Commande passée sur le site mutitoolsshop.fr la semaine dernière. Paiement via PayPal débité de suite. Et depuis plus rien. D’après leur site, les commandes sont expédiées dans les 48h. J’aurais d... Vis mer
Se hva andre synes
Hands down een van de beste webshops die ik ken. Niet eens omdat ik er giga vaak of veel besteld heb, maar vanwege een uitmuntende service, vriendelijkheid, en snelheid. Zelfs bij een meermaals defect... Vis mer
Voorraadinfo op de website is niet altijd up-to-date. Daar kwam ik helaas na een week wachten op bestelde product achter. Dit product kon ook niet op korte termijn geleverd worden. Na contact met Mult... Vis mer
Enkele weken terug een richtkijker besteld via de website Ricktkijkers.nl. Het pakje kwam echter nooit aan. Enkele mails en telefoontjes over en weer maar uiteindelijk dan toch een nieuwe levering toe... Vis mer
Selskapet har svart
Informasjon om virksomheten
Skrevet av virksomheten
We werken al jaren niet meer samen met trustpilot. Voor relevante en waardevolle reviews over multitools zie Webwinkelkeur.
Kontaktopplysninger
Mollevite 28, 6931KG, Westervoort, Nederland
- +31(0)85-0710000
- klantenservice@multitools.nl
- multitools.nl
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Har svart på 28 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av 48 timer
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Heel vlotte afhandeling !
Ik had verwacht dat ik de pincet eerder…
Ik had verwacht dat ik de pincet eerder in huis zou hebben, maar dit ligt niet aan het bedrijf maar aan de post. De pincet is wel helemaal naar wens.
Unzuverlässig.
Einfach richtig schlecht. Eine Woche nach der Bestellung meines taktischen Messers wurde ich benachrichtigt, dass es doch nicht auf Lager ist. Und dies nur, auf Grund meiner Initiative und Nachfrage telefonisch und per E-Mail!
Der Betrag wurde übrigens schon einen Tag nach Bestellung abgebucht.
Soviel also zu diesem Online-Händler.
Niet op voorraad, maar later keurig geleverd
Helaas was mijn product niet op voorraad en heb gekozen om er dan maar op te wachten, aangezien het niet heel urgent was.
Na een paar weken is mijn product toch geleverd en vind ik het allemaal keurig afgehandeld!!!
Good site.
Parcel well packed. A problem with the product because of its design. But problem solved thanks to the advice of the seller.
Thanks for everything and see you next time.
Bedankt voor de snelle en correcte…
Bedankt voor de snelle en correcte uitvoering van de levering.
De producten voldoen aan de afgebeelde kwaliteit !
ze hebben heel veel dingen wat iedere…
ze hebben heel veel dingen wat iedere werk man/vrouw wil en vlugge levering
Top geleverd
Correcte afhandeling en levering van de…
Correcte afhandeling en levering van de bestelling.
Goed deskundig advies en afhandeling
Snelle levering en een goede prijs 👍
Product is prima en voldoet aan…
Product is prima en voldoet aan verwachting. Communicatie begon goed maar was na 2 weken sporadisch en niet meer specifiek over leverdatum. Door levertijd van >6 weken een sterretje aftrek.
fantastisch
Er werd bezorgd na 14 dagen in plaats…
Er werd bezorgd na 14 dagen in plaats van 3 dagen. Op zich geen probleem maar in de toekomst toch een indicatie geven wanneer er wel zal geleverd wordt.
Zeer lange levertijd ruim 4 weken en…
Zeer lange levertijd ruim 4 weken en geen 3 tot 5 werkdagen maar kan door importeur veroorzaakt zijn.
Levering was redelijk snel ,mogelijk…
Levering was redelijk snel ,mogelijk een dag langer door drukte bij post nl .producten goed verpakt .En kwaliteits lader Top
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.