Witam. Zawartość przesyłki zgodna z zamówieniem. Bardzo dobrze i estetycznie wykonane opakowania. Zamówiona biżuteria sprawia wrażenie bardzo solidnej. Jedyny niewielki minus to fakt że czekałem n... Vis mer
Selskapet har svart
Mam łańcuch cuban zloty już od 5 miesięcy i do tej pory nie mam żadnych zastrzeżeń powłoką nie starła się i nadal wygląda jak nowy. Porównywałem go z łańcuchem od konkurencyjnej firmy iced stuff i ni... Vis mer
Selskapet har svart
Ogólnie na pierwszy rzut oka wszystko ok, jednak jak zaczynasz się przyglądać dokładnie to okazuje się że w zakamarkach przebija sporo srebrnego koloru poza tym same oczka łączące zapięcie z łańcuchem... Vis mer
Selskapet har svart
Metini to polska marka specjalizująca się w tworzeniu wyjątkowej biżuterii męskiej z wysokiej jakości materiałów, w tym jubilerskiej stali szlachetnej. Produkty Metini charakteryzują się nowoczesnym designem, który łączy elegancję z funkcjonalnością, co czyni je idealnym wyborem zarówno na co dzień, jak i na specjalne okazje. Marka oferuje szeroki wybór bransolet, łańcuchów i innych dodatków, które można łączyć w różnorodne zestawy, co pozwala na dopasowanie biżuterii do indywidualnego stylu i potrzeb. Metini wyróżnia się dbałością o detale – od starannego wykonania po opakowanie z dodatkowymi akcesoriami, takimi jak ściereczka i karta gwarancyjna. Wszystkie produkty są projektowane w Polsce, a marka zyskała już zaufanie tysięcy klientów. Metini nie tylko oferuje biżuterię, ale także buduje społeczność wokół swojego #METINI_TEAM, regularnie informując klientów o najnowszych trendach i promocjach.
Tadeusza Kościuszki 33, 05-500, Piaseczno, Polen
Har svart på 75 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av to uker
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Łańcuchy to tania tandeta, nie przypomina złota tylko żółty lakier na aluminiowym łańcuszku. Nie przypomina nawet w 1% złota . Odradzam kupna
Nie polecam...Produkt łańcuch królewski po 2 miesiącach użytkowania...dbania i konserwacji najzwyklej miejscowo się przetarł jak I zrobił się ciemny.Teraz wiadomo czemu jest gwarancja JEDNORAZOWA.Są inne wyroby innych firm które nie oszukują mówiąc o trwałości.

Svar fra Metini
Naprawdę polecam firmę towar pierwszej jakości szybka wysyłka
Postarajcie się te łańcuchy robić trochę więcej podobne do złota. 14k kolor wystarczy. Kolor bardzo ważny dla klienta.Jeżeli będzie na prawdę kolor złota , replika, to dużo będziecie miały klientów.
Profesjonalna obsługa, ekpresowa dostawa i wysoka jakość produktów!
Super customer service I na prawdę dobrze wyglądająca biżuteria. Dziękuję.
Firma jest fałszywa! Zamówiłam łancuch, okazał się być za duzy. Więc zrobiłam zwrot, gdzie mieli mi pieniądze oddać. A przysłali produkt z załączonymi zdjęciami że uszkodzony i śmierdzący potem. Jest to nie możliwe bo nikt nie miał tego łańcucha na sobie. Robia ludzi w konia. Po prostu nie chcą zwracać gotówki. Tak naciągają ludzi.

Svar fra Metini
JESTEM MEGA ZADOWOLONY! PACZKE WYSŁALI DO IRLANDII CHYBA W ŚRODĘ A JA JUŻ DZIŚ JĄ OTRZYMAŁEM! JAKOŚĆ NAPRAWDĘ KOZAK ! POLECAM W 100% !

Svar fra Metini
Zdecydowałem się na zakup łańcszka.Po przez reklamy i filmki na fb.Wszystko wyglądało takie piękne i solidne.Niestety pi tygodniu noszenia łańcuszka pomimo że dostosowałem się do instrukcji pielęgnacji .Łańcuszek wygląda ja zwykły złom.Na zgięciach metal bez koloru złota..Zwykły złom.Chetnie mogę dołączyć zdjęcia.

Svar fra Metini
Dobry kontakt ze sprzedającym. Rzetelna i fachowa obsługa. Popełniłem błąd przy zamówieniu, ale nie było problemu ze strony sprzedającego by to ogarnąć. POLECAM !

Svar fra Metini
Mega ładnie zapakowane i biżuteria też jest bardzo ładna
Teraz tylko zobaczyć czy nie zepsuje się podczas noszenia

Witam.
Zawartość przesyłki zgodna z zamówieniem. Bardzo dobrze i estetycznie wykonane opakowania. Zamówiona biżuteria sprawia wrażenie bardzo solidnej. Jedyny niewielki minus to fakt że czekałem na paczkę 14 dni. Paczka miała dotrzeć do Danii lecz gdzieś w Niemczech miała dłuższy postuj z nieznanych mi przyczyn. Po za tym jestem waszym kolejnym zadowolonym klientem.
Pozdrawiam.

Svar fra Metini
Zamówiłem łańcuch w grudniu wyglądał rewelacyjnie po jakimś czasie 7miesiecy zauważyłem że coś się z nim dzieje napisałem wiadomość wysłałem zdjęcia czekałem 4dni na nową paczkę z nowym łańcuchem w ramach gwarancji. Naprawdę polecam jakość naprawdę świetna obsługa rewelacyjna naprawdę rzetelna obsługa polecam

Świetny kontakt
Mega szybka przesyłka
Same opakowanie zrobiło wrażenie
Świetna jakość łańcuszka i zawieszka
Bardzo zadowolony
Lecz po dwóch tygodniach czar prysł i łańcuszek stracił kolor najdroższa zawieszka powycierała się z złotej robi się srebrna, łańcuszek powycierany na każdym zgięciu. Szkoda bo wierzyłem w to a teraz nawet nie odpisali na e-maila żadnej gwarancji niemam. Więcej bym nie zamówił bo 5 stów na ulicy nie leży

Svar fra Metini
Szybki okres dostawy od zamówienia. Wykonanie bardzo dobre naprawdę super się komponuje po założeniu ten zakup był strzałem w 10 😉 za 200 zł możesz mieć łańcuszek ktory wygląda tak samo jak ten za 10k 😁

Svar fra Metini
Wygląda zgodny z opisem na stronie. Polecam świetne!!

Svar fra Metini
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.