Selskapet har svart
Näppäimistön numero 1 oli viallinen. Samoin At- merkkiä ei aluksi löytynyt, koska kyse oli englantilaisesta versiosta. Puhelimella ei saatu yhteyttä ja viestiin ei ainakaan vielä ole vastattu, kun p... Vis mer
Selskapet har svart
Hei, kiitos kysymästä! Tämä oli jo toinen MacBook Pro, jonka olen teiltä hankkinut. Eikä ole tarvinnut katua eikä venkoilla. Molemmilla kerroilla kone saapui miltei pikavauhtia kotiovelle DHL:n toim... Vis mer
Selskapet har svart
Myin MacBookini mResellille ja koko prosessi sujui todella vaivattomasti. Lähettäminen oli helppoa ja rahat näkyivät tilillä jo viikon sisällä laitteen lähettämisestä. Olen myynyt heille aiemminkin... Vis mer
Selskapet har svart
Apple-tuotteet edullisemmin - mResell tarjoaa kuluttajille ja yrityksille nopean, turvallisen sekä vihreän tavan myydä ja ostaa käytettyjä Apple-laitteita! Kaksi kolmesta eurooppalaisesta haluaisi jatkaa nykyisten digitaalisten laitteidensa käyttöä pidempään mikäli suorituskyky ei ole merkittävästi heikentynyt. Elektroniikkajäte on suuri globaali ympäristöhaaste, yksi nopeimmin kasvavista jätevirroista EU:ssa ja maailmassa. Kuluttajien ja yritysten lisääntynyt tietoisuus luo uusia käyttäytymismalleja – korjaa, käytä uudelleen, myy ja kierrätä. Koska uusien Apple-tuotteiden myynti luo valtavia määriä käytettyjä laitteita ja kasvavan käytettyjen laitteiden markkinan, me mReselillä tarjoamme myyjille ja ostajille uuden, nopean, turvallisen ja vihreän vaihtoehdon! Asiakkaana hyödyt aina kun ostat tai myyt meille laitteen: - Maksuton ilmastokompensoitu toimitus sekä myynnissä että ostossa - 12 kuukauden takuu - Ilmainen 14 päivän palautus mResell toimii tällä hetkellä 10 maassa Euroopassa sekä Australiassa.
Rörstrandsgatan 39 B, 113 41, Stockholm, Sverige
Har svart på 66 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av to uker
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Svar fra mResell.fi
Olen käyttänyt useasti ennenkin - eikä tämänkertainenkaan ollut millään lailla pettymys. Päinvastoin - todella miellyttävä kokemus (taas).

Svar fra mResell.fi
Olen tästä palvelusta pitänyt. Olen ennenkin myynyt tänne iPhonen ja hyvin on aina homma toiminut.

Svar fra mResell.fi
Puhelimella ei saatu yhteyttä ja viestiin ei ainakaan vielä ole vastattu, kun pyydettiin näppiksen vaihtoa.
Itse kone oli OK, samoin toimitus.

Svar fra mResell.fi
Macbook Pro oli täsmälleen kuvatun kuntoinen - kuin uusi. Supernopea toimitus ja hinta kohdillaan.

Svar fra mResell.fi
Nopea toiminta ja asiakas pidetään hyvin ajan tasalla.

Svar fra mResell.fi
Olen vuosien varrella ostanut useita Applen tuotteita kyseiseltä myyjältä eikä ole kertaakaan tuottanut pettymystä. On hienoa voida luottaa siihen että tuotteet ovat 100% Apple, toisin kuin eräissä muissa yrityksissä jotka myyvät käytettyjä Applen tuotteja huomattavasti halvemmalla huonoilla varaosilla, kokemusta on.
Tämäkin tuote tuli nopeasti kotiovelle, kattavien nettisivutietojen lupaamassa kunnossa, eikä käytössä ole mitään ongelmia. Kiitos mResell!

Svar fra mResell.fi
Kaiken kaikkiaan todella nopea prosessi. Lähetys DHL expressillä, kahden päivän jälkeen vastaanottokuittaus, rahat tilillä seuraavana päivänä. Ilmoitus maksusta tuli vasta seuraavana päivänä.

Svar fra mResell.fi
Helppo myynti ja sujuva toimitus.
Maksu tuli tilille kohtuu ajassa.
Sujuvaa toimintaa

Svar fra mResell.fi
Ostin ja myin puhelimen. Kaikki meni niin kuin piti ja nopeasti.

Svar fra mResell.fi
Laite ei vastannut kuvausta vaan siinä on vikoja. Asiakaspalvelu suhtautui reklamointiini ylimalkaisesti. Asiointi oli sujuvaa muuten.

Svar fra mResell.fi
Koko myyntitapahtuma Resellille oli helppo ja nopea. Hinta-arvio piti paikkaansa eurolleen, ei mitään valittamista!

Svar fra mResell.fi
Lähettäminen oli helppoa, kun DHL:n kuriiri haki iPadin kotoani. Hinta-arvio laittesta piti paikkansa, ja maksu tilille tuli nopeasti.

Svar fra mResell.fi
Olen myynyt heille aiemminkin käytettyjä Apple-laitteita, koska heillä on joka kerta ollut paras hintatarjous. Vahva suositus!

Svar fra mResell.fi
Myin käytetyn Mac mini M1 tietokoneeni mResell'ille. Hintatarjous tuli nopeasti ja laitteen palautus oli tehty tosi helposti. Koko ajan informoitiin, missä tilassa arviointi on, ja kun se oli tehty, rahat tulivat välittömästi tilille. Erittäin hyvää ja ammattimaista palvelua!

Svar fra mResell.fi
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.