Phonehero Anmeldelser 13 318

Begagnad iPad

Samsung Galaxy

iPhone

Värdera din mobil

Hos oss köper, säljer och reparerar du din mobil och surfplatta oavsett märke. Vi har ett enormt utbud av begagnade mobiler av alla märken och prisklasser.

Du hittar oss på webben samt i våra butiker i Stockholm, Göteborg och Malmö.

Köp din nya begagnade mobil hos oss

• Lager i Sverige

4,7

Enestående

13k anmeldelser

Har svart på 62 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av én uke

Gammal mobil

16. november 2023
Logoen til Phonehero

Svar fra Phonehero

Hej!

Hela vår affärsidé är att ge gamla mobiler ett nytt liv! Vi har Sveriges bredaste utbud av begagnade mobiler med allt från 10 år gammalt till nästan hela nya modeller.
I vår webbshop kan du enkelt se vilket år varje modell är lanserad.
Om du köpt en mobil som inte lever upp till dina förväntningar får du gärna returnera den till oss. Vi har öppet köp i 14 dagar. Du finner instruktioner för hur du ska returnera den i bekräftelsemailet som du fick vid din beställningen. Det går även bra att komma förbi en av våra butiker för att genomföra en retur.

Med vänlig hälsning, Patrik

Dubbelkolla att ni har rättstavad…

Dubbelkolla att ni har rättstavad mailadress till kunden !

6. juni 2023
Logoen til Phonehero

Svar fra Phonehero

Hej!

Det gör vi! Vi har en speciell funktion i vårt ordersystem som automatiskt kontrollerar att epost-adressen är rättstavad när vi tar emot kunder i butik.
Mailet vi skickat till dig står som levererat i loggarna hos vår epostleverantör. Jag skulle tro det kan ha hamnat i din skräppost. Det är ovanligt men händer tyvärr ibland.
Du skulle inte heller ha fått en inbjudan från trustpilot mailad till dig om adressen varit fel.
Tack ändå för att du hörde av dig till oss och svarade på våra frågor så att vi omgående kunde genomföra utbetalningen för mobilerna du ville sälja till oss.

Med vänlig hälsning, Patrik

Vis anmeldelser på alle språk. (13 318 anmeldelser)