Alltid fått superservice på Motonet Örebro! De möter en alltid med ett stort leende och dumförklarar en aldrig. Gabriel bytte mitt bilbatteri med största passion och glädje, så positiv energi och ”... Vis mer
Se hva andre synes
Begärde retur av ett köp och fick retursedel efter några dagar. Postade och returen var framme hos dem 10 juni 2025. Returen är fortfarande inte behandlad och trots flera påstötningar så får jag inga... Vis mer
Katastrof. Personalen irrade omkring och ingen visste någonting! Visst är de nyöppnade men lite utbildning behöver väl alla företag ha. Skulle köpa en vara som det stod fanns i varuhuset men det gjord... Vis mer
Repad och bucklad våg fungerar inte
Repad och bucklad våg, funkar inte.
Kunde lika gärna köpt den begagnad, då hade den iallafall varit finare
DO NOT TO DO BUSINESS WITH MOTONET
DO NOT TO DO BUSINESS WITH MOTONET. THEY ARE IN THE PROCESS OF CEASING TRADING. AS SUPPLIER WE HAVE INVOICES UPTO 60+ DAYS OVER DUE.
ZERO COMMUNICATION.
USELT FÖRETAG KÖP EJ HÄR
Min upplevelse av Motonet var helt oacceptabel.
Jag beställde två produkter eftersom båda enligt hemsidan fanns i lager och den ena stod dessutom som tillgänglig för omgående leverans med leveranstid på 3–6 arbetsdagar. Det är alltså den information Motonet själva valt att marknadsföra produkten med. Ändå skickar de bara halva beställningen utan att informera mig i förväg, utan något mejl, utan någon förklaring och utan att ens fråga om jag accepterar en delad leverans.
Jag fick själv kontakta kundservice för att få reda på vad som hänt. Då får jag veta att produkten plötsligt inte fanns i det lager som hanterar beställningen och därför skulle komma “i separat leverans”. Ursäkta, men hur är det mitt problem? På hemsidan stod det att varan fanns i lager och var redo för omgående leverans. Man kan inte marknadsföra en produkt på det sättet, ta emot en beställning, skicka bara en del av den och sedan förvänta sig att kunden bara ska köpa läget.
Det som gör det ännu värre är bemötandet från kundservice. Jag förklarade flera gånger att hela poängen med min beställning var att få båda produkterna tillsammans. Hade jag fått tydlig information om att en av varorna inte faktiskt kunde skickas direkt hade jag kunnat makulera beställningen och köpa från någon annan. I stället möttes jag av en totalt nonchalant attityd där jag i princip bara fick höra att jag skulle “vänta och se”. Det fanns ingen förståelse, inget ansvarstagande och ingen riktig vilja att lösa problemet de själva orsakat.
När jag ifrågasatte varför lagerstatusen fortfarande visade att produkten fanns tillgänglig för omgående leverans fick jag inga vettiga svar. När jag frågade vad som händer om den inte kommer inom utlovad tid fick jag ett halvt oseriöst svar om att “mycket ska gå fel innan det” och att man ju aldrig kan vara säker när man beställer på postorder. Det är helt absurt. Det är inte så man bemöter en kund som påpekar att företaget inte levt upp till sin egen information.
När jag bad om att få beställningen makulerad fick jag höra att det “tyvärr” inte gick eftersom den redan var behandlad. Så först skickar ni fel upplägg på beställningen, informerar inte ordentligt, visar missvisande lagerstatus, och sedan menar ni att kunden bara ska acceptera det? Alternativet jag fick var att returnera det som redan skickats, vilket förstås innebär ännu mer krångel för mig, trots att felet ligger hos dem från början. Det är inte service. Det är att dumpa över hela problemet på kunden.
Jag är ärligt talat otroligt besviken på hur uselt det här hanterades. Det handlar inte bara om att en vara blev försenad, utan om att Motonet marknadsför produkter på ett sätt som inte stämmer med verkligheten, skickar delbeställningar utan tydlig kommunikation och sedan bemöter kritik med likgiltighet. Det känns både missvisande och respektlöst.
