Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Op aanraden van een vriend van mij ben ik bij Mr. WHEELSON terecht gekomen. Vanaf het eerste gesprek een goed gevoel bij dit bedrijf gekregen. Han Post heeft mij volledig transparant en no-nonsens doo... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Nadat ik veel reviews had gelezen, besloten om met mrWheelson in zee te gaan en een auto uit Duitsland te laten importeren. Al mijn verwachtingen zijn waar gemaakt. De communicatie verliep heel soepel... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Wij hebben een goede ervaring op gedaan bij MrWheelson. Je wordt prettig te woord gestaan aan de telefoon en je spreekt met een vaste medewerker. Hierdoor heb je geen miscommunicatie. Geen vraag was t... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Heel prettig persoonlijk contact gehad met de werknemers van MrWheelson. Er was ruim gelegenheid om al onze vragen te stellen en daardoor met vertrouwen dit proces in te stappen. Vertrouwen is belangr... Vis mer

Informasjon om virksomheten

1. Bilmegler
  2. Bilforhandler
  3. Billeasing
  4. Forhandler av kjøretøy
  5. Bruktbilforhandler

Om MrWheelson

Skrevet av virksomheten

Makkelijk online een auto importeren
Jij kiest je auto, wij regelen de rest!

Geen zorgen, gewoon alles goed geregeld. Daar staan wij voor.

• Geen verborgen kosten
  • Behoud van dealer- en fabrieksgarantie
  • Bovag service en garantie
  • Uitgebreide controle voertuig(data)
  • All risk verzekerd transport

1 stjerne

Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av 24 timer

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Goed en behulpzaam geholpen.

Goed en behulpzaam geholpen.
    Goede uitleg en informatie, zoeken naar een oplossing vanuit mijn situatie goede afspraken kunnen maken

9. august 2022

Beste Robert,
    Bedankt voor deze prachtige review. We zijn er blij mee dat we je hebben kunnen helpen met de aankoop van deze schitterende auto. Veel fijne en veilige kilometers toegewenst!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Op zoek naar een nieuwe auto

Wij waren op zoek naar een nieuwe auto.
    In Nederland was er bijna geen aanbod.
    Dus toen ben ik voorzichtig bij onze oosterburen gaan kijken.
    Toen ben ik in aanraking gekomen met MrWheelson.
    En via hun site vonden wij ook onze perfecte auto.
    Spannend was het zeker, want we hadden nog nooit een auto op afstand in het buitenland gekocht.
    Die spanning is totaal niet nodig!
    MrWheelson ontzorgt echt alles!
    Duidelijke communicatie en nette afhandeling!
    Voor mensen die overwegen om een auto uit het buitenland te kopen……ik zeg gewoon doen!
    En wat de auto betreft, hij is echt boven verwachting!
    Erg nette auto, super blij mee hier!

13. juli 2022

Svar fra MrWheelson

Bedankt voor het vertrouwen en dat je voor MrWheelson gekozen hebt tijdens de aanschaf van je nieuwe auto. We wensen je graag veel fijne en veilige kilometers toe met de nieuwe aanwinst.

Helemaal top

Helemaal top. Sinds gisteren trotse eigenaar van een Audi A3 E-tron dankzij de fantastische service van MrWheelson. In het begin was ik een beetje huiverig om zo'n grote aankoop te doen via internet, maar Bas en René hebben top werk verricht. De eerste keer een auto laten importeren en dankzij MrWheelson heb ik helemaal niets hoeven doen. De auto werd gewoon keurig voor mijn deur afgeleverd. Bedankt voor alles en de volgende auto zal ook weer aangeschaft worden via MrWheelson.

10. juni 2022

Beste Tjeerd,

Online een auto kopen blijft spannend. Het is de taak van MrWheelson om een beetje van die spanning weg te nemen. Het is fijn om te lezen dat we daar ook bij jou in zijn geslaagd.

We wensen je graag veel fijne en veilige kilometers toe in de prachtige Audi.

Fantastisch import auto gekocht

We rijden nu twee weken met onze nieuwe auto die we via Mr Wheelson hebben laten importeren. We zijn erg te spreken over de wijze hoe Bas en Danny het voor ons geregeld hebben. Op naar vele plezierige kilometers👌.

24. april 2022

Beste Victor,
    Wat een prachtige Seat hebben we afgeleverd, daar mag je echt trots op zijn. Bedankt voor het vertrouwen en het delen van jullie ervaring.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

In een woord FANTASTISCH!

