Bra priser og bra kundeservice. Dekk blir sendt fra Tyskland. Tok litt lengre tid enn forventet og jeg bestilte 2.stk dekk og de ble levert i to omganger med 4 dagers mellomrom. Litt rotete der men... Vis mer
Alt som foventet, levert som avtalt og montert på valgt verksted. Anbefales
Hadde blitt fem stjerner hvis det ikke var for PostNord som valgt transportør. Bekreftet leveransedato 24. mai, ingen dekk levert, ingen i PostNord vet hvor de er. Leit at Dackleader.se bruker dette... Vis mer
Rimelige dekk, raskt levert!
Om Dackleader.se
Våra expertteam är engagerade i att erbjuda dig en exceptionell kundupplevelse, stödd av effektiv logistik och optimerade processer, vilket garanterar maximal tillfredsställelse vid varje köp.
Vårt åtagande? Att ständigt erbjuda dig de bästa priserna på marknaden. För dina behov av däck, välj excellens och tillförlitlighet genom att välja vårt företag.
Bruker kanskje KI til å svareVis mer
Fake side
Fake side, de har ikke levert varen jeg bestilte 31.mars og jeg har fortsatt ikke fått pengene tilbake nå 16.juni
(3400,-)tilbake.
STYR UNNA!!!!!!!!

Svar fra Dackleader.se
Bra priser og bra kundeservice
Bra priser og bra kundeservice.
Dekk blir sendt fra Tyskland. Tok litt lengre tid enn forventet og jeg bestilte 2.stk dekk og de ble levert i to omganger med 4 dagers mellomrom. Litt rotete der men ellers bra!
Har ikke fått dekkene som jag bestilte
Dårlig som i virkelig dårlig…
Dårlig som i virkelig dårlig kundeservice ,
Samt man kan ikke returnere et produkt bare lige , hvis man ønsker eller har fået lavet en fejlbestilling
Sidste gang jeg har købt eller anbefalet dækleader..

Alt som foventet
Alt som foventet, levert som avtalt og montert på valgt verksted. Anbefales
Det gick fort att få däcken utan problem
Bruker PostNord til transport
Hadde blitt fem stjerner hvis det ikke var for PostNord som valgt transportør.
Bekreftet leveransedato 24. mai, ingen dekk levert, ingen i PostNord vet hvor de er. Leit at Dackleader.se bruker dette firmaet til transport, alt annet har gått veldig bra.

Svar fra Dackleader.se
Skulle ta 72 timmar att få däcken ,men…
Skulle ta 72 timmar att få däcken ,men tog över 10 dagar

Nej tack
Lovar däcken inom ett visst antal dagar,när de inte dyker upp är det väääldigt svårt att få klara besked. Ingen svensk sida som det verkar utan baserat i Andorra. Aldrig mer .

Svar fra Dackleader.se
Lettvint og rimlig levert på dör
Tar en evighet att få grejerna då det…
Tar en evighet att få grejerna då det skickas från södra spanien.

Svar fra Dackleader.se
Dom har inget lager utan förmedlar bara…
Dom har inget lager utan förmedlar bara så det tar tid att få produkter