Op aanraden van een vriend van mij ben ik bij Mr. WHEELSON terecht gekomen. Vanaf het eerste gesprek een goed gevoel bij dit bedrijf gekregen. Han Post heeft mij volledig transparant en no-nonsens doo... Vis mer
Selskapet har svart
Nadat ik veel reviews had gelezen, besloten om met mrWheelson in zee te gaan en een auto uit Duitsland te laten importeren. Al mijn verwachtingen zijn waar gemaakt. De communicatie verliep heel soepel... Vis mer
Selskapet har svart
Wij hebben een goede ervaring op gedaan bij MrWheelson. Je wordt prettig te woord gestaan aan de telefoon en je spreekt met een vaste medewerker. Hierdoor heb je geen miscommunicatie. Geen vraag was t... Vis mer
Selskapet har svart
Heel prettig persoonlijk contact gehad met de werknemers van MrWheelson. Er was ruim gelegenheid om al onze vragen te stellen en daardoor met vertrouwen dit proces in te stappen. Vertrouwen is belangr... Vis mer
Skrevet av virksomheten
Burgemeester van der Lelykade 9, 3143CD, Maassluis, Nederland
Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av 24 timer
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Geen negatief iets te bedenken,voor mij de 1ste keer een auto kopen in DE ,en met wheelson ging het eenvoudig en soepel ,als ik vragen had kreeg ik goed en geruststellend antwoord,ik ben heel tevreden met mijn Volvo V60.
Dick van Everdingen

Svar fra MrWheelson
Vanuit je luie stoel je nieuwe auto laten importeren en voor de deur laten afleveren. Eenvoudig, heldere communicatie en goede klantenservice. Een aanrader voor iedereen die zn favoriete auto in het buitenland heeft gevonden.

Svar fra MrWheelson
De betrokkenheid, advies en professionele aanpak zorgde voor de perfecte match.

Svar fra MrWheelson
Top! Duidelijke communicatie en mooie auto!

Svar fra MrWheelson
Bellen niet terug. Kunnen geen juiste prijs vertellen en geven geen inruil prijs. Wel heel vriendelijk als je ze te pakken krijgt . We wilden serieus een tiguan kopen maar horen niets meer. Prijs varieert met een verschil van €20.000. Niet professioneel.

Svar fra MrWheelson
Het was wel spannend. Een auto kopen in Duitsland zonder hem te hebben gezien of er een proefrit in te hebben gemaakt. Maar ik heb de stap toch genomen. En dan vind je een auto en wil je hem kopen. Mrwheelson begeleidt je daarin prima. Vriendelijke en behulpzame mensen die hun afspraken nakomen. Maar dan moet je de auto betalen en het is geen klein bedrag. En dan maar hopen dat alles goed komt. Mrwheelson houd je gelukkig op de hoogte. Maar spannend blijft het. Vooral het wachten…. Komt die auto wel? Gaat er toch niet iets mis? Ben ik straks mijn geld en een auto kwijt? Het zijn toch allemaal van die vragen die door je hoofd schieten. Maar ik kan iedereen gerust stellen. Het komt helemaal goed😁! Mrwheelson is een superbetrouwbare partner. Alles is perfect geregeld; het contact met de dealer in Duitsland, het papierwerk, het transport naar Nederland, het op naam zetten van het kenteken t/m het thuis afleveren. Super geregeld. Bedankt mannen! Ik ben reuze blij met mijn nieuwe Mercedes!

Svar fra MrWheelson
Erg tevreden over het hele koop proces. Regelmatig op de hoogte gehouden.

Svar fra MrWheelson
Topservice! Schakelen zeer snel en absoluut betrouwbaar. Op 1 maart mijn Tesla Model 3 ontvangen en alles keurig op tijd afgehandeld en afgeleverd. Bij aflevering bleek er tijdens transport een kleine lakschade voor te zitten. Ook dit werd keurig opgelost en netjes gerepareerd. Het is mijn 2e auto die ik bij MrWheelson heb gekocht en ook mijn 3e auto zal ik daar kopen! Ik kan MrWheelson iedereen aanbevelen!

Svar fra MrWheelson
Op 7 Februari een Kia Xceed PHEV Platinum van nog geen jaar oud aangeschaft in Duidsland via MrWheelson
Best spannend allemaal daar wij direct aan de Kia Dealer in Duistsland de rekening geheel moesten betalen zonder de auto te hebben gezien, behalve dan de foto’s op de site van de Kia Dealer.
Dan 2 weken later het mailtje van MrWheelson met enkele foto’s, de Kia is aangekomen in Nederland en het wachten is nu op de RDW voor de inklaring en de papieren
Dan weer bijna 2 weken later weer mail van MrWheelson , morgen komen ze de Kia afleveren bij ons huisadres , alleen was toen vastgesteld dat de hoedenplank niet in de auto aanwezig was
De kia Dealer hield eerst vol dat deze er op de foto’s ook niet op stond ( wat ook klopte ) maar wij hadden dat ook niet gezien.
Maar door tussenkomst van MrWheeslson is ook dit goedgekomen, deze zal worden nagezonden door de Kia Dealer
Nu staat hier een zeer fraaie Kia Xceed te glimmen voor de deur, al met al zijn wij zeer tevereden met de hulp van Han en Leon van MrWheelson

Svar fra MrWheelson
Very professional and individual approach to customer's wishes. The deposit was returned immediately after sending my request. All things considered, I will be back for future purchases if necessary. Company and it's crew highly recomended.

