Munt-Online Anmeldelser

TrustScore 2.5 av 5

Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Ik heb mijn eerste munt gekocht op de site en ontving het vrij snel in huis. Wat ik fijn vind is dat de uitgebreide omschrijving van het geschiedenis wat er toe heeft geleid om de munt te slaan. Dus g... Vis mer

Vurdert til 1 av 5 stjerner

3x een muntje gekocht op eigen verzoek. Blijven ongevraagd maandelijks een dure munt te sturen. Ik heb mail gestuurd en kreeg als reactie dat ik per direct uit bestand was gehaald en er geen munten me... Vis mer

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Advies: koop nooit meer wat bij Munt-Online! Wat een walgelijk bedrijf. Starten zonder duidelijke communicatie een soort van abonnement n.a.v. een eenmalige aankoop. Was een aanprijzing via de AH-a... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Door regelmatige emails blijf ik op de hoogte van nieuwe munten. Het staat mij hierbij totaal vrij om die wel of niet te bestellen. Ook als ik meerdere munten uit één reeks heb ontvangen, ben ik ni... Vis mer

Informasjon om virksomheten

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Har svart på 19 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av to uker

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

87 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Vurdert til 2 av 5 stjerner

Oplichters

Oplichters! Ik heb pas geleden de gouden munt besteld van 10 jaar Koninkrijk van Willem Alexander. Bij bestelling wist ik dat het onderdeel was van een collectie, maar NIET dat ik meteen aan een abonnement vastzit waarbij er dus zomaar vervolgbestellingen opgestuurd worden zonder dat ik hierom vraag. Ik heb vorige week dus zo'n ongevraagd pakket ontvangen en hier melding van gemaakt. Zelfde dag een factuur in de mail van €104,90 die ik even moest betalen. Wat is dit voor iets? Zomaar iets opsturen zonder dat ik het besteld heb. Ik heb hier melding van gemaakt en dan krijg je ook nog een mail dat ze "uit mijn mail lezen dat ik het niet begrepen heb" toen ik de eerste munt van die collectie bestelde. Nogmaals, nergens heb ik getekend of akkoord gegeven voor het zomaar nasturen van gouden munten. En op de website staat ook nog eens dat als je een munt uit een collectie besteld dat je NIET vastzit aan een abonnement of verplichte afname. Waarom wordt het dan wel ongevraagd opgestuurd? Uiteindelijk het pakket opgestuurd, gevraagd om de kosten hiervan terug te betalen. Maar nee hoor, in de voorwaarden staat dat retourkosten altijd voor eigen rekening zijn. Of te wel, het is blijkbaar normaal dat bedrijven je zomaar pakketten op gaan sturen en als je het niet wilt dan zit je dus gewoon met onnodige kosten waar je niet om gevraagd heb. Waardeloze service, boeven zijn het!

29. juni 2023

Goedendag!
Deze mrogen wordt je waker, met een Email om even 56 Euro af te Te tikken, voor iets wat je niet besteld hebt. Enige besting was een goude munt, 18,86+- achteraf bealing is verwerkt , ontvang je Uit the blue een email voor een bestelling die niet eens aangekomen is , Het zijn gewoon Scammers. Je koopt 1 munt en ze starten automatisch een abonnement voor je zonder je daarvoor in te lichten.

Gelukkig heb ik Bewindsvoering, te rechtbank In Eindhoven, na heen en weer gemail. komen die eikels er achter dat ze illegaal bezig zijn, mee kleine letters.

Citaat online munt "
Alphen aan den Rijn, 22 juni 2023

Uw klantnummer is: 17979

Betreft: Niet bestelde zending collectie World's Most Significant Coins

Geachte heer Beijk

Vriendelijk dank voor uw email.

Sommige van onze producten zijn de start van een collectie, zo ook de door u bestelde Sovereign uit 1920.

Dat het een collectie betreft heeft u kunnen lezen tijdens het bestelproces. De hoge collectiekorting is daar onderdeel van. Bij uw bestelling zat tevens een persoonlijke brief waarin u alle informatie heeft kunnen vinden met betrekking tot deze collectie "The World's most significant coins". Uit uw vraag begrijp ik dat u zich dit niet helemaal heeft gerealiseerd, maar uiteraard gaan wij dit direct voor u oplossen.

Wij zullen uw collectie per direct voor u beëindigen en u ontvangt ook geen vervolguitgiften meer.
U kunt kiezen deze zending te betalen en te behouden maar u mag deze zending, in originele staat, binnen 30 dagen aan ons terugsturen via het onderstaande postbusnummer. Wij zullen, na ontvangst de factuur direct laten vervallen.

Munt-Online Retour afdeling
Postbus 1219
2400 BE Alphen aan den Rijn

Vergeet niet uw orderbevestiging of factuur mee te zenden zodat wij altijd kunnen zien van wie de retourzending afkomstig is, zodat wij dit administratief netjes en direct kunnen afhandelen. Graag willen wij u er op attenderen dat als u uw zending afgeeft bij een PostNL-afgifte punt u altijd een bewijs van verzending krijgt.

Ik hoop het hiermee te hebben opgelost en wens u nog een fijne dag.