Jag kommer inte handla här igen. Kan man inte lita på att “i lager” betyder i lager, att “omgående leverans” betyder omgående leverans, eller att kundservice faktiskt försöker hjälpa när något går fel, då finns det ingen anledning att välja Motonet. En av de sämsta köpupplevelser jag haft på väldigt länge.
Lämnade tillbaka en ficklampa jag köpt…
Lämnade tillbaka en ficklampa jag köpt och som inte fungerade. Fick höra att jag nog inte förstod hur man använder den,att jag använde fel sladd (vanlig usb c ) att jag borde gå hem och försöka igen allt medans hon tittade på mig och såg väldigt sur ut! Kommer inte handla där igen!
Jag köpt wataya varmfodrade stövlar
Jag köpt wataya varmfodrade stövlar. Hade inget på lagret var slut. Bara butiken annullera. Så skulle jag få tillbaka mina pengar. Det här var den 4 mars. Men har inte fått tillbaka pengarna än. Kommer inte beställa något mer där.
Alltid fått superservice på Motonet…
Alltid fått superservice på Motonet Örebro!
De möter en alltid med ett stort leende och dumförklarar en aldrig. Gabriel bytte mitt bilbatteri med största passion och glädje, så positiv energi och ”ingenting är jobbigt”. Så uppfriskande när man som okunnig person får hjälp och åker därifrån lättad och glad. Kommer aldrig gå någon annanstans!
Kundtjänst
Ett väldigt trevligt varuhus med bra personal ! Men kundtjänst är något av det sämsta jag träffat på !
Bästa butiken i Jönköping
Bästa butiken i Jönköping. Brett utbud och bra priser.
Detta omdömme gäller butiken i Sundsvall…
Detta omdömme gäller butiken i Sundsvall. Alltid blivit väl bemött och fått den hjälp jag efterfrågat. Handlar det mesta på Motonet vad gäller bilen, husbilen och för mitt fiskeintresse. Kvaliteten på produkter och reservdelar håller mycket hög klass. Aldrig blivit besviken, så personalen sträck på er!
Besöker inte Biltema med deras skräpprodukter längre.
Krångel vid reklamation tog 30 min av…
Krångel vid reklamation tog 30 min av min lediga söndag utan att det hjälpte mig ett dugg. Kunden tidigare som gjorde reklamation av en likadan vara med samma fel fick en ny direkt men jag behöver vänta, hur länge? Ingen vet.
Lagersaldo helt fel.
När jag beställde min vara på deras hemsida i Söndags stod det i lager. Idag är de fredag och hela veckan gått utan att jag ens fått ett paket eller någon uppdatering om det. Hör av mig och frågar vart min order är och då kanske de inkommer nästa vecka? Värdelöst, det var första och dessutom sista gången jag försöker handla där med tanke på att dom inte ens kunde ge en uppdatering om att de helt plötsligt inte fanns i lager de man beställde!
Bl a vindrutetorkarblad
Köpt bla vindrutetorkarblad, och fått kanon bra hjälp med att byta dem, samt hund-och trädgårdsvaror. Bara kvalitetsvaror, och bytet av en flexi koppel (fel storlek) utan problem.
Kass personal!
Utbudet är fantastiskt, väldigt välkommet i Gävle. Men personalen. Kom igen nu.
Det var fullt kackel om hur man skulle göra med en kassa som var ur bruk, kassörer emellan tvärs över gången. Mina varor blippades in utan ett hej, helt utan ögonkontakt, missade en produkt och frågade inget om medlemskapet. Så mina varor för tusentals kronor hamnade inte på mitt medlemskap. Min känsla efter min upplevelse när jag gick ut, var att faktiskt returnera varorna pga detta.
Ett snabbt hej med ögonkontakt, och fråga om medlemskap. Det var allt som behövdes. Liiiite fokus på kunden. Jag beställer online från andra butiker hädanefter. Ignorant och oprofessionell personal kostade er ännu en kund.
Tyvärr!
Oprofessionellt är deras ledord
Oprofessionellt är deras ledord.
Hur de kommunicerar, de produkter de säljer… skickar ut använda produkter som ”nya”. hela upplevelsen känns som jag hade gått till en bagageloppis.
Värdelös sida och komplicerat att göra…
Värdelös sida och komplicerat att göra sin profil som medlem
Inget fel på priset men reklammera.....
