Mobylife Anmeldelser 261

4,2

God og rask service. Noe annet med Samsung, der vedkommende jeg henvendte meg til på "support" ikke en gang visste om at Mobylife hadde support på Samsung smarttelefoner. Min siste Samsung (den endte... Vis mer

Jobben var garantijobb på en Samsung telefon. Jeg fylte først ut et skjema på nettet som normalt sendes sammen med telefonen, men jeg skulle i nærheten noen dager senere og leverte telefonen litt... Vis mer

Mobil på skjerm bytte. Rett etterpå virket ikke lyd annet enn på øre plugger. Vi tok kontakt med Mobylife som tok imot mobil, evaluerte feil og ordnet med Apple at det ble ny mob på garanti. Utmerket... Vis mer

Leverte telefonen for å få prisestimat på reparasjon. Skrev tydelig at den var vannskadet. De bare sa de ikke ville prøve å reparere den. Her burde de hatt noe automatikk som gikk gjennom skademeld... Vis mer

1. Elektronikk og teknologi

Opplysningene stammer fra ulike eksterne kilder

Mobylife er ledende i Norden på service og reparasjoner av mobile enheter. Hos oss for du en kjapp, enkel og sikker autorisert reparasjon med originale deler og fabrikkgarantien beholdes. I tillegg har vi har alltid 3 måneders garanti på reservedeler og utført arbeid.

4,2

Bra

Ingen anmeldelsesinvitasjoner er registrert

Reparasjonen varte bare i noen uker før…

Reparasjonen varte bare i noen uker før delen løsnet igjen.

Hei, Jan Sverre Moe

Takk for at du tok deg tid til å gi oss din tilbakemelding, dette er vi svært takknemlige for. Vi vil minne på at du har reklamasjonsrett på 3 måneder og din service er innenfor denne fristen. Kontakt oss på post@mobylife.no eller ring kundeservice på 32 24 28 70 slik at vi kan rette opp i dette. Vi ser frem til å høre fra deg.

Veldig lang ventetid nesten 5 uker :/

Hei, Katarzyna Broniszewska.

Takk for at du tok deg tid til å gi oss din tilbakemelding, dette er vi svært takknemlige for. Vi beklager at du skal ha opplevd lang service tid, men dessverre i enkelt tilfeller så kan det være at vi venter på tilbakemelding fra forhandler eller produsent og i slike tilfeller vil dessverre servicetiden bli noe forlenget. Vi håper du uansett er fornøyd med servicen som blei utført på din telefon.

Dere fant ikke feilen

Dere fant ikke feil, lastet ned annen kamera app og problemet løst.

Hei,

Takk for at du tok deg tid til å gi oss din tilbakemelding, dette er vi svært takknemlige for. Når det gjelder deres service blei det konkludert feil på kamera og dette blei dermed byttet ut med et nytt kamera modul på deres enhet. Firmware på telefonen blei så installert slik at den fremsto som fabrikk ny. Denne informasjonen kan du finne på din side ved å logge inn på serviceportalen vår, detaljene for innlogging finner du på deres serviceseddel som følger telefonen i retur. Om du skal ha andre tilbakemeldinger så kontakt oss gjerne på post@mobylife.no.

Med vennlig hilsen Joachim Due, Leder Kundeservice

Svært lang reperasjonstid ( 6 uker) for…

Svært lang reperasjonstid ( 6 uker) for å reparere mobil, ingen oppdateringer eller svar på henvendelser underveis.
I kombinasjon med lang responstid fra forhandler var dette totalt sett langt under middels.

Enestående

Enestående - intet negativt. Jeg vil anbefale denne bedriften til hvem som helst.

Hei, Tom Werner Olsen

Anbefales!

Rask og god service

Hei, Norwegian Girl

Med vennlig hilsen Joachim Due, Leder Kundeservice

Hadde en dårlig opplevelse med dem i…

Hadde en dårlig opplevelse med dem i forbindelse med en reparasjon av en mobil, men det var ikke bare deres skyld. De er jo bare reparatører, men de bærer en del av ansvaret.

De kunne vært MYE bedre på å informere meg når de ikke får tak i deler, og når ting drar ut. Gjerne fortelle meg om de rettigheter jeg som kunde har med ventetider, lånetelefoner og om heving av kjøp. Måtte hele tiden mase for å få svar på spørsmålene mine.

Håper de bedrer dette i framtiden.

