Be Unique Timeless Jewelry Anmeldelser 123

4,9

Prezadovoljna sam Be Uniqe-om, nedavno sam za godisnjicu veze kupila decku brojanicu i na kutiji smo ispisali unikatnu posvetu. Malo je reci da je bio odusevljen poklonom, brojanicu ne skida, a kutija... Vis mer

Kendim için uzun zamandır mücevher arıyordum ve erkekler için bulduğum şeyler sıkıcı. Takılarınız erkekler için özel, güzel, zarif ve en eşsiz mallarınız var. Tam olarak her zaman aradığım şey. Sö... Vis mer

Vlasnik sam jedne od brojanica,a imao sam cast i zadovoljstvo da pogledam i u rukama drzim deo kolekcije proizvoda. Sama ideja,kvalitet izrade,zavrsna obrada najsitnijh detalja ovih rucnih radova s... Vis mer

1. Smykkeforretning
  2. Bijouteributikk
  3. Gullsmedforretning

Opplysningene stammer fra ulike eksterne kilder

Luxury jewelry brand. Free worldwide shipping. Buy on website.

4,9

Enestående

Naručila sam narukvicu sinu za…

Naručila sam narukvicu sinu za 18-rođendan.Nakon uplate stigla je u roku od 2-3 dana👌 Reakcija ,oduševljenje i emocije kad je sin dobio ne mogu se opisati rečima🥹❤️👌 Prelepo upakovana narukvica sa ručno ispisanom posvetom i gravura nikoga ne može ostaviti ravnodušnim❤️ Sa moje strane iskrena preporuka❤️

1. juli 2025

I have recently purchased a bracelet…

I have recently purchased a bracelet from Be Unique for my girlfriend, i have also added the personalisation set which includes her initials ingraved on the side of the cross, her name also ingraved on the box with a red heart. They even helped me out to come up with a sweet text which they wrote by hand. I think it’s needless to say that this brand and this customer service are going places. Recommend to everyone.
PS. My girlfriend cried when she got the gift.

14. juli 2024

I am very satisfied

The bracelet is beautiful, and it is beautifully packed. The deadline I gave for the production and personalization was short, but they really tried to get it earlier than I expected. I wish you all the best.

22. mai 2024

Whether for your loved ones or for…

Whether for your loved ones or for yourself, there is something for everyone.
Be Unique is the most beautiful gift you can give to someone.
Very fast delivery and very nice and reliable team.
I am very satisfied and will order here again and again!!

14. desember 2023

Hervorragende Arbeit!!!

Hervorragende Arbeit!!!
Ich bin sehr zufrieden mit dem kauf. Das Armband einzigartiges Designe und hochwertig top qualität. Vielen Dank Damjan für deine tolle Arbeit die du geleistet hast!!! Kann ich nur weiterempfehlen.

7. februar 2022

Hervorragende Qualität,sehr netter und…

Hervorragende Qualität,sehr netter und professioneller Service.Habe mein erstes Armband vor zwei Jahren gekauft und bin heute noch begeistert wie am ersten Tag.Kann ich nur herzlich empfehlen.Freue mich jetzt schon auf den nächsten Einkauf ☺️🤩

5. februar 2022

Uvek unikatno i najlepse!

Uvek unikatno, kvalitetno i najlepse…tesko je tu sortu nakit koji je i religijozno da izgleda i lepo i bogato i opet da ima svoje religijozno znacanje! Be unique to ume! Hvala vam!

4. februar 2022

zvrsna usluga kupca..

zvrsna usluga kupca... neverovatan nakit sa velikom pažnjom na detalje... ručno rađen, kvalitetan. Vrlo dobra prezentacija... toplo preporučujem

7. mai 2021

Svar fra Be Unique Timeless Jewelry

Thank you. Your review means a lot to us.

Einzigartig & immer wieder gerne

Habe nun inzwischen mein 3. Armband mir gegönnt! Und bereits das 4. verschenkt 😳🙆🏼‍♀️ Ich liebe dieses Label! Die Verarbeitung! Das individuelle, einzigartige und so persönliche. Und für mich das wichtigste .... die Beratung ist stets sehe gut! Es bringt mir persönlich nichts ein tolles Schmuckstück zu kaufen, wenn der Macher dahinter nicht gut ist! Danke Damjan!

13. mars 2021

Svar fra Be Unique Timeless Jewelry

Thank you Marina. Your review means a lot to us.

Nautica

Exellent custumer service, amazing jewelry with great attention to detail, hand made, good quality. Very good presentation, i highly recommend.

30. desember 2020

Svar fra Be Unique Timeless Jewelry

Thank you Mr. Karajovic. Your review means a lot to us.

beautiful jewelry .

beautiful jewelry .. handmade with a personal signature .. i love it .. my new lucky charm ..

1. desember 2020

Svar fra Be Unique Timeless Jewelry

Thank you Taša. Your review means a lot to us.