Na eerste de vorige Moov loopband te hebben nu de upgrade gedaan naar de nieuwe Moovv Run Plus. Weeral een top product. Vanaf bestelling tot levering werd ik wekelijks op de hoogte gehouden van mijn b... Vis mer

Selskapet har svart
Ich nutze das Moov Laufband nun seit einigen Wochen und bin bisher wirklich zufrieden. Besonders gefällt mir, wie einfach sich das Laufband in den Alltag integrieren lässt. Da ich beruflich viel s... Vis mer
Selskapet har svart
Wat een service heb ik van dit bedrijf gekregen, wekelijks was er contact over de vorderingen van mijn pre order voor de run plus, omdat ik hem voor revalidatie nodig had heeft Richard zijn uiterste... Vis mer
Selskapet har svart
De loopband is geweldig, maar de klantenservice moet echt opgeschaald worden. Ze lezen je bericht maar half en reageren daardoor verkeerd. En het duurt ook een aantal dagen voordat ze überhaupt reager... Vis mer
Skrevet av virksomheten
Skrevet av virksomheten
30 days to try. 2 years guaranteed.

Ingen anmeldelsesinvitasjoner er registrert
Har svart på 99 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av 24 timer
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
De loopband bevalt prima. Prima in eigen tijd een half uur per dag in een stevig tempo lopen. Ik hou de scores bij, wat dan jammer is dat er geen geheugen op de display van de loopband aanwezig is.

Svar fra Moov
Prima levering en de band was goed in elkaar te zetten. Hij doet wat hij moet doen en zeker als je veel wilt wandelen of wilt hardlopen op een laag tempo is het een prima apparaat.
Enige minpunt is dat de band net te kort is voor mijn man om te gebruiken met hardlopen. Ik ben 163 dus ik pas er prima op
Dus als je langer bent dan 180-185 cm dan kan het zijn dat deze niet voor jou is.

Svar fra Moov
Ich habe mir das Laufband für mein Homeoffice gekauft. Bin total zufrieden. Sehr leise und läuft sich super.

Svar fra Moov
Wat een geweldig apparaat! Doet precies wat ik wil, is stil, neemt niet veel ruimte in en is krachtig, een mega aanrader. De team van Moov is ook geweldig, hun persoonlijke aandacht gaf me meer vertrouwen in het apparaat.

Svar fra Moov
Kann ich nur empfehlen. Versand des Laufbands hat gut geklappt. Der Aufbau war einfach und schnell erledigt, auch dank der ausführlichen Erklärung/Anleitung, die beiliegt. Man läuft gut auf dem Laufband und durch den Griff hat man auch das Gefühl von Sicherheit, wenn man sich doch mal kurz festhalten muss. Würde ich wieder kaufen.

Svar fra Moov
Super mooie handige loopband.
Puntje van kritiek is dat de klem om hem uit en in te klappen erg zwaar gaat. En de band is zwaarder dan ik dacht, maar ook wel logisch. Met de helling die in principe 1 stand heeft moet je goed opletten dat je doorstapt want anders lig je er wel af.
Verder top ding!

Svar fra Moov
Het is een mooie band, makkelijk onder bed of bank te plaatsen. Wat ik wel mis is dat ik niet rechtstreeks mijn prestaties naar mijn telefoon kan zetten. Ik moet nu onthouden welke getallen er op de display staat, maar als ik nu stop met lopen zijn die getallen meteen weg. Dit zou een fijne toevoeging zijn!

SmartStep Pro v3 Incline
Mijn dochter en ik waren op zoek gegaan naar een loopband: compact en makkelijk voor thuisgebruik maar wel goede kwaliteit. Aangenaam verrast door Moovv. Ondanks nog kort in gebruik nu al positief. De uitvoering is fraai, montage eenvoudig, de mat zorgt voor goede demping. Loopt fijn en de stang is ook stevig wat ook fij. Is. Geluid hier laag. Stofhoes = optie. Deze ook gekocht en bevelen we aan. Levering en contact met Moovv ook prima. Top!

Svar fra Moov
Fijne loopband. Voor mensen die grote stappen zetten weet ik niet of deze band geschikt is.
Prima communicatie met bedrijf

Svar fra Moov
Een vriendelijke mail gekregen, dat er enige vertraging was.
Product voldoet aan verwachting, geen moeilijke instructies, binnen 20 minuten in gebruik. Geluidsniveau boven verwachting, top product!

Svar fra Moov
In eerste instantie niet geleverd terwijl we thuis waren. Maar na contact met MOOV, is de loopband heel snel geleverd was top service van MOOV en dit was een zeer goede ervaring. De loopband is top.

Svar fra Moov
Snelle levering, goede service, nette afhandeling. Vriendelijke medewerkers.

Netjes verpakt aangeleverd.
Duidelijke handleiding erbij.
Werkt goed, zoals omschreven.
Een nadeel, de resultaten zie je alleen tijdens het lopen. In pauze of stop stand kun je het niet meer uitlezen.

Svar fra Moov
Ik vind de moovv loopband ideaal, compact, makkelijk weg te rijden door de wieltjes. Als je hem ergens tussen wil schuiven is het wel even lastig, maar dat hou je bijna niet tegen
Hij is makkelijk te bedienen en heeft zelfs een afstandsbediening als je de railing niet gebruikt, voor bijv onder een bureau
Ik ben lang en heb lange benen, maar vind de grootte echt voldoende, je kunt grote stappen zetten als je dat zou willen
Wat ik fijn had gevonden is dat de railing, dus waar je ook je tablet op kan zetten is dichter naar je toe zou zijn
Ik loop soms wat wiebelig waardoor ik me wil vasthouden, maar dat is dan net ongemakkelijk. Klein puntje van verbetering, maar ik ben er echt ontzettend blij mee

Svar fra Moov
Gemakkelijk bestellen en betalen, en een snelle levering. De loopband is gemakkelijk en prettig in gebruik. Een heel goede prijs-kwaliteitverhouding. Eenvoudig te bedienen en via Bluetooth te koppelen met je telefoon voor muziek via de box van de loopband. Ik ben heel tevreden!

Svar fra Moov
Super blij hiermee, het geeft me extra tijd om te bewegen tijdens het werken in de studio!

Svar fra Moov
super mooi product, deze loopband. Gemakkelijk te installeren. Werkt goed, degelijke uitvoering

Svar fra Moov
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.