In een woord FANTASTISCH!
    Ik ben niet snel onder de indruk maar na dat mijn vorige auto total-Loss is gereden (Lesauto) had ik snel weer een andere nodig om verder te kunnen Bas vertelde: we doen ons best en alle seinen staan op groen. wat een prestatie 6 werkdagen na opdracht de auto al geleverd.

22. april 2022

Hi Dennis,
    Bedankt voor je vertrouwen en je prachtige reviews. Ons hele team heeft een huzarenstukje geleverd om dit zo snel voor elkaar te krijgen en ook zat het aan alle kanten mee. We zijn er dan ook erg trots op dat we dit voor elkaar hebben weten te krijgen voor je.
    We hopen dat je nog erg veel kandidaten de fijne kneepjes van het autorijden kunt bijbrengen in deze mooie lesauto.
    Veel veilige kilometers toegewenst!

Reliable and customer friendly

Bas and his team took on a task that nobody else in NL wanted to take, neither the official dealers nor other car importers: to import a car to be registered with CD plates.
    From the first minute it felt that I was in the right hands and they took care of everything in a totally transparent manner.
    Highly recommended!

18. april 2022

Hi Miguel,
    Thank you for your awesome review. When everyone says it is impossible we work hard to show the opposite.
    We wish you lots of fun and save trips with your beautiful new car.

Bijna een 10, aftersales moet beter

Zeer goed geholpen door Leon bij de zoektocht naar m'n elektrische Opel Corsa-e, zelfs op zondag ontving ik nog appjes van hem. Zeer behulpzaam en klantgericht!
    Eenmaal iets gevonden, contract getekend en aanbetaling gedaan had ik begin oktober 2021 nog 2 vragen aangezien ik niet wist welke banden erop zouden zitten bij levering (zou de Corsa namelijk in februari geleverd krijgen en kan er zomaar een pak sneeuw liggen en is dan niet handig met zomerbanden) en welke laadkabels erbij geleverd zouden worden.

Na 3x bellen in een aantal weken tijd kreeg ik rond de Kerst pas antwoord. En dat antwoord kwam via Leon die aan de sales kant zit en niet de aftersales. Hij heeft dit nog voor me uitgezocht. Aftersales met wie ik telefonisch had gesproken die 3x heb ik dus nooit echt antwoord van gekregen helaas.

Was dit WEL geweest en ook op een kortere termijn ipv bijna 8 weken, had ik Mr. Wheelson zeker een cijfer 10 gegeven!!!

Auto is overigens in uitstekende staat afgeleverd en ben er superblij mee. Bedankt Mr. Wheelson!!! Als het over 3 jaar nog steeds interessanter is om een (elektrische) auto te importeren en tegen die tijd de aftersales op rolletjes loopt, kom ik zeker bij jullie terug

16. mars 2022

Beste Sandy,

Bedankt voor het vertrouwen in MrWheelson en dat je de moeite hebt genomen om je ervaringen te delen.

We werden in november - december verrast door het enorme aantal bestellingen waardoor we moeite hadden iedereen op de hoogte te houden van de vorderingen.

Inmiddels hebben we ons team uitgebreid en zal het bij je volgende bestelling perfect verlopen ;)

Veel plezier en fijne kilometers met je nieuwe aanwinst toegewenst!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Super auto gekocht wel spannend online…

Super auto gekocht wel spannend online een auto kopen maar nu ik hem heb super zeker een aanrader

10. mars 2022

Beste heer Pieters,

Wat een prachtige beoordeling, top dat je jouw ervaring met MrWheelson hebt gedeeld.

We wensen je graag veel fijne en veilige kilometers toe met je nieuwe auto.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Adequaat & vasthoudend - super service!

Het aankopen van een nieuwe Hyundai Kona Electric uit Duitsland bleek niet eenvoudig te zijn. Keuze genoeg, maar de dealers blijken zeer terughoudend te zijn om de auto te verkopen voor export. Niet getreurd! Samen met MrWheelson gezocht en na 15 (!) aankoop pogingen eindelijk een super mooie Kona gevonden. De aanhouder wint! Daarna ging het snel: de auto werd opgehaald, gekeurd en keurig thuis afgeleverd. En bonus: ik kon SEPP subsidie aanvragen die de kosten van MrWheelson prima compenseerden.

