Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Zakupy były łatwe, szybkie i przyjemne. Świetnej jakości zdjęcia oraz opisy produktów bardzo ułatwiają proces podejmowania zakupów, zwłaszcza gdy wybiera się prezent dla ukochanej osoby (a tak właśni... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Rękawków do pływania przerobiłem juz trochę z małymi dziećmi. Te zakupione u Was zostaną z nami for sure. Jakość sztos. Obsługa z kategorii "szybko i na temat" (tak lubię:). Do tego dostałem Super o... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Rewelacyjny produkt i super obsługa! Zakup słuchawek do pływania na Watery.pl to był strzał w dziesiątkę! Słuchawki świetnie leżą, dźwięk jest wyraźny nawet pod wodą, a pasek trzyma się stabilnie p... Vis mer

Informasjon om virksomheten

1. Treningsutstyrsbutikk
  2. Svømmebassengutstyr
  3. Forhandler av badetøy

Skrevet av virksomheten

Witamy na Watery.pl! WSZYSTKO DO SPORTÓW WODNYCH ✔️Stroje kąpielowe ✔️Sprzęt do pływania ✔️Snurkowanie ✔️Wody otwarte ❤ Obsługa klienta 08:00–22:00 ❤ Szybka dostawa ❤ Ponad 300 000 zadowolonych klientów

Kontaktopplysninger

3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Har svart på 92 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av én uke

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Oszuści !!!

Oszuści !!!! Zamówienie 30.03 paczka nie została wysłana mamy 16.04 i zbywają mnie mailami, że paczka zaginęła, totalne oszustwo! Znam zasady paczkomatu doskonale
Sprawę zgłaszam na policję.
Przestrzegam innym i odradzam zakupu !!!!

16. april 2026

Polecam Watery

Polecam Watery! Szybka dostawa, produkt bez zastrzeżeń😁

15. april 2026

Svar fra watery.pl

Cześć Katarzyna, Dziękujemy za polecenie! 🙌 Super, że dostawa była szybka 🚚 i produkt Ci odpowiada. Baw się dobrze w wodzie! 🌊 Najlepsze pływackie pozdrowienia, Emil / Watery 💙

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Pierwsze zamówienie z WATERY.PL :-)

To było moje pierwsze zamówienie z watery.pl.
Wszystko poszło sprawnie bez żadnych kłopotów.
Towar zgodny z moim zamówieniem i oczekiwaniem.

10. april 2026

Cześć Jerzy,

Dziękujemy za opinię! Bardzo się cieszymy, że Twoje pierwsze zamówienie przebiegło tak sprawnie i produkty w pełni spełniły Twoje oczekiwania 🙌 Mamy nadzieję, że nowy sprzęt sprawi Ci mnóstwo radości w wodzie 🌊

Vurdert til 3 av 5 stjerner

Czas realizacji zamówienia nie podobał…

Czas realizacji zamówienia nie podobał mi się 7dni roboczych czekałem na plecak.

13. april 2026

Cześć Wojtek 😊

Dziękujemy za opinię 💙

Rozumiemy, że 7 dni roboczych oczekiwania na plecak to długi czas – zwłaszcza jeśli liczyłeś na szybszą realizację. To nie jest standard, do którego dążymy, i przepraszamy za wydłużony czas dostawy.

Jeśli chcesz, podeślij nam numer zamówienia, a sprawdzimy dokładnie, co wpłynęło na opóźnienie. Każda taka sytuacja pomaga nam usprawniać proces wysyłki.

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Przesylka nie dotarla do zamawiajacego

Jak na firme ktora szczyci sie szybka przesylka - nic bardziej mylnego. Moje zamowienie z dnia 31.03. do dzis (12.04.) nie opuscilo magazynu. Nie wiem co sie dzieje z paczka ani kiedy do mnie dotrze. Support, owszem, odpowiada szybko, jednak bez skutecznej pomocy. Nie polecam.

