Na eerste de vorige Moov loopband te hebben nu de upgrade gedaan naar de nieuwe Moovv Run Plus. Weeral een top product. Vanaf bestelling tot levering werd ik wekelijks op de hoogte gehouden van mijn b... Vis mer

Selskapet har svart
Ich nutze das Moov Laufband nun seit einigen Wochen und bin bisher wirklich zufrieden. Besonders gefällt mir, wie einfach sich das Laufband in den Alltag integrieren lässt. Da ich beruflich viel s... Vis mer
Selskapet har svart
Wat een service heb ik van dit bedrijf gekregen, wekelijks was er contact over de vorderingen van mijn pre order voor de run plus, omdat ik hem voor revalidatie nodig had heeft Richard zijn uiterste... Vis mer
Selskapet har svart
De loopband is geweldig, maar de klantenservice moet echt opgeschaald worden. Ze lezen je bericht maar half en reageren daardoor verkeerd. En het duurt ook een aantal dagen voordat ze überhaupt reager... Vis mer
Skrevet av virksomheten
Skrevet av virksomheten
30 days to try. 2 years guaranteed.

Ingen anmeldelsesinvitasjoner er registrert
Har svart på 99 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av 24 timer
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Zeer snelle levering (3dagen sneller dan verwacht) en heel professioneel verpakt. Het pakket voelde ogenblikkelijk zeer degelijk aan. Het opstellen was een fluitje van een cent. De loopband voelt zeer stevig en is handig in gebruik. Ik ben alvast fan!

Svar fra Moov
Bin sehr zufrieden! Funktioniert super beim Arbeiten, ist leise und macht einen qualitativen Eindruck.

Svar fra Moov
Het pakket is zonder problemen bij mij aangekomen. De installatie was heel eenvoudig en we hebben het zonder problemen opgezet. Voorlopig is er geen probleem en ik hoop dat dat in de toekomst ook zo blijft. Tot nu toe heb ik geen enkel probleem met de loopband.

Svar fra Moov
Na drie weken nog niks ontvangen, geen bevestiging van verzending of niks. Al drie keer contact opgenomen maar wordt ook weinig actie op ondernomen

Svar fra Moov
Helaas weegt de loopband die tot 12km/u kan, te zwaar voor mij om die regelmatig te verplaasten.
De loopband zelf loopt wel echt heel lekker.
Maar omwille van 't gewicht moet ik deze terugsturen.
De service om dit te retourneren, is wel heel correct verlopen.

Svar fra Moov
Helaas mijn bestelling de loopband nooit ontvangen. Toen ik contact opnam met de klantenservice, kreeg ik nul op het rekest. Men verwijst mij enkel door naar DHL dat de levering naar 8 weken nog elk moment geleverd kan worden en weigert zelf actie te ondernemen of het probleem op te lossen.
Dat men hier geen enkele service verleent of meedenkt om dit op te lossen, vind ik zeer teleurstellend. Ik raad dit bedrijf daarom af."

Svar fra Moov
Snelle levering, fijne loopband met veel handige functies

Levering volgens afspraak. Overzichtelijk site

Svar fra Moov
Absoluut niet aan te raden vanwege de slechte service.
Nog geen bestelling(09/04) gekregen en geen reactie van het supportteam.

Svar fra Moov
Goede en snelle reactie naar aanleiding van mail

Svar fra Moov
goede bezorgdienst, gemakkelijk toestel om in elkaar te steken, zeer degelijk

Svar fra Moov
Super snelle levering, erg makkelijk in elkaar te zetten en daarna nog makkelijker in gebruik. Erg fijn om in huis te hebben en lekker je stappen te kunnen zetten!

Svar fra Moov
De loopband kan toch niet onder de sofa, wat jammer is. Daarnaast staat de snelheid en en afstand in mijl ipv kilometer. Heel verwarrend als je je snelheid voor de eerste keer instelt. Onlogisch ook als je een product verkoopt op de Europese markt. Daarnaast kan ik het staande gedeelte moeilijk zelf rechtop krijgen, de hendel daarvoor is heel stroef.
Positief: hij loopt vlot, is erg stil en doet voor de rest zeker wat het moet doen.

Svar fra Moov
Van bestelling tot levering ging het supersnel. Ook werkt het helemaal naar behoren, heel blij met mijn Moovv!

Svar fra Moov
Heel tevreden met mijn loopband! Ik was op zoek naar iets permanents in huis voor mijn beweging zodat ik niet het slechte weer de schuld kon geven als ik niet was gaan wandelen. Daarnaast raak ik erg makkelijk afgeleid en nu kan ik tenminste lopen terwijl ik mijn series aan het kijken ben. De band vouwt compact op en past perfect onder onze band! De inclinatiehoek vind ik nog iets te heftig om te gebruiken, dus die had ik achteraf misschien beter niet kunnen doen. Met wandelen kan ik mijn conditie al goed ondersteunen! Vanmorgen ook weer lekker een uur gewandeld met een schema opgesteld door ChatGPT. Ideaal.

Svar fra Moov
Heel blij met de loopband !
Makkelijk te verplaatsen en alles doet het perfect !

Svar fra Moov
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.