Hei, Bernhard P. Riise

Takk for at du tok deg tid til å gi oss din tilbakemelding, dette er vi svært takknemlige for. Vi beklager at du føler og hatt en slik opplevelse med oss, skal sørge for at denne informasjonen blir med videre slik at vi kan forbedre oss. Håper du blei fornøyd med din innsendte service i enden av dette. Om det skal være flere henvendelser så kontakt oss gjerne på post@mobylife.no

Vanskelig å få kontakt

Vanskelig å få kontakt. Dårlig kommunikasjon (språk problemer ?) . Gikk over 14 dager fra sendt mail til jeg fikk svar . Brukte 1 mnd fra første mail til problemet blei løst .Dette er altfor lang tid.

Hei, Siw Svellebråten.

Vi har sett på deres service henvendelser til oss og kan ikke se at det foreligger noe mangler på kommunikasjon her, vi har ingen registrert henvendelse fra deg enten per e-post eller via vår serviceportal. Kan det være kontakten mellom deg som kunde og din forhandler du tenker på her? Ser du ikke har hatt direktekontakt med oss men kan se du har sendt inn din telefon ved 2 anledninger via en forhandler.

Ta gjerne kontakt med meg på post@mobylife.no så vi kan oppklare eventuelle misforståelser rundt din service og kommunikasjon som skal være mangelfull.

Vi vil takke for at du tok deg tid til å gi oss din ærlige tilbakemelding. Vi håper å høre fra deg igjen.

Med vennlig hilsen Joachim Due, Kundeserviceansvarlig.

2 ganger hatt HTC på service

2 ganger hatt HTC på service. Må sendes til eksternt verksted. Har måttet ringe flere ganger for å purre på de slik at de kan ta kontakt med det eksterne verkstedet. Etter telefonene til mobylife så har det stort sett skjedd ting etterhvert da. Lang ventetid på service, men gjelder sikkert bare HTC siden de må sendes vekk.

Rask forsendelse ved skade

Rask forsendelse ved skade , men fikk en Tlf med feil på i retur, måtte gjøre hele prossesen på nytt, denne gangen tok det over 1 ukes tid å få ny Tlf ... eller veldig BRA!

Hei, Alexander Finckenhagen.

Takk for at du tok deg tid til å gi oss din tilbakemelding, dette er vi svært takknemlige for. Beklager at du mottok en enhet i retur på første forsendelse, dette ønsker vi ikke skal skje. Skal ta denne videre hos oss slik at vi kan forbedre oss, håper du blei fornøyd med mottatt telefonen i enden av dette. Har du flere henvendelser til oss kan du kontakte oss på post@mobylife.no

Rask reparasjonen

Rask reparasjon

Hei, Nikolai

Raskt og enkelt

Oppdaterte software etter skjermproblemer, skeptisk til at det var den virkelige feilen men har fungert så langt. Rask og enkel prosess med å sende inn telefonen og veldig raskt reparasjon.

Hei, Trond Sørlie

Med vennlig hilsen Joachim Due, Leder Kundeservice

Meget raskt levert service.

Hei, Anders Flach Mentzoni

Gjekk for å greit😀

Gjekk fort å greit😀

Hei,

Overraskende positivt

Overraskende positivt! Null tilbakemeldinger underveis, men resultatet ble som jeg håpet på så da er det jo greit.

Hei, Geir Halvorsen

De var raske

De var raske, og telefonen fungerer som den skal.

Hei, Ardian Mehmeti

Med vennlig hilsen Joachim Due, Leder Kundeservice

Rask tilbakemeld reprasjon og retur av…

Rask tilbakemeld reprasjon og retur av tlf .

22. februar 2018

Hei, Konni Storrø

Bra service

Bra service, men noe vanskelig å orientere seg og logge på for å sjekke. Kunne vært gjort langt enklere.

21. februar 2018

Hei, Rune.

Takk for at du tok deg tid til å gi oss din tilbakemelding, vi vil sørge for at din tilbakemelding går til vår avdeling som håndterer vår web side når det gjelder innlogging for og sjekke deres utførende service.

Med vennlig hilsen Joachim Due, Kundeservicesjef

Bra kundeservice

Bra kundeservice. Returdato stemte dårlig men ble raskt fulgt opp ved forespørsel.

21. februar 2018

Hei, Grethe Schei.

Vi er takknemlig for du tok deg tid til å gi oss din tilbakemelding.

Med vennlig hilsen Joachim Due, Kundeservicesjef