Na eerste de vorige Moov loopband te hebben nu de upgrade gedaan naar de nieuwe Moovv Run Plus. Weeral een top product. Vanaf bestelling tot levering werd ik wekelijks op de hoogte gehouden van mijn b... Vis mer

Selskapet har svart
Ich nutze das Moov Laufband nun seit einigen Wochen und bin bisher wirklich zufrieden. Besonders gefällt mir, wie einfach sich das Laufband in den Alltag integrieren lässt. Da ich beruflich viel s... Vis mer
Selskapet har svart
Wat een service heb ik van dit bedrijf gekregen, wekelijks was er contact over de vorderingen van mijn pre order voor de run plus, omdat ik hem voor revalidatie nodig had heeft Richard zijn uiterste... Vis mer
Selskapet har svart
De loopband is geweldig, maar de klantenservice moet echt opgeschaald worden. Ze lezen je bericht maar half en reageren daardoor verkeerd. En het duurt ook een aantal dagen voordat ze überhaupt reager... Vis mer
Skrevet av virksomheten
Skrevet av virksomheten
30 days to try. 2 years guaranteed.

Ingen anmeldelsesinvitasjoner er registrert
Har svart på 99 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av 24 timer
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Ich bin zufrieden mit meinem Laufband....hätte mir nur gewünscht vorab zu wissen das es beschränkte Zeiten gibt um es zu benutzen.
Die Lieferung hat lange gedauert aber es war winter und vor Weihnachten, lag sich daran

Svar fra Moov
Ein sehr schönes Gerät. Sehr leise im Betrieb. Ich wohne im 3. Stockwerk eines Miethauses. Ich bin sehr zufrieden.

Svar fra Moov
Een heel degelijke loopband. Mooi van design en geluidloos in gebruik. Heel blij mee, ook handig te gebruiken met de app!

Duidelijke communicatie.
Loopband besteld, heel fijn.
Is een topper.

Svar fra Moov
De loopband werd snel bezorgd en het in elkaar zetten ging soepel. De band staat nu startklaar op zolder en ik stap er regelmatig op… weer of geen weer. Het enige dat ik jammer vind is dat je moet “wachten” als je bepaalde gegevens wilt weten zoals de tijd en het aantal stappen. Maar ach dat is een kleinigheid.

Svar fra Moov
Bestelling ging soepel. Levering van het product ook.
Installatie is erg eenvoudig en het gebruik ook.
Al met al tevreden met de aankoop en afhandeling.

Svar fra Moov
De Moov is behoorlijk zwaar en lastig door het huis te verplaatsen. Het snoer dat in het stopcontact moet is véél te kort, zonder verlengsnoer kan ik hem nergens in huis gebruiken.

Svar fra Moov
Na heel lang twijfelen en vergelijken heb ik uiteindelijk de knoop doorgehakt en de loopband besteld bij Moovv. Na 2 dagen had ik het in huis. Echt super snel. Ik heb de band nu iets meer dan een week in huis en tot nu toe elke dag gebruikt. Ben er echt super blij mee.

Svar fra Moov
Bij het uitpakken merkte ik meteen dat in het blisterpak met de inbussleutel edm DRIE vijsjes staken - bij montage bleek dit EEN te weinig te zijn. Ik stuurde hierover reeds tweemaal 'n e-mail, aan Mickey & Carmen, maar een reactie ho maar ! Géén antwoord en evenmin 'n reactie !

Svar fra Moov
Schnelle Lieferung, unkomplizierte Zustellung. Zusammenbau leicht und das Gerät für meinen Gebrauch perfekt. Trainiere jeden Tag und steigere meine Fitness nach meinem Bedarf und Können!

Svar fra Moov
Pasgeleden een loopband besteld. Je ontvangt meerdere updates en leuke nieuwsbrieven, bedankjes van de oprichter en meer.. De loopband kwam al binnen 1 werkdag aan en was in principe een plug and play. Geen hele bouwset! Gebruiken het nu ongeveer een maand en meer als tevreden.

Svar fra Moov
Gemakkelijke bestelling, snelle levering. Gemakkelijk te installeren en zeer goed product.
De vele gesponderde post op sociale media geven wat argwaan maar toch zeer blij met m’n aankoop!

Svar fra Moov
Ik vind het jammer dat die app niet op mijn telefoon kan zetten

Svar fra Moov
Ik ben tevreden over de klantenservice, levering en loopband. De reden dat ik maar 4 sterren geef is omdat er niet aangegeven is dat ze met een nieuwe loopband bezig waren. Deze had ik namelijk liever gehad dan die ik nu heb. En dan een week nadat ik mijn loopband heb ineens de lancering te zien van een nieuwe loopband met echt veel verbetering is wel een domper.

Svar fra Moov
Super fijne loopband. Het enige minpuntje is dat ik een oude handleiding had die niet hoorde bij het model loopband die ik gekocht had. Dus ik was de hele tijd aan het zoeken naar een stang die helemaal niet op de loopband zat.

Svar fra Moov
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.