1. mars 2022

Beste Rob,

Bedankt voor het vertrouwen en het delen van je mooie ervaring met MrWheelson. Door de oplopende levertijden en het chiptekort wordt het inderdaad steeds lastiger om auto's in het buitenland aan te kopen. Maar gelukkig is het wachten en het geduld beloond en hebben we inmiddels een prachtige Kona aan je mogen leveren.
    Veel fijne en veilige kilometers toegewenst!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Ik ben geen echte autokenner dus een…

Ik ben geen echte autokenner dus een auto kopen op afstand was best spannend. De site helpt al een hoop omdat het alle soorten modellen makkelijk laat zien in de filters. Begeleiding bij aankoop ook duidelijk en transparant over de winstmarge

12. februar 2022

Beste Dario,
    Fijn te horen dat wij je goed hebben kunnen helpen bij het vinden van de juiste auto. Wij kunnen ons heel goed voorstellen dat als je hier niet dagelijks mee bezig bent dat het dan lastig is om de juiste keuze te maken. Bedankt voor het vertrouwen en het delen van deze ervaring.
    Veel fijne en veilige kilometers toegewenst in je nieuwe aanwinst.

Top service & goede begeleiding

In eerste instantie toch een beetje spannend, online een auto kopen/importeren. Gedurende het gehele proces (wat even heeft geduurd... bedankt voor het geduld heren!) heb ik geen enkele twijfel gehad over MrWheelson. Na een lange zoektocht was daar opeens de perfecte Audi Q5 voor mij. MrWheelson heeft ervoor gezorgd dat deze auto te importeren was en het gehele proces perfect geregeld. Zonder enige zorgen is de auto voor de deur afgeleverd. Eenmaal voor de deur bleek de auto zelfs nóg mooier te zijn dan verwacht! Ik ben helemaal blij met zowel de auto als de service vanuit MrWheelson.

8. februar 2022

Beste JV,

De Nederlandse wegen zijn een stuk mooier geworden met deze prachtige Audi Q5. Wat een schitterende uitvoering. We willen je graag bedanken voor het vertrouwen in en het delen van je ervaring met MrWheelson. Veel fijne en veilige kilometers toegewenst!

Uitstekend

Via mrWheelson een auto geïmporteerd. Samenwerking met Leon van mr Wheelson was prima. Informatie klopte ook al was de administratie niet altijd tiptop, alles werd goed gecorrigeerd. Auto was conform de afspraak en werd voor de deur afgeleverd.

17. januar 2022

Beste Ton,

Bedankt voor het vertrouwen en dat je de moeite hebt genomen zo'n mooie review te schrijven. We wensen je graag veel fijne en veilige kilometers toe met je elektrische auto.

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Prachtige auto voor onze prijs geïmporteerd en thuis geleverd

Nadat wij onze auto gevonden hadden, hebben we Mr Wheelson benaderd. Binnen een dag hebben zij met de dealer onderhandeld en zijn een mooie prijs overeen gekomen.
    Goede communicatie tijdens het proces van import.
    Het enige wat ons betreft beter kan is telefonische bereikbaarheid. Hoewel we altijd netjes dezelfde dag terug gebeld werden, was het soms moeilijk zelf iemand telefonisch te bereiken.

9. januar 2022

Hi Gwen,

Bedankt voor deze mooie review. Het klopt dat de telefonische bereikbaarheid wat te wensen overliet. Inmiddels hebben we ons team uitgebreid en zou dit niet meer voor mogen komen.

Veel fijne en veilige kilometers met jullie nieuwe auto!

Good service

Good service, fast answers, detailed costs.
    Everything went as expected.

29. desember 2021

Hi Oliviera,
    Thank you for choosing for us. We loved to take care of the auto import of your new car.
    Have a great day!
    yours sincerely,

Prima bedrijf

Prima bedrijf, persoonlijke passie van de mensen die hulp geven tijdens het proces. Op maat gemaakte offerte en afhandeling. Ook al gaat het om een auto die maar 25.000 en niet 100.000 euro is.

20. november 2021

Svar fra MrWheelson

Hi Sanne, bedankt voor het vertrouwen en veel fijne kilometers met je prachtige auto.

Helemaal top!

Zeer goed geholpen door Bas en zijn team. Ik zag zelf door de bomen het bos niet meer. Heb Bas een viertal auto's voorgelegd en gevraagd welke het meest geschikt was voor mijn situatie. Daar is een mooie Mercedes uitgerold. Deze is binnen 4 weken geïmporteerd uit Duitsland en voor de deur afgeleverd.

Bij het eerste onderhoud bij de dealer werd bevestigd dat de auto technisch helemaal pico bello in orde was. Ik ben zeer blij!

Mr Wheelson rekent wel een niet te verwaarlozen bedrag; niet overdreven veel maar ook zeker niet weinig. Echter, dat krijg je driedubbel terug in service, betrouwbaarheid en ontzorging - daar houd ik van.

De volgende auto gaat zeker weer via Mr. Wheelson!

29. august 2021

Hi Joshua,

Wat super dat je de moeite hebt genomen om jouw ervaringen met onze dienstverlening te delen. Fijn om te vernemen dat de kwaliteit van de auto door je eigen dealer wordt bevestigd. We wensen je graag erg veel comfortabele en veilige kilometers toe met deze prachtige Mercedes.

Bas

Betrouwbaar en vertrouwd

Toevaliggerwijs bij het zoeken naar een andere auto terecht gekomen bij MrWheelson. De positieve reviews, ook die van Ewoud uit Julianadorp, zeggen precies waar het op staat: betrouwbaar en vertrouwd. Mijn Kia Xceed Plug In Hybrid staat inmiddels op de oprit. Hoewel ik even moest wachten totdat de auto geïmporteerd kon worden, werd deze binnen 1,5 week na aankomst in Nederland geleverd. Bedankt voor het regelen, top!
    Groet, André

23. august 2021

Beste André,

Bedankt voor het vertrouwen en het gebruik maken van onze dienstverlening. Wij zijn zelf telkens nog weer verbaasd om te zien hoe enorm hoog het voordeel op kan lopen door de auto niet in Nederland te kopen maar net met de kop eraf uit het buitenland.

Veel fijne en veilige kilometers toegewenst namens ons hele team.

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Nog niet eens t fatsoen om terug te…

Nog niet eens t fatsoen om terug te bellen. Waardeloos zal wel aan de naam liggen.

6. august 2021

Beste Rachid,
    Bedankt voor het delen van je ervaring. Dit is geen werkwijze waarmee wij ons kunnen identificeren. Neem gerust contact met ons op om dit met ons te bespreken zodat we deze communicatiestoring samen op kunnen lossen.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Ook als het even anders gaat dan anders ...

Na een poosje rondkijken merkten we dat het importeren van een (jonge) occasion uit Duitsland de nodige voordeeltjes kon opleveren. Viavia goede berichten gehoord over MrWheelson en de website maar eens in de gaten gaan houden. Na het vinden van de juiste 'match' een berichtje gestuurd naar MrWheelson. Binnen een paar uur belde medewerker Leon mij terug en namen we de stappen door.
    Helaas bleek de uitgezochte auto niet meer beschikbaar. We kregen de tip om de website in de gaten te blijven houden. Zelf een beetje verder gaan kijken op Duitse auto sites en toen de ideale auto gevonden, die niet op de site van MrWheelson was terug te vinden. Contact opgenomen met Leon over de mogelijkheden en hij was meteen enthousiast. Het bleek om een betrouwbare dealer te gaan waardoor ze de import voor ons wel wilde regelen onder dezelfde condities als anders. Niks regeltjes of ander moeilijk gedoe; lekker meedenken!
    Ook al ging het om een andere manier van afhandelen dat men gewend was, Leon was iedere keer direct bereikbaar via telefoon en Whatsapp en zorgde op eigen initiatief dat ik van stap tot stap op de hoogte bleef. Inmiddels rijden we al twee weken zeer tevreden rond in onze 'nieuwe' Ford Galaxy.
    Voor ons een hele goede eerste ervaring in het importeren van een Duitse auto. Mooi om te zien dat de no-nonsense uitstraling niet alleen voor de marketing plaatjes is ...

7. juli 2021

Beste Maikel,
    Bedankt voor het vertrouwen in ons team en het delen van deze ervaring. Wij wensen je graag veel fijne en veilige kilometers toe in je 'nieuwe' Ford Galaxy.

Audi E-Tron importeren

Ik was op zoek naar een Audi E-Tron, het MrWheelson team heeft mij goed geholpen om de juiste te vinden, te importeren en bij mij thuis te laten afleveren! Bedankt!

5. juli 2021

Beste Rudy,
    Bedankt voor je vertrouwen en het delen van deze mooie ervaring. Wij wensen je graag veel fijne en veilige kilometers toe in je nieuwe aanwinst.
    Team MrWheelson

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv