1. Vektreduksjon
  2. Kurs
  3. Life coach

Vi hjælper kvinder med at opnå et varigt vægttab og en gang for alle slippe både yoyo vægt og den mentale hammer, vel og mærke UDEN at skulle tilbringe al din tid i fitnesscenteret eller en på en helt særlig skånekost. Vi gør det ved at gøre vægttabet simpelt, med normal hverdagsmad samt at træne dit mindset, og dermed øge din indre ro, styrke, selvsikkerhed og glæde.

4,0

Bra

Skal? Skal ikke?

Har du brug for et kærligt skub i den rigtige retning, så skal du tage kontakt til Rikke.
Jeg var meget i tvivl, men efter en telefonsamtale med Rikke var jeg ikke i tvivl, jeg skulle starte på 1:1 forløb.
Rikke har været fantastisk, når jeg synes tingene så sort ud eller jeg havde dårlige undskyldninger, så var Rikke hurtig med gode råd, kærligt skub og opmuntrende ord.
Hvis du tvivler..... så gør det du fortryder ikke.

31. desember 2025
Logoen til Mindset Vægttab

Svar fra Mindset Vægttab

Mange tak for dine søde ord Anja, det har været en fornøjelse at lære dig at kende og følge dig 🙏🏼
Kærlig hilsen Rikke / Mindset Vægttab

Det bedste du kan gøre for dig selv!

Det bedste du kan gøre for dig selv!
Tvivlen var der og vejen er ikke snorlige, men Rikke og Jan er på hver deres måde fantastiske til at formidle, støtte og bare være der, så man får troen på at det nok skal lykkes og bagagen fyldes med brugbare redskaber, der gør at man begynder at stå stærkere i sig selv.

30. juni 2025

Mindset er afgørende for livsglæde og resultater

Under dette Mindset Vægttabs forløb er jeg blevet styrket i troen på mig selv vha implementering af nogle helt unikke redskaber.
Redskaber som alle i bund og grund burde præsenteres for allerede i Grundskolen.
Sten er forsvundet fra mine skuldre og en ro er bygget op i krop og sind.
Hos Rikke og Jan mødes du med smil, en særlig forståelse, omsorg og kærlige skub i den retning, der gør dig noget godt.
Du skal selv ville forandringen, turde den, arbejde for den. Rejsen er din. Målet er dit, personligt.
Og ja, der er bump på vejen undervejs .. Pludselig gør det ikke så meget. Til dels fordi Rikke og Jan er ved din side. Til dels fordi du netop får redskaberne til at takle livets snørklede veje, så bolden ruller derudad igennem et nu openminded sind :-)
Mit forløb har været et gruppeforløb.
Det kan jeg på det varmeste anbefale.
Vi var 6 i gruppen, foruden Rikke og Jan. Det har været en sand fornøjelse.
Vi har delt alt imellem himmel og jord, aftalt i fortrolighed.
Under forløbet var vi samlet 3 gange og ellers mødtes vi online ugentligt sideløbende. Jeg har set frem til hver eneste gang.

21. september 2024