Mosafil Schweiz gaukelt mit der Schweizer Seite und den Preisen in CHF vor einen Sitz in der Schweiz zu haben. Mittlerweile schreiben sie aber schon dass alle Ware aus Deutschland kommen dh die Liefer... Vis mer

Indledende bestilte jeg filser der viste sig ikke at være i sortimentet længere. Derefter bestilte jeg andre, der heller ikke var i sortimentet. Til sidst bestilte jeg en sending, hvor en hel pakk... Vis mer

Ich habe 35 Matten Marmormosaik Vito beige gekauft und vorher ein Muster bestellt. Das Material ist von sehr guter Qualität, die Lieferung des Musters, sowie die Gesamtlieferung war innerhalb von 2 T... Vis mer

1. Jernvarehandel
  2. Flisbutikk

Opplysningene stammer fra ulike eksterne kilder

Tet the different shapes, materials and colors of Mosafil tiles give inspiration to you!

4,0

Bra

Har ikke svart på negative anmeldelser

Vi er glade

Let at bestille, super hurtig levering, halv pris af Bauhaus for det samme produkt (natursten mosaikgulv). Vi er glade.

1. mars 2025

Ignore the negative reviews!

I honestly don’t know why there are such bad reviews on this company but let me tell you, don’t be put off by that (if you are also based in Ireland as I think most of the negative ones are UK based and it’s actually customs issues rather than mosafil issues. I had an excellent experience with them, the product came pretty quickly considering it was coming from Germany and I bought natural stone tiles and they are excellent quality. Shipping was a little expensive but again, they are shipping literal heavy stone from mainland Europe so what do you expect! 10/10 recommend if you can justify the shipping cost in the overall price of your project. Will be purchasing another order from them soon.

11. november 2024

Prima Service

Schelle, unkomplizierte Lieferung.
Ware ist gut und Farblich, wie im Katalog beschrieben. Fliesen könnten einwandfrei verarbeitet werden.

20. august 2024

3 Star

Ordered Ceramic Mosaic Tile Bangor Glossy Cyan Mix
Color: Cyan | Tile format: Mix

The tiles have just been installed and grouted, and we're very happy with them. However, 1 star is lost due to unexpected £60 import tax bill and another star lost due to varying tile thicknesses (inconsistent thickness in places, and the larger tiles are thicker.

Beautiful tiles though, and that's the main thing. Beware, lots of spacers needed!!

22. mai 2024

Je suis ravie

Je suis ravie, les carreaux commandés sont superbes, et leur delais ont été respectés. Ils ont même envoyé par DHL en 2 jours. Ma douche est sublime, franchement je recommande vivement MOZAFIL à tous le monde. Fabienne

15. mars 2024

Dla odmiany pozytywna opinia

Ja natomiast mogę wystawić bardzo pozytywną opinię. Najpierw kontaktowałam się mailem w sprawie dostępności mozaiki, której chwilowo nie było. W ciągu godziny otrzymałam odpowiedź i istotnie po obiecanych 2 tygodniach mozaika już była dostępna na stronie.
Zamówiłam próbkę - przyszła w ciągu 3 dni roboczych.
Następnie złożyłam już zasadnicze zamówienie (w sobotę przed Wielkanocą), we wtorek było wysłane, dziś przyszło. Wszystko dotarło całe (sprawdziłam każdą sztukę), mozaika jest piękna i nie mogę się doczekać remontu.

5. april 2024

Hier ist der Kunde König

Hier ist der Kunde König. Die telefonische Beratung, die tolle Auswahl und vor allem die
pünktliche Lieferung machen hier den Einkauf zu einem Erlebnis.

4. mars 2024

Wow!

Wow, war für eine tolle Auswahl an Fliesen. Hier wird jeder fündig insbesondere was ausgefallene Fliesenmuster betrifft.

11. mars 2024

5 stars

Great delivery, six days from Germany to the west of Ireland. Packaged exceptionally well, not one cracked tile. Will be buying from Mosafil again...DK

7. mars 2024