Ik heb mijn eerste munt gekocht op de site en ontving het vrij snel in huis. Wat ik fijn vind is dat de uitgebreide omschrijving van het geschiedenis wat er toe heeft geleid om de munt te slaan. Dus g... Vis mer
Se hva andre synes
3x een muntje gekocht op eigen verzoek. Blijven ongevraagd maandelijks een dure munt te sturen. Ik heb mail gestuurd en kreeg als reactie dat ik per direct uit bestand was gehaald en er geen munten me... Vis mer
Advies: koop nooit meer wat bij Munt-Online! Wat een walgelijk bedrijf. Starten zonder duidelijke communicatie een soort van abonnement n.a.v. een eenmalige aankoop. Was een aanprijzing via de AH-a... Vis mer
Door regelmatige emails blijf ik op de hoogte van nieuwe munten. Het staat mij hierbij totaal vrij om die wel of niet te bestellen. Ook als ik meerdere munten uit één reeks heb ontvangen, ben ik ni... Vis mer
Informasjon om virksomheten
Kontaktopplysninger
Postbus 1219, 2400 BE, Alphen aan den Rijn, Nederland
- 088 - 323 2200
- klantenservice@munt-online.nl
- munt-online.nl
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Har svart på 19 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av to uker
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Munt-Online biedt haar excuses aan.
Na eerst een dreigbrief over het inschakelen van een incassobedrijf in de bus te hebben gehad, kwam er een mailtje van de klantenservice Munt-Online uit België.
Eindelijk is al mijn correspondentie, over een niet ontvangen munt, werkelijk gelezen en is er een streep gehaald door de vermeende schuld die ik zou hebben.
Goed dat dit gebeurd is, maar het roept wel vragen op.
Waarom zijn mijn mails niet eerder goed gelezen, maar bleef men volharden in de stelling dat ik €19,50 schuld zou hebben vanwege een niet ontvangen en ook ongewenste munt en hoe kan het dat plotseling, overigens wel nadat mijn review op deze site was gelezen, wat ook zo verwoord werd in hun mail aan mij, plotseling mijn vermeende schuld weggestreept kon worden?
Staat de klantenservice België hoger op de hierargische ladder?
Is de klantenservice Nederland wel competent genoeg om zaken naar behoren af te wikkelen, wordt daar überhaupt op getraind?
Blijft een vreemde zaak dat iemand in België de fouten die klantenservice Nederland maakt corrigeert, is Munt-Online dan geen Nederlandse firma en Nederland een soort van dependance is?
Misschien dat de klantenservice België deze vragen ook nog beantwoord, dat zou wel zo fijn zijn.
Al met al is het probleem voor mij uit de wereld geholpen en eerlijk is eerlijk, dat mag ook gezegd worden.

Svar fra Munt-Online
Geen munt besteld maar wel ontvangen…
Geen munt besteld maar wel ontvangen met factuur er bij. Klantenservice is telefonisch niet bereikbaar.
Er wordt verwacht dat je zelf de retournering betaald.

Pure misleiding!!
Je besteld de eerste gulden.
Je leest dat je nergens aan vast zit, zo ja wordt dat bekend gemaakt, dat klopt......als de munt binnenkomt wordt dat pas duidelijk gemaakt dat een collectie wordt gestart!!!HEB NIET OM EEN COLLECTIE GEVRAAGD!!!!!!
wat is dit ontzettend smerig!! Pure misleiding!!!
Als een speer alles terug! Wil hier niks mee van doen hebben!!
Absoluut geen manier van zaken doen, gewoon oplichting!
Al jaren klant
Al jaren klant, nog nooit een probleem gehad, Top!

Svar fra Munt-Online
Ik heb op 28/10/2025 een 14 karaats…
Ik heb op 28/10/2025 een 14 karaats gouden american eagle munt besteld en betaald ,betrefd een herslagen mint van 0.7 gram 14 karaat nog niet ontvangen .
Nu ik alle reviews lees over muntonline hou ik mijn hart vast en vraag me af of ik er goed aan heb gedaan? Moet ik aangifte doen?MUNTONLINE.NL waar blijft mijn bestelling????

Verzameling oud Nederlandse muntgeld
Mooie verzameling van oud Nederlands muntgeld.
Zou alleen prettig zijn als het geld, onder aftrek van verzendkosten, automatisch geïncasseerd zou kunnen worden.

Goede informatie.
Goede informatie.
Goede mooie collecties
Service is prima.

Svar fra Munt-Online
Klanten service is echt heel slecht
Een verzilverde en vergulde D-Day munt besteld, de vergulde ontvangen, maar de verzilverde niet na 2 maanden. Ook elke mail die ik stuur krijg ik alleen maar een standaard antwoord dat ik binnen 3-5 werkdagen de munt kan verwachten. Deze mail heb ik al 5 keer ontvangen zonder een ECHT antwoord te krijgen.

Al jaren vaste klant bij Munt Online
Al jaren vaste klant bij Munt Online, en totaal geen klachten.

Svar fra Munt-Online
Bedrijf blijft ongevraagd munten sturen

Waardevolle verzameling
Zeer duidelijke informatie over de serie munten waar mijn belangstelling naar uitging. Vragen werden direct duidelijk beantwoord. Uitstekende service. Gespreide betaling. Prachtig verzorgd product.
Ik wilde mijn bestelling annuleren…
Ik wilde mijn bestelling annuleren voordat ik deze ontvangen had. De reden: op de productpagina stond niet alle juiste informatie. In mijn mail gaf ik dit aan samen met het modelformulier. De reactie: "Bij de bestelling is duidelijk aangegeven wat de uitgevende instantie is. Verder is deze order al te ver in het logistieke proces, hierdoor kunnen wij de levering niet meer tegenhouden."
Onzin. Het stond nergens op de productpagina!
Ik heb bij Munt Online munten besteld
Ik heb bij Munt Online munten besteld, maar niet gekregen wat ik had besteld. En wat ze sturen zijn geen echte of waardevolle munten, maar waardeloze munten zonder enige verzamel- of beleggingswaarde.
Dit bedrijf lijkt klanten bewust te misleiden. Bestel hier niet als je op zoek bent naar echte munten of een betrouwbare webshop!
Als er iets niet goed gaat pakken ze dit snel op .
Tevreden
Mijn producten worden goed verpakt en afgeleverd
De kwaliteit van de munten is subliem…
De kwaliteit van de munten is subliem en netjes verpakt
Waarom moet ik 10 gulden 2x betalen…
Waarom moet ik 10 gulden 2x betalen klantnummer 130731
Perfecte service.
Een levering niet ontvangen en daardoor mbv een mail contact opgenomen met munt online, vrijwel direct een mail terug gekregen met de belofte een nieuwe munt toe te sturen. Volgens "Lisa" zou dit vaker gebeuren.
De daarop volgende dag is de munt als nog "de brievenbus" binnen gevallen.
Komen afspraken na.
Komen afspraken na.
Jammer dat ze wel duur zijn met hun munten.
de eerst 14,95 van de reeks en dan 49 euro.
Bij dit bedrijf zou ik niets…
Bij dit bedrijf zou ik niets bestellen.Het zijn oplichters.Je word in de maling genomen met wat je besteld hebt.En daarna sturen ze je van alles wat je niet besteld hebt.Ik zou hier niet bestellen
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.