Lisa
Klantenservice Munt-Online Einde Citaat"

- Mensen laat je niet oplichten,
- Meld dit altijd bij Kassa en Radar en Opgelicht.
- Zo veel mogelijk bij Review sites
- Niks meer bestellen bij deze wanprakijken bedrijf als online munt, er zijn veel beteren, die je niks aan smeren.
- Uw recht is verwijdering uit hen database
- Uw recht is niks betalen niet besteld is.
- uw recht is te weigeren van eventueel ontrecht ontvnagen post.

LET GOED OP
ONLINE MUNT MAFFIA Stuurt waarde vol munten schijnbaar via Post zonder verzekering zonder Track en tace na u toe. Dus als verkeerd bezorgd wordt op een ander adres en die niet eerlijk zijn, Is het verloren, en ONLINE MUNT probeert u af te perssen, met incassos Weest niet bang, laat maar voor de rechtbank komen, met verwijziging naar Review sites en mij, Ik getuig wel tegen hen, want ze hebben ze verkeerde persoon tegen de been gepist.
Dit leest u al uit hen E mail, Citaat.

Copy`s worden verstuurd aan Opgelicht, Radar, Kassa en de Consumentenbond, zo zij een onderzoek instellen naar die wan praktijken, ik ben niet de enige die dit aan geeft.
Vr gr THM .B te Nuenen NB

22. juni 2023

Weinig vertrouwen

Met al de revieuws hoop ik maar dat ik mijn pakketjes krijg. Morgen zijn de eerste binnen 10 dagen verzendtijd op van mijn eerste bestelling en nog niks in de brievenbus .met de reviews die ik ondertussen allemaal gelezen heb krijg ik met de seconde minder vertrouwen in het bedrijf en zonder dat je het doorhebt die abbonoment praktijken kan ik
niet waarderen dit moet duidelijk zijn en dat is het niet . Bij dit bedrijf zou ik graag de post willen trackseren maar dit doen ze ook al niet Misschien hebben ze helemaal niks op de post gedaan . Ik kan alleen maar hopen dat ik waarde terug krijg voor het geld of mijn geld terug .

4. juni 2023

Scammers

Scammers. Je koopt 1 munt en ze starten automatisch een abonnement voor je zonder je daarvoor in te lichten. Dit proberen ze goed te praten door de woorden in de voorwaarden te verdraaien door het "starter" van een "collectie" te noemen in de kleine lettertjes (en ze zeggen dan expliciet “Een collectie is géén abonnement.” wat een complete leugen is) en die voorwaarden sturen ze je ook nog eens achteraf pas wanneer je allang hebt betaald.

1. mai 2023

Niet te vertrouwen!

Een keer een munt besteld en hierna blijven ze zonder dat je zelf een munt besteld deze opsturen. Ze zeggen dan dat je een abonnement hebt. Zeer onbetrouwbare site!

30. mars 2023
Vurdert til 2 av 5 stjerner

2 x biljetten besteld maar tot nu toe…

2 x biljetten besteld maar tot nu toe word er niks geleverd.
De zaak gaat overdragen worden aan juridische zaken.
Lijkt er sterk op dat dit niet juist is.

Heb 2x contact gehad via de mail.
Helaas toch nooit meer wat ontvangen.
Ik wacht nog 5 dagen wanneer er dan geen levering is zal ik het op mijn manier oplossen.

Mvg

11. mars 2023

Oplichters

Oplichters. Ze houden je voor eenmalig een muntje te laten kopen en dan zit je ineens vast aan een ongevraagd abonnement. Bizarre gang van zaken.

Zijn oplichters en de politie moet dit aanpakken

13. mars 2023

Oplichter

Oplichter , ik snap niet dat de overheid hier nooit iets mee doet🤦🏻‍♂️ schandalig dat dit soort zwerf honden nog rond lopen en lekker hun gang gaan

13. mars 2023

Oplichterij

Oplichterij. Sturen munten toe terwijl je niks hebt besteld en sturen vervolgens een factuur ter betaling. BESTEL HIER NOOIT IETS , want je zit er aan vast. Daarnaast is contact met ze krijgen erg moeilijk!!

5. mars 2023

Oplichting via telefoon

Bellen constant ongevraagd, al meerdere keren gevraagd of ze me niet meer willen bellen. nam nu de telefoon op om weer aan te geven dat ze me niet moeten bellen, vervolgens krijg ik een mail dat ik een bestelling heb gedaan. Nu dus aangifte doen bij de politie en ga dit maandag meteen doorsturen naar mijn rechtsbijstandsverzekering.

4. mars 2023
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Munten bijna maand geleden…

Munten bijna maand geleden besteld.Reeds twee maal gemaild om te vragen waar ze zitten.Krijg nooit geen respons.Geld kwijt en geen munten ontvangen.
Zouden binnen 24 uur reageren,reageren niet op mail!

21. februar 2023
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Fraudulent behavior by the looks of it

Fraudulent behavior by the looks of it! I did order some of their promoted products circa 2 months ago, those I have received. Now, they sent me a new product without my knowledge (???) and they want me to pay for it. What!? They write that I did digitally subscribe (don't remember any of it) .
When I did order some products 2 months ago, I did subscribe to their digital newsletter but that was it, there was nothing about afterpayments and additional deliveries. Now, I must prepare what legal steps to take; does anyone knows about a Dutch Consumer Protection Organization?

9. juni 2022
Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv