketingtruc waarmee historisch gevoelige thema’s worden misbruikt om verzamelmunten van lage waarde tegen een veelvoud van de marktwaarde te verkopen. Deze werkwijze is misleidend en ongepast.
Agressieve verkoop techniek …
Onder het mom van het is een collectie ongevraagd munten opsturen en verplichten om te betalen.
Zeer agressieve verkoop manier misdadig en niet meer van deze tijd
Eenmalig een munt besteld .
Eenmalig een munt besteld .. op redelijk onduidelijke website, vervolgens krijg ik aanmaningen voor dingen die ik helemaal niet besteld heb en ook niet gekregen.
Dit riekt naar de misdaad.. (iig naar misleiding of slordige administratie)
Een onaangename verrassing toen wij…
Een onaangename verrassing toen wij gisteren thuiskwamen. Er ligt post van munt-online met daarin een houten doosje voor het collectors item, met gouden muntje! ingesloten een factuur van € 124,90. Hoe is het in de wereld mogelijk! Nooit besteld, ook geen vervolguitgifte aangegaan. Ben zo helemaal klaar met dit bedrijf!! Ga het natuurlijk vandaag retour sturen. Kosten hiervan zijn voor mijzelf. Telefonisch onbereikbaar. Had sympathiek geweest wanneer er retour met antwoordnummer was bijgevoegd.
Stop met mensen stiekum een abonnement aan te smeren
Wat een schoften hoe dit bedrijf te werk gaat. Mensen kunnen zo onnodig in de schulden raken, heb al twee mensen moeten helpen om hier vanaf te komen en nu een derde.
1 keer een herdenkingsmunt gekocht en…
1 keer een herdenkingsmunt gekocht en opeens kregen wij ongevraagd weer een munt opgestuurd. Heb deze direct teruggestuurd met een brief erbij dat wij niet om nog meer munten hadden gevraagd. Kregen nu een betalingsherinnering. Werken daar daar waarschijnlijk mensen met een bijzonder laag IQ. Wij betalen helemaal niks. Niet in zee gaan met ze. Zijn oplichters.
Altijd super goed geleverd en contact…
Altijd super goed geleverd en contact ook heel goed , ik kan het zeker aanbevelen
Vervelende verkooppraktijk
Ik heb een keer een muntenset gekocht en kreeg daarna ongevraagd een nieuwe, veel duurdere zending.
Het zal wel ergens in de kleine lettertjes gestaan hebben, maar ik had dit totaal niet verwacht en ga het nu retour zenden. Zeer vervelende verkooppraktijk!
Wat een oplichters
Wat een oplichters, bestel hier aub NIET/NOOIT!!!
Mooie munt en snel geleverd
Mooie munt en snel geleverd
Als je akkoord gaat met de voorwaarden…
Als je akkoord gaat met de voorwaarden zit je automatisch aan een contract vast. En zo brutaal als ze zijn melden ze dat niet op hun site
Eerst zien dan betalen
Je krijg eerst je munt of munten dan kun je zelf bepalen of je ze houdt of terugstuurt houdt je ze dan hebt je ik geloof 21 dagen de tijd om te betalen een super sevice noem ik dat
Duidelijkere communicatie voor een…
Duidelijkere communicatie voor een "collecte". Eerst een munt ontvangen voor 80 jaar bevrijding. Daarna ongemerkt lid geworden a 124 euro per munt ......Ik verwijt mijzelf dat ik zo stom ben geweest om niet of niet goed te lezen. Daarom waarschuw ik graag iedereen om niet met dit bedrijf in zee te gaan.
Munt besteld en betaald
Munt besteld en betaald. Niets binnengekregen en geen reacties op emails. We gaan aangifte van oplichting doen tegen Munt Online. Ze naaien nu echt de verkeerde. Na de aangifte ga ik persoonlijk op zoek naar deze oplichters.
Update: Munt is binnengekomen.. Snap echt niet waarom men niet communiceert over de mail wanneer je er tig naar hen stuurt.
Omdat altijd alles met de grootste zorg…
Omdat altijd alles met de grootste zorg wordt samen gesteld. Peter
Oplichterij
Tja. Wat hieronder al wordt geschreven is mij ook overkomen. Een aanbieding gratis munt. Gekregen. En dan….nog een munt voor 55 euro. Met de mededeling dat de volgende er ook aan gaat komen. Ik heb niet gevraagd om een abonnement. Maar hoe stop je dit? Ik ga de munt en ook de gratis munt terugsturen. Op eigen kosten. En dan maar bidden dat het stopt.
Wat een oplichterij.
Een hele goede middag.
Een hele goede middag.
Ze houden je op de hoogte van speciale acties.
Vind het toch wel prettig;om er even op hoogte gehouden te worden.
En de benadering via telefoon,erg vriendelijk.
Top gewoon.
Oplichters
Een munt besteld en bij de bestelling aangevinkt dat ik niet de collectie wilde. Een maand later krijg ik nog een munt in de brievenbus en een factuur van 55 euro. Oplichterij.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.