"Vissa kunder är nöjda med priser och leveranstider för produkter, medan andra har rapporterat problem med kundservice, returhantering"
Detta står i Google. Jag har fått en felaktig vara, reklammerat för att få en ev retursedel. Svaret: vi måste kontakta leverantören, 2 gånger samma svar... Jepp, men jag får ingen kontakt. Mer än en vecka... Kundtjänst, BARA mail, ringa? glöm det. Dessutom står det på hemsidan att "vid högra nedersta hörnan finns det en knapp för chatt", BULLSHIT....
Och alla vet vad innebär att majla, alltid MINST 36 timmar innan man får ett svar....
Tack så hjärtligt.
Och snälla, kom inte med den ständiga svaret "vi beklagar, bla, bla, bla"... Den som beklagar ÄR JAG som inte får NÅGON respons alls, förutom meddelandet att de "skall kontakta leverantören"........
Uppdatering: Jag är tvungen NU att köpa nya hos ett annat företag. Betalningen är pausad hos Klarna. Oavsett utgången så tänker jag INTE betala ett öre eftersom ni STRUNTAR fullkomligt i mig, andra konsumenter upplever samma sak enligt andras omdömen. OCH NI SVARAR INTE. Nästa instans är ARN...
2025-11-21: Som alla kan läsa här, dessa äckliga bedragare svarar inte. Jag kontaktar både ARN och Konsumentverket. Jag vet att jag fölorar mina pengar men det är bättre att anmäla dessa DHDMRP... Jag vet att de smutsiga 133:20 kr skall de användas till magsårsmediciner....
2025-12-24: TACKAR ENORMT Klarna för stödet mot dessa oärliga bedragare.
Jag har köpt där två ggr
Jag har köpt där två ggr.
Båda gångerna lurad.
______
köp nr 1 :
12 par strumpor av märket CAT®.
Bilden och texten nämner inte att 1 par av de 3(3pack) har grå logga istället för gul. (Köper alltid storpack
Inget i beskrivning/info/bild visar detta.
jag har köpt storpck olika CAT® strumpor förut och ALLTID har ett "®" tecken varit med efterCAT. Även på deras egna artikelbild har de det. Men de jag får hem saknar ®. S de säljer alltså kopior.
_________
Köp nummer två:
Ett par hörlurar: märket 3M "pro-protect"
Jag frågar om det finns extra kuddar/hygienpaket till dom.
Dom svarar att ALLT till peltor passar. För det är samma tillverkare. Och skickar en länk till vilka jag ska köpa.
Jag svarade sen att jag varit i kontakt med självaste 3M som tillverkar/säljer.dom säger att de för tillfället inte finns att köpa men planerar att det ska finnas tillgängliga i framtiden
Fick som svar från motonet att.
De är samma som gör peltor därför passar dom.
MEN DOM PASSADE INTE SÅKLART. som jag misstänkte. Ska motonet veta mer än de som tillverkar produkten
____________
jag visste igentligen att den jag skrev tyckte han kunde mer än han kan om hörlurar. Jag hade forskat en del om dessa innan. Slutsattsen blev att jag skulle köpa ett par andra. Men plötsligt såldes de sedan till ett väldigt bra pris från dom så jag slog till( 600 rabatt) och ordinariepriset är lika överallt i sverige
Och strumporna är sköna ändå och jag är nöjda med dom.
Men se upp
____________
Känns konstigt att ett företag som satsar och värkar bli stora här i sverige beter sig så.
Det känns ganska så "B"
De e ju inte snabba på att skicka…
De e ju inte snabba på att skicka direkt! Inte som dem lovar
Beställde motorvärmare och två…
Beställde motorvärmare och två kabelsatser. Dom skickar kabelsatserna men inte ett pip om motorvärmaren. Hur tänkte dom? Skall jag linda sladdarna runt motorn. Urusel suport och kundservice, går inte att ringa.
UPPDATERING
Den saknade delen skickades dagen efter från annat håll. Alltså snabb leverans om allt stämmer när paketen anländer. Hade varit smidigare med en kommunikation om vad som händer. Bättre kundtjänst är ett önskemål.
De är dyra och ingeting som passar till…
De är dyra och ingeting som passar till bilen och dåligt sortiment.
Dette er Trustpilot
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.