Svindel
Svindel. Betalte for samme vare to ganger. Og kommer bare til en chat robot når jeg prøver å ta kontakt .
Veldig dårlig batteri
Veldig dårlig batteri. Må lade ofte ok kan ikke brukes på tur.
Bom-kjøp
Jeg bestilte 1 stk, men ble fakturert for 3 ( som jeg fikk) + gebyr for ekstra hurtig levering som absolutt ikke var bestilt. Sensor- bryter fungerer, men slår seg av og på om jeg rører på hodet. Batteriet varer bare noen få minutter ute i -7 grader C. lysstyrken er heller ikke noe å skryte av. Ikke verdt pengene !
Jeg har sendt epost til kundeservice
Jeg har sendt epost til kundeservice, som hevder å svare samme eller senest neste dag, men aldri hørt noe. Har ikke mottatt noe og heller ikke fått svar på spørsmål om spesifikasjoner til hodelykten. Hvis de noen gang dukker opp i posten, går de nok rett i retur dessverre! Useriøst, rett og slett.
Hadde vært fint om varen ble levert!
Har ikke fått varene ennå
Har ikke fått varene ennå. Og er spent på hvor mange lykter jeg får. Bestilte to, men når jeg gikk inn for å lese e-poster fra dem, hvir det ble tilbudt tilbehør til lyktene, lå det plutselig 3 nye lamper i kassen, og fikk ikke lettet dem. Så nå er jeg veldig spent på hvor mange lykter jeg får! Og hvor lang tid det tar.
Svarte til forventningen!
Det tok 15 dager fra jeg bestilte, til pakken kom i postkassa.
Har bare prøvd den innendørs foreløpig, men der svarte den ihvertfall til forventningen!
Har ikke fått varen enda
Har ikke fått varen enda. Snart Jul og blir vel knapt med tid å sende dem i julegave?
Oppleves useriøst når de opplyser om 2…
Oppleves useriøst når de opplyser om 2 forskjellige førpris på Facebook og på Googlesøk. Førpris er 621kr på Googlesøk og 499kr på Facebook annonse. Vær obs på at de automatisk legger til et gebyr på 39kr på at "du skal være første i køen" dette går det an å hake bort igjen.
Har ikke fått varen
Drittlamper.kjøpte 2 stk begge like…
Drittlamper.kjøpte 2 stk begge like dårlig
Raskt og effektivt.
I have not recived Minmio
Ikke forvent mye…
Informasjonen gitt i reklamen, stemmer ikke. Lyset er alt for svakt til å benyttes ute, feks jogging. En fullmåne gir bedre lys.
Svært overrasket over alle de positive meldingene produktet har fått - villedende. Jeg kjøpte 2 hodelykter - de er like dårlige, fulladet også.
Opplyst at den skal lyse fra 2.5timer…
Opplyst at den skal lyse fra 2.5timer til 8 timer.
Dette stemmer ikke
Lyser bare i 35-40 min på full styrke,og det er testet innendørs.
Kjøpte 3 stk og alle tre lyser like lenge når jeg testet.
Ikke verdt pengene desverre!
Utrolig skuffet, vil gjerne levere den tilbake og få igjen pengene. Den lyser så dårlig. Prøvde den en gang, og det er nok!
Dårlig lys, brukt den en gang, aldri mer!!
Stay away, this not work good.
This led look ok on the video, but its not useful .
Rask levering og hodelykten passer…
Rask levering og hodelykten passer perfekt til mitt bruk, og kan jobbe fritt med begge hendene i utmerket godt lys fra hodelykten
Dårlige greier
Dette er et produkt jeg ikke kan anbefale til andre. Kjøpte to lykter bare den ene virket, tok ikke lading. Den andre brukte jeg et par timer så var den tom for strøm. Dårlige greier
Jeg syntes den ikke var bra når jeg går…
Jeg syntes den ikke var bra når jeg går tur ute i mørket.