Jeg bestilte nogle træbogstaver, jeg fik aldrig varen. Og jeg fik heller ikke mine penge retur. Køb aldrig nogensinde noget derinde, deres kundeservice er så flabet og ubehøvlet.
Se hva andre synes
Advarer!!!! mod at købe vare på deres hjemmeside mini fabrikken. Er nok ved at gå konkurs. Jeg bestilte en hylde på web siden 10 juni.Pengene bliv trukket på min konto, men har ikke modtaget nogen v... Vis mer
Jeg har aldrig oplevet noget lignende. Utrolig lang tid før de overhovedet sendte varen. Jeg bestilte min datters navn, og de sendte totalt forkerte bogstaver. Jeg konfronterede dem via ma... Vis mer
Informasjon om virksomheten
Skrevet av virksomheten
Minifabrikken er et kreativt univers af Originalt og tidløst interiør til boligen, der kan skabe personlighed og hygge i hjemmet. Vi er særligt kendt for vores kaffebar dekorationer, men også vores Danmarks- og Verdenskort, bogstaver, vægure, piktogrammer m.fl. findes i flere og flere danske hjem. Vores tilgang til at fremhæve det enkle og naturlige i designet, gør at vores designs kan passe ind i enhver bolig. Ved minifabrikken går vi op i kvalitet og håndværk. Vi designer og producerer selv vores produkter, vi håndplukker vores materialer og bruger kun anerkendte leverandører.
Kontaktopplysninger
Industrivej 2, 6760, Ribe, Danmark
- +4541832543
- kundeservice@minifabrikken.dk
- minifabrikken.dk
Har ikke svart på negative anmeldelser
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Fantastisk flot håndværk og kvalitet
Altid super god service.. De flotteste produkter, vil anbefale at besøge hendes lille butik i Ribe også.. :)
De fineste ting
De fineste ting. Havde et spørgsmål ang. bestilling. Fik svar med det samme! Super service. I pakken lå et fint håndskrevet takkekort. Mine bedste anbefalinger.
Super flotte ting og god service
Hurtig levering og flotte produkter, men stor fejl i det ene produkt
Super hurtig levering af ordre: Et træskilt samt 3 Koziol Orion displays med Eg-bagplader. Desværre havde den ene store bagplade en kæmpe rids tværs over pladen, hvilket er ret øv. Resten af ordren var rigtig flot, så jeg vil ikke afholde andre fra at bestille hos minifabrikken.
Super service!
Super fede sager de sælger. Vi fik en gave vi dog ikke kunne få plads til. Returnering var nem og vi fik byttet til nogle lækre knager som kom lynhurtigt!
Al korrespondance os og firmaet imellem har været top kvalitet.
Varmt anbefalelsesværdige.
Fantastisk service
Modtog et skilt, som var knækket. Sendte mail med billede og allerede dagen efter var der ny pakke.
Fantastisk service og de varmeste anbefalinger herfra
Tak for god service og fine varer i mine ordre :)
Jeg har handlet hos Jer for anden gang nu, og begge gange har jeg kunne hente min varer efter blot 1-2 dage.
Tak for god service og fine varer :)
Jeg bestilte mine vare i tirsdags og allerede onsdag middag kunne jeg hente min pakke - Fantastisk!
God Kundeservice
Super sej virksomhed! Dejlig kundeservice, og flotte produkter!
- Vi havde modtaget et ur for 2 måneder siden, og da vi så skal sætte det op, mangler der en del. Det var intet problem og vi fik den manglende del tilsendt inden for 2 dage, super god service! :)
Kun positivt herfra
Kun positivt herfra! Der var så fint informeret om at der var ekstra leveringstid, men jeg fik mine varer før jeg havde regnet med og der var lagt en lille ting ved som undskyld for ventetiden. Jeg handler bestemt her igen!
Dårlig stil
Dårlig stil!
Jeg har bestilt varer til ca 700kr. Varen er stadig ikke leveret. Jeg sender derfor en mail til minifabrikken i håb om at de vil hjælpe. Men det svar jeg får er, at det ikke er deres problem men GLS's. Jeg kan heller ikke Trackke min pakke.
ØV for en dårlig service. Jeg kommer ikke til at handle derfra igen.
Har lige modtaget en special ordre
Har lige modtaget en special ordre, som jeg er yderst tilfreds med 👌
Jeg blev via mail vejledt i størrelse og på trods af jeg sagde at ordren ikke hastede hvis der var drøn på, modtog jeg min ordre imponerende hurtigt.
Super god og overskuelig hjemmeside.
Jeg ved det ikke er sidste gang jeg bestiller her 😀
Hurtig ekspedition og fantastisk…
Hurtig ekspedition og fantastisk service ved en reklamation som Minifabrikken ikke havde nogen skyld i👍
✨fantastisk
✨
Fantastiske produkter af høj kvalitet
Indbydende og overskuelig hjemmeside
✨
Den bedste service man kunne tænke sig
Fine ting!
Jeg glæder mig til at modtage deres smukke kupler, så de kan pynte så fint på Monas værelse.
Tak for hurtig respons og for hurtig ekspedition! :)
En ordre med en varm besked
En varm service blev tilsendt med min ordre fra minifabrikken. Medsendt var en håndskrevet besked på et kort: "Tak fordi du bestilte din ordre hos os, vi håber du bliver glad for den. Hilsen Winnie". Tak fordi i gav jer tid til at skrive et kort og tak for de fine bogstaver og kaffekoppen i eg - de fuldender mit kaffehjørne :)
Kan anbefales!
Hurtig levering, god service og fine varer
Perfekt
Jeg har flere gange bestilt herfra, og varerne samt servicen er altid helt i top 🙌🏻
De svarer hurtigt på mails hvis jeg er i tvivl om noget, de leverer hurtigt og kører ofte med rigtig gode tilbud, på deres alt for lækre varer..
Jeg får altid en håndskrevet hilsen med, og det er sådan nogle små ting, der bare gør en kæmpestor forskel 😊
De får hermed mine allervarmeste anbefalinger 👍🏻
God service!
Fantastisk service, hurtig levering, og deres produkt er spot on! Ikke sidste gang jeg handler der! Mvh en meget tilfreds kunde :-)
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.