Post nl was pakket kwijt werd vanuit Mirai Cards gelijk onderzoek gestart en is het probleem opgelost. Voor de producten zoals verwacht voor goede prijs

2 bestellingen gedaan 2 keer vertraging zowel de charizard ex box als bij de destined rivals booster boxen bij elke andere winkel zijn ze op voorraad behalve bij mirai Daarnaast bieden ze een... Vis mer
Was een pre-order dat ik besteld had en hun voorraad was niet op tijd geleverd en dit werd telkens heel mooi gecommuniceerd. Ze gaven ook opties om te annuleren, hier heb ik wel geen gebruik van gemaa... Vis mer
Ik heb inmiddels meerdere keren besteld bij Mirai Cards en elke keer ben ik super tevreden geweest. De communicatie is altijd duidelijk en op tijd. Ik wist precies waar mijn bestelling zat, zonder... Vis mer
Welkom bij Mirai Cards, jouw one-stop bestemming voor al jouw TCG-behoeften! Wij zijn, net als jij, gepassioneerde gamers en verzamelaars. We hebben de webshop opgericht met een gedeelde liefde en passie voor ruilkaartspellen.
Rijn 12, 2491 BG, Den Haag, Nederland
Har svart på 87 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av én uke
Het is jammer dat de levering lang duurt
Ik heb 2 weken moeten wachten
Wel fijn dat er vaak korting is

Svar fra Mirai Cards
Snel antwoord op vragen, boxen goed verpakt, kaarten in goede staat.

Svar fra Mirai Cards
Ik heb je en pre orders geplaats bij dit bedrijf. De release datum is 13 feb 2026 en ik heb het pakket niet ontvangen. Ik vraag via mail wanneer hun het pakket versturen maar een duidelijk antwoord nee dat kan niet. Ook telefonisch niet bereikbaar terwijl er wel een nummer bekend is. Wat er slechte service! Als ik mijn pakket binnen heb bestel ik hier nooit weer.

Svar fra Mirai Cards
snelle ontvangst van mijn pakket, en netjes verpakt dus zeer tevreden!

Svar fra Mirai Cards
Product zoals verwacht aan goede prijs tov concurrenten.
Shipping (verwachtte aankomst + communicatie vanuit leveraar) was onduidelijk of onjuist.

Svar fra Mirai Cards
De levering duurde wel wat aan de lange kant

Svar fra Mirai Cards
Ik was erg tevreden over de snelle service en de stranden klantenservice

Svar fra Mirai Cards
3 pakjes pokemon kaarten besteld een week later nog niet binnen. Geen mail of geen antwoord op mijn mail
Twice bought, twice everything worked out without problems. 100% original goods and professional shop, highly recommended!

Svar fra Mirai Cards
Goede prijs. Levering was iets vertraagd, daar waren ze transparant over & gaven 5% korting op volgende bestelling. Zou zo weer bestellen!

Svar fra Mirai Cards
Zeer goed!pakket verloren post..hebben mij een andere opgestuurd,alles goed verlopen.