31. mars 2026

Cześć Julita 😊

Dziękujemy za szczerą opinię 💙

Jeśli zamówienie z 31.03 do 12.04 nie opuściło magazynu, to zdecydowanie nie jest to standard, do którego dążymy – szczególnie gdy komunikujemy szybką wysyłkę. Rozumiemy, że brak konkretnej informacji o statusie paczki jest bardzo frustrujący.

Przepraszamy również, jeśli odpowiedzi z supportu nie przyniosły realnego rozwiązania. Sama szybka odpowiedź nie wystarczy, jeśli sprawa nie posuwa się do przodu.

Prosimy, prześlij nam numer zamówienia jeszcze raz w wiadomości prywatnej. Sprawdzimy status bezpośrednio w magazynie i przekażemy Ci jasną informację, co dokładnie się dzieje oraz kiedy możesz spodziewać się rozwiązania – czy to wysyłki, czy innej formy rekompensaty.

Chcemy doprowadzić tę sprawę do końca w konkretny sposób.

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Moja paczka zamówiona 11.03 nie dotarła…

Moja paczka zamówiona 11.03 nie dotarła do dzisiaj (8.04). Obsługa mnie zbywa pisząc ciągle te same maile ze szukają przesyłki. Oszuści !!!! Nie zamawiajcie!!!!

11. mars 2026

Cześć Kamila 😊

Bardzo nam przykro czytać o takiej sytuacji 💙

Jeśli paczka zamówiona 11.03 nadal nie dotarła do 8.04, to oczywiście jest to zbyt długi czas oczekiwania. Rozumiemy też, jak frustrujące może być otrzymywanie podobnych odpowiedzi bez konkretnej informacji.

Zapewniamy, że nie ignorujemy sprawy – w takich sytuacjach jesteśmy zależni od przewoźnika i prowadzimy formalne poszukiwanie przesyłki. To niestety czasem wydłuża proces, ale nie oznacza, że sprawa zostanie pozostawiona bez rozwiązania.

Prosimy, wyślij nam numer zamówienia jeszcze raz (najlepiej w wiadomości prywatnej), a sprawdzimy status ręcznie i przekażemy Ci jasną informację o dalszych krokach – czy to ponowna wysyłka, czy zwrot środków.

Chcemy to jak najszybciej doprowadzić do końca.

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Brak otrzymania produktu i wplaconej kwoty

Zamowilem produkt, nigdy go nie otrzymalem, jak rowniez nigdy nie otrzymalem zwrotu wplaconej kwoty.

20. januar 2026

Cześć Anna 😊

Bardzo nam przykro czytać taką opinię 💙

Jeśli zamówienie nie dotarło i jednocześnie nie otrzymałaś zwrotu środków, to oczywiście jest to sytuacja, którą musimy dokładnie sprawdzić. Nie powinno tak to wyglądać.

Prosimy, wyślij nam numer zamówienia oraz adres e-mail użyty przy zakupie, abyśmy mogli natychmiast zweryfikować status przesyłki i ewentualnego zwrotu. Sprawdzimy sprawę ręcznie i wrócimy do Ciebie z konkretną informacją.

Chcemy to jak najszybciej wyjaśnić i rozwiązać.

Rewelacyjna obsługa

Rewelacyjna obsługa

1. april 2026

Cześć Magdalena,

Dziękujemy! Rewelacyjna obsługa to u nas podstawa, więc cieszymy się, że to doceniasz 🙌

Zamówienie zrealizowane ekspresowo

Zamówienie zrealizowane ekspresowo. Produkty zgodne z opisem. Zaufałem i nie zawiodłem się. Bardzo dobre okularki pływackie z korekcją optyczną Watery. Świetnie dopasowują się do oczu i nie przeciekają. Bardzo dziękuję.

20. mars 2026

Hej Paweł,

Bardzo dziękujemy za Twoją opinię!