Svar fra MrWheelson
Wij hebben via MrWheelson onze auto uit Duitsland geïmporteerd. Het was behoorlijk spannend om ongezien een auto kopen, maar vanaf het eerste contact met MrWheelson werden we goed begeleid en geadviseerd over de aangeboden auto's.
Na overleg zijn we bij onze huidige BMW X3 uitgekomen. Alles is keurig geregeld, ook de inruil van onze eigen auto is goed en zonder gedoe verlopen. Je kunt altijd terecht met je vragen, maar wordt ook goed op de hoogte gehouden over de stand van zaken.
Al met al een aanrader, bedankt heren!

Svar fra MrWheelson
Na je interesse krijg je zeer snel een (tel) reactie met een toelichting van de werkwijze. Heldere uitleg over stappenplan (ook financieel) en communicatie via hun portaal mooi in beeld gebracht via een schema en een berichten box.
Verdere toelichting en vragen worden snel telefonisch afgehandeld. Betrouwbare mannen die de zaken liefst zo spoedig mogelijk voor je willen regelen.

Svar fra MrWheelson
Ik heb via dit bedrijf mijn auto laten importeren, geen fratsen maar gewoon doen wat er staat helemaal prima.
Ze denken ook met je mee en als er iets niet duidelijkeid is en gewoon per telefoon te bereiken.
Ik kan dit bedrijf van harte aanraden!

Svar fra MrWheelson
Als je een auto wilt kopen uit het buitenland zonder gedoe of problemen moet je bij deze mannen zijn.
uitstekende service en communicatie. Ik was bang dat ik de 150 euro aan inschrijf kosten niet terug zou krijgen. Maar niets is minder waar!

Svar fra MrWheelson
Mooie auto, snelle aflevering, nagekomen afspraken
MrWheelson heeft mij geweldig geholpen om mijn droomauto te vinden en alles van A tot Z te regelen. Echt aan te raden. Super service, snel contact, uitleg en advies allemaal top.

Svar fra MrWheelson
Jullie hadden mij afgelopen donderdag een richtprijs voor inruil gegeven van 10.737 Euro. Na dagen wachten blijkt vandaag dat de daadwerkelijk inruilwaarde 8.500 Euro is geworden, terwijl jullie gisteren nog voorstelden met een inruil 10.000 Euro dat we een deal hebben. Ik kan niet met 8.500 Euro akkoord gaan en heb dus dit voorstel afgewezen. Tevens zal ik vandaag mijn auto verkopen voor 10.300 Euro aan een autobedrijf die de auto naar Duitsland exporteert.
Na mijn ervaring met MrWheelson kunt u zich wellicht voorstellen niet met jullie verder te willen gaan.
Als aanvulling op mijn review wil ik graag ook nog kwijt dat het niet alleen de inruil betreft dat tot een grote teleurstelling uitkwam. Tevens heeft het financieringsbedrijf (dat door MrWheelson wordt ingezet) nooit van zich laten horen, tevens na verzoeken mij terug te bellen. Ook wanneer ik hierover bij MrWheelson mijn beklaag over heb gedaan, geen reactie. Inmiddels eigenaar van soortgelijke auto bij concurrent MrWheelson, waarbij hun financieringsmaatschappij binnen 2 dagen met een sluitende financiering kwam.
Ik vind het jammer dat MrWheelson niet de hand in eigen boezem steekt in plaats van een reactie op deze review dat het niet aan hun ligt. Waarom beloof je eerst 10.737 Euro op de auto, daarna beloven een deal te sluiten als het 10.000 Euro wordt en dan een dag niet meer te bellen en alleen een mail te sturen dat het 8.500 Euro wordt.

Svar fra MrWheelson
Als je weet welke auto je wilt kopen in het buitenland, neemt MrWheelson je graag al het werk uit handen. Van aankoop tot keuring en levering, alles wordt geregeld. En je wordt ondertussen ook nog eens perfect op de hoogte gehouden van de stand van zaken. In mijn geval door Leon, die ook buiten kantooruren beschikbaar was.
Kortom, wil je een auto uit bijvoorbeeld Duitsland, maar je ziet op tegen het hele proces? MrWheelson regelt het graag en goed. Al kost het wel wat natuurlijk.

Svar fra MrWheelson
MrWheelson heeft voor ons een hele mooie en complete auto geïmporteerd. Waar het proces in het begin wat onduidelijk verliep sprong Han daar goed op in en heeft hij volgehouden totdat hij onze auto kon kopen. Na een lange tijd wachten (waar MrWheelson niets aan kon doen) was de communicatie rondom de aflevering top en stond onze auto snel nadat hij in Nederland was op de stoep. Ik kan MrWheelson zeker aanraden als je een auto wilt importeren.

Svar fra MrWheelson
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.