Przejrzyście, konkretnie, bezkonkurencyjnie. Poza tym skorzystałam z rozłożenia płatności na dwie raty bez żadnych dodatkowych kosztów...a to rzadkość. I faktycznie otrzymałam bonus za polecenie ...al... Vis mer
Se hva andre synes
pani Kamila bardzo profesjonalna i rzeczowa, zaproponowała ofertę z której jestem zadowolona, wszystko mi dokładnie wytłumaczyła, upewniła się czy zrozumiałam a do tego rozmowa poszła bardzo szybko. P... Vis mer
drugi rok ubezpieczam za pośrednictwem Mubi i obsługa jest jak najbardziej profesjonalna, nie musze się znac na szczegółach wszystko wyjasniają na moim poziomie zrozumienia. A to istotne dla ludzi do... Vis mer
Napiszę krótko, jeszcze tak łatwo i profesjonalnie nie zostałem obsłużonym jeśli chodzi o ubezpieczenie OC. Szczerze polecam mubi.pl. Korzystam od kilku lat i jeszcze się nie zawiodłem . Każdy mój pro... Vis mer
Informasjon om virksomheten
Skrevet av virksomheten
Z Mubi szybko porównasz oferty ubezpieczenia dla Twojego samochodu. Stworzyliśmy prosty kalkulator OC i AC, dzięki któremu obliczysz składki najtańszych ubezpieczycieli już w 3 minuty. Wybraną ofertę możesz kupić online lub telefonicznie ze wsparciem miłego doradcy. Cieszymy się, gdy kierowcy kupują tanie ubezpieczenia.
Kontaktopplysninger
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Har svart på 70 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av to uker
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Najlepsza cena i cashback!
Świetna usługa.
Rewelacja pani z infolinii wszystko…
Rewelacja pani z infolinii wszystko czytelnie wyjaśniła potrafiła oddzwonić . Pełen profesjonalizm. Serdecznie polecam
Don't understand: I called the company, but unable to speak with someone
RUDE : You call the company, who answer the call DROP THE CALL without a word !!
Called again (maybe an error?), but the reply is "I don't speak english" and another girl DROP AGAIN the call...immediately, without speaking !!
Incredibly RUDE !!...never seen...
Basic education...Fake call, schoolgirl 15yo ?? it's a game, or a real company??
What's the business scope?? To avoid clients ??
NOTE that after review, they called me again 2 times - 1 RING only !!
1 ring: seriously ??

Svar fra Mubi.pl
drugi rok ubezpieczenia
drugi rok ubezpieczam za pośrednictwem Mubi i obsługa jest jak najbardziej profesjonalna, nie musze się znac na szczegółach wszystko wyjasniają na moim poziomie zrozumienia. A to istotne dla ludzi dojrzałych.
Poza tym ofera na bardzo dobrym poziomie, akcja bonusu za polecenie nowego klienta w pełni zakonczona tak jak obiecano. Polecam firmę
ADEKWATNE KOMPETENCJE I CIERPLIWOŚĆ…
ADEKWATNE KOMPETENCJE I CIERPLIWOŚĆ DORADCY, KONSEKWENCJA, TRANSPARENTNOŚĆ I BRAK NACHALNOŚCI
Miła obsługa telefoniczna
Miła obsługa telefoniczna, wogole pomocny kontakt
Najniższa cena na wszystkich stronach…
Najniższa cena na wszystkich stronach ubezpieczeniowych.
szybko i sprawnie polecam
szybko i sprawnie polecam, wszystkiego się dowiedziałem w rozmowie telefonicznej ubezpieczenie tańsze o 300 zł
Mubi oszukać klienta lubi...
Mubi oszukać klienta lubi...to powinno być hasło tej firmy .. wydzwaniają do mnie bez zgody ..w końcu zgodziłem się na przedstawienie oferty ..kwota 360zł na rok ..po sprawdzeniu ofert zgodziłem się na wysłaną kalkulację i ku mojemu zdziwieniu kwota w emailu 360zł po kliknieciu w link 640zł...zadzwonił też konsultant od tej oferty i zaczął wymyślać że to wina firmy ubezpieczeniowej i ich serwerów .i nawet koloru auta ...itp kolejni konsultaci nie widzą problemu ..firma nawet nie próbuje wyjść z twarzą mają gdzieś klienta ...byle go naciągnąć.

Svar fra Mubi.pl
Bardzo rzetelna i miła obsługa
Bardzo rzetelna i miła obsługa, wszystkie informacje podane w sposób zrozumiały i wyjaśnione wątpliwości.
Super cena i cashback!
Bez komplikacji
Łatwo, szybko baz komplikacji. Oferty tańsze niż w Rankomacie. Korzystałem wcześniej i ponownie będę korzystał.
Bardzo dziekuje za przerzystą ofertę…
Bardzo dziekuje za przerzystą ofertę oraz miłą obsługe.
Cena jest porownawczo dobra , wszystko przebiegło gładko.
Pozdrawiam.
Miła szybka obsługa
Miła szybka obsługa, konkretnie rzeczowo i bez zbytecznego przedłużenia i wymyślania. Oferty tańsze jak u konkurencji. Czekam jeszcze na cashback.
Przy zakupie polisy na mój samochód…
Przy zakupie polisy na mój samochód obsługiwał mnie Pan Mateusz Słowiński, którego z czystym sumieniem mogę polecić. Sam proces był bardzo sprawny, Pan Mateusz wszystko starannie wyjaśnił i dopilnował by wszystko sie udało. Jeszcze raz dziękuję i pozdrawiam
Szybko i sprawnie otrzymałem polisę
Szybko i sprawnie otrzymałem polisę. Ceny dobre. Strona przejrzysta. Polecam.
inna cena polisy w towarzystwie uniqua…
inna cena polisy w towarzystwie uniqua niż na stronie mubi i nie da się tego zmienić.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.