Wspaniale słyszeć, że Twoje zamówienie dotarło ekspresowo i że nasze okularki z korekcją optyczną tak dobrze się sprawdzają, nie przeciekając i idealnie pasując do oczu. To dla nas ogromna radość, że nam zaufałeś 🙌

Mamy nadzieję, że dzięki nim każda chwila w wodzie będzie teraz jeszcze przyjemniejsza 🌊😊

Sprawna obsługa klienta

Dobry kontakt, bardzo szybkie udzielenie pomocy w sprawie faktury, szybka przesyłka. Sprawny system wymiany produktu na mniejszy rozmiar.

18. mars 2026

Hej Patrycja,

Bardzo dziękujemy za Twoją opinię!

Cieszymy się ogromnie, że kontakt z nami oraz pomoc w sprawie faktury przebiegły tak sprawnie. Super, że system wymiany na mniejszy rozmiar również okazał się szybki i bezproblemowy. 🙌

Dla nas najważniejsze jest, abyś mogła jak najszybciej wskoczyć do wody w idealnie dopasowanym sprzęcie! 🌊

Najlepsze pływackie pozdrowienia, Emil / Watery 💙

Problem z dpstarczeniem zamowienia

Niestety sytuacja dot. dostarczania paczek w tym sklepie to jakis absurd. Zlozylam zamowienie 12.03. Jest 28.03 a ja wciaz nie otrzymalam zamowienia. Kontakt ze sprzedawca utrudniony. Jestem zbywana w odpowiedziach mailowych. Twierdzi ze szuka paczki. Przewoznik natomiast twierdzi ze nigdy paczka nie zostala nadana przez sklep a sklep sie upiera ze szuka paczki u przewoznika. Skandal. Na infolinii nie mozna sie polaczyc. Nie polecam. To moje drugie zamowienie w tym sklepie. Przy pierwszym bylo b.podobnie ostatecznie jednak w ciagu kilku dni po mojej interwencji paczka dotarla. Moze sie zdarzyc pomyslalam i zlozylam zamowienie ponownie bo ostatecznie jak juz pqcxka dotarla to produkt byl pelnowartosciowy. Jednak sytuacja przy kolejnym zamowieniu sie powtarza. Trwa to juz ponad 2 tyg!!! A sklep w ogole nie poczuwa sie do niczego informujac ze moge jeszcze 30 dni poczekac az wyjasnia z przewoznikiem:/ odradzam. Naprawde czekanie na przesylke i koniecznosc ciaglego kontaktu ze sklepem to zadna przyjemnosc.

28. mars 2026

Cześć Eda,

Dziękujemy za Twoją opinię!

Przykro nam słyszeć o problemach, które napotkałaś z dostawą i kontaktem z nami. To zdecydowanie nie jest doświadczenie, jakie chcemy zapewnić naszym klientom, i doskonale rozumiemy, że tak długie oczekiwanie na paczkę jest frustrujące.

Bardzo chętnie pomożemy Ci dokładnie zbadać tę sprawę. Niestety, na podstawie informacji, które mamy tutaj, nie jesteśmy w stanie znaleźć Twojego zamówienia w naszym systemie. Prosimy więc o bezpośredni kontakt z nami pod adresem support@watery.pl, abyśmy mogli przyjrzeć się sprawie i jak najszybciej znaleźć rozwiązanie.

Mamy nadzieję, że uda nam się zapewnić Ci lepsze doświadczenie i wyjaśnić sytuację z Twoją paczką.

Z pozdrowieniami 🌊

Szybka wysyłka

Szybka wysyłka, dobra cena

18. mars 2026

Cześć Bartosz

Wielkie dzięki! Cieszę się, że wysyłka i cena super. 🙌 Korzystaj z wody! 🌊

Najlepsze pływackie pozdrowienia, Emil / Watery 💙

Vurdert til 2 av 5 stjerner

Nie polecam korzystania z usług tego sklepu.

Zamówiłam 3 pary okularów, ponieważ mojemu mężowi trudno dobrać okulary pływackie z dioptriami na dość dużą twarz. Niestety żadna para nie pasowała, dlatego zdecydowałam się na zwrot.

Do samych okularów nie mam zastrzeżeń — są dobrej jakości. Problem dotyczy jednak pakowania: okulary przyszły w foliowym woreczku, bez jakiegokolwiek dodatkowego zabezpieczenia poza oryginalnym opakowaniem.

Formularz zwrotu działał z błędami, przez co musiałam skorzystać z DHL, choć jest to dla mnie droższe i mniej wygodne. W kontakcie z obsługą klienta nikt nie poinformował mnie, że problem z InPostem można rozwiązać — od razu skierowano mnie do DHL. Otrzymałam etykietę zwrotną, którą musiałam samodzielnie wydrukować, ale nie dostałam żadnych instrukcji dotyczących nadania przesyłki.

Kurier odebrał paczkę 12.03 i od tego czasu brak jakiegokolwiek kontaktu. Nie wiem, czy przesyłka dotarła do sklepu ani kiedy mogę spodziewać się zwrotu pieniędzy — a może w ogóle nie ma co na niego liczyć.

Można zamawiać tylko wtedy, jeśli ktoś się nudzi, lubi pisać nieskończone maile i grać w loterię (czy odzyska swoje pieniądze).

20. mars 2026

Witam Darya,

Bardzo dziękujemy za Twoją opinię.
I jest nam naprawdę przykro z powodu Twoich doświadczeń.

Bardzo doceniamy, że poświęciłaś czas, aby podzielić się z nami swoją opinią. Jest ona dla nas niezwykle ważna, ponieważ pomaga nam zidentyfikować obszary, w których możemy się poprawić - szczególnie jeśli chodzi o proces zwrotu oraz komunikację.

Bardzo przepraszamy za trudności, które napotkałaś przy tworzeniu zwrotu, wyborze metody wysyłki oraz za brak informacji w trakcie całego procesu. To zdecydowanie nie jest standard obsługi, do którego dążymy.

Sprawdziłam Twoją sprawę i widzę, że paczka zwrotna została przez nas otrzymana i przetworzona. Powinnaś była otrzymać informację na ten temat - jeśli jednak tak się nie stało, bardzo przepraszamy.

W razie jakichkolwiek pytań lub wątpliwości, serdecznie zapraszamy do kontaktu - chętnie pomożemy.

Jeszcze raz dziękujemy za Twoją opinię.

Z pływackimi pozdrowieniami 🌊

Vurdert til 1 av 5 stjerner

nie otrzymałam zwrotu środków

Od grudnia zamówiłam kilka stroi kąpielowych dla córki. Odsyłałam i zamawiałam kolejne, aby coś namierzyć. Do dzisiaj nie mam żadnego kontaktu w sprawie zwrotu, ani nie dostałam zwrotu gotówki.

16. mars 2026

Cześć Ann,

Dziękujemy za Twoją opinię!
Bardzo przepraszamy, że wciąż nie otrzymałaś zwrotu pieniędzy i że nie otrzymałaś odpowiedzi od nas w sprawie swoich zwrotów – to zdecydowanie nie jest doświadczenie, jakie chcemy zapewnić naszym klientom. Rozumiemy w pełni, jak frustrujące musi być wysyłanie produktów z powrotem i nieotrzymanie ani odpowiedzi, ani zwrotu pieniędzy.

Niestety nie udało nam się znaleźć Cię w naszym systemie na podstawie posiadanych informacji, dlatego nie możemy skontaktować się z Tobą bezpośrednio. Serdecznie zapraszamy do kontaktu z nami na adres e-mail support@watery.pl, abyśmy mogli dokładnie zbadać sprawę. Zrobimy wszystko, co w naszej mocy, aby znaleźć rozwiązanie, które będzie dla Ciebie satysfakcjonujące!

Mamy nadzieję, że uda nam się poprawić Twoje doświadczenie i doprowadzić sprawę do pomyślnego zakończenia.

Najlepsze pozdrowienia pływackie 🌊

Bardzo pozytywnie

B. pozytywnie pierwsze zakupy. Ciekawe produkty, konkurencyjne ceny, szybka dostawa. Będę zaglądać częściej.

2. mars 2026

Cześć Michal!

Wielkie dzięki za Twoją opinię! Super, że Twoje pierwsze zakupy u nas były udane i doceniasz nasze konkurencyjne ceny oraz szybką dostawę 🚚 Mamy nadzieję, że produkty świetnie sprawdzą się w wodzie i zapraszamy ponownie! 🌊

Odradzam

Jedno wielkie nieporozumienie. Czekałem ponad tydzień na dostawę a otrzymana przesyłka była niekompletna otrzymałem 1 z 3 produktów, a sklep nie odpowiada na maile. Odradzam wszystkim

14. mars 2026

Cześć Bartosz,

Dziękujemy za Twoją opinię ⭐️
Bardzo przepraszamy, że Twoje zamówienie dotarło niekompletne i że nie otrzymałeś odpowiedzi na swoje maile – to zdecydowanie nie jest doświadczenie, jakie chcemy zapewnić naszym klientom. W pełni rozumiemy, jak frustrujące musi być otrzymanie tylko części zamówienia po ponad tygodniu oczekiwania.

Niestety nie udało nam się znaleźć Cię w naszym systemie na podstawie posiadanych informacji, dlatego nie możemy skontaktować się z Tobą bezpośrednio. Serdecznie zapraszamy do kontaktu z nami na adres e-mail support@watery.pl, abyśmy mogli dokładnie zbadać sprawę i znaleźć satysfakcjonujące rozwiązanie!

Najlepsze pozdrowienia pływackie 🌊

Polecam zakupy w watery.pl

Sprawne zakupy. Szybka wysyłka. Towar dobrze zapakowany. Polecam!

11. februar 2026

Hej Konrad,

Wielkie dzięki za opinię! 🙌 Bardzo nas cieszy, że przesyłka dotarła tak sprawnie i była dobrze zabezpieczona 📦 Życzymy Ci samych wspaniałych chwil w wodzie! 🌊

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Sprawnie i szybko przygotowuje…

Sprawnie i szybko przygotowuje zamówienie.
Małym minusem jest brak kontaktu telefonicznego w języku polskim

3. mars 2026

Hej Wiesław,

Bardzo dziękujemy za Twoją opinię!

To super wiadomość, że Twoje zamówienie zostało przygotowane sprawnie i szybko. Dokładnie na tym nam zależy, aby sprzęt jak najszybciej trafił w Twoje ręce 🌊 Dziękujemy również za cenną sugestię dotyczącą kontaktu telefonicznego, co pomaga nam stale się rozwijać 😊

Mamy nadzieję, że zakupy będą Ci dobrze służyć!

Wszystko bez zarzutu

Wszystko przebiegło zgodnie z planem nie mam żadnych zastrzeżeń. Zaplusowaliście bardzo za to że znalazłem okularki (arena cobra ultra swipe fire flow) których nigdzie nie było a bardzo chciałem je mieć. Dzięki za to!

27. februar 2026

Hej Marek!

Wielkie dzięki za Twoją opinię! Bardzo się cieszę, że wszystko przebiegło zgodnie z planem i że to właśnie u nas udało Ci się upolować te wymarzone okularki Arena Cobra Ultra Swipe Fire Flow, których tak długo szukałeś. To czysta przyjemność, że mogliśmy pomóc Ci zdobyć sprzęt, na którym tak bardzo Ci zależało! Życzymy Ci wielu udanych chwil w wodzie i samych rekordowych czasów 🌊🙌

Emil / Watery 💙

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv