Disse her, bryter alt av menneskerettigheter ❌
Ikke bare denne gang! I 5 år nå! Bare vært tull, påstander som ikke holder mål, å måten jeg er blitt tilintetgjort som eksisterer medmenneske? Blitt behandlet på en så uakseptabelt, respektløst, verdiløs ting, som ikke vil vite min mening eller høres overhode! De kommer med grunnløse anklager, som jeg ikke har noe mulighet til å forsvare meg mot! Fordi jeg bare har lov å velge mellom 2 valg fra datan deres.. som ikke har noe å gjøre med det jeg vil si! Så det er det samme som å sette meg på mute 🔕 å ingen interesse å vite eller høre noe! Kun lagre informasjon som gis i feedback, som å står rett under at ikke vil bli besvart, kun lagret, tilfelle de kn bruke informasjonen min i senere tid , til å forbedre seg ❌min mening er ikke noe jeg har mulighet til å ytre, til Meta Buissnes, når jeg vil rette opp i de feil som de selv har påstått feilaktig anklager og allerede har blitt dømt for, innen jeg rekker å åpne data min! Dommen deres for mine påståtte handlinger som bryter deres guidelines på det groveste noen ga? Er allerede gitt meg deres restriksjoner og konsekvenser, for konklusjoner som deres gratis arbeidende for-programerte datar har funnet i mine poster! Jeg har 3 sider jeg startet og administrerer, som kun er om negledesign, fashion og hår/sko/makeup! Jeg har alltid kun drevet med det som et sted for meg, å min artistiske kreativitet, å 27 år med arbeidserfaring som freelance, eget firma! Jeg bruker ikke Facebook eller Meta for å tjene penger! Jeg gjør det for å få utløp for hva jeg finner på nett, som står til mine forventninger! Men det spredt seg rundt til verden , å mange begynte å følge meg. Etter 1 år hadde jeg rundt 400k følgere! Da bestemte Facebook at de måtte få meg registrert som en buissnes, selv uten å selge/kjøpe/promotere noe varer! Men fikk da 2 valgmuligheter: aksepter, eller bli slettet fra hele Facebook! For de skulle jo tjene sine penger, på brukeren sin, å eneste måten de kunne få tak i mine følgere og de 8millionene som bare var innom siden min i mnd? Hadde de kun lov å ta all informasjon som deres Device hadde, å gjøre sitt for å skape om til penger for de med gudskomplejs som sitter på toppen! Etter lang grundig undersøkelse av firmaet? Så fant jeg ikke en eneste regel som kunne hjelpe meg som bruker/nå bedrift! Kun regler som blir omskrevet hele tida, som kan redde de ut av enhver krise som muligens kan komme , grunnet manglende evne til å håndtere wen stor bedrift, som tråkker på alt av grunnleggende menneskerettigheter!! Mens de har masse krav fra brukerne, men de gjelder ikke dem selv eller «tredjepart» som sitter med pengene de vil ha! Å ingen av deres regler satt til brukerne? Er tydelig skrevet! Det er så massivt av ting å trykke på underveis, så det vil ta et år å lese! Å innen da? Så har nye oppdateringer kommet ut! De emails jeg har mottatt fra de? Å de live chat jeg har hatt med deres support team (å har snakket med på tlf) har gjort cat absolutt all TILLIT er tråkket så langt ned, med direkte løgner, misbruk av min tid for å vente å vente på en mail som ble lovet å komme snart, å da vil alt ordne seg… Naive meg, ventet å ventet å ventet, men jeg var jo dum nok, til å faktisk tro at et eneste ord de sa til meg? Kunne innebære litt fakta! Os Det var aldri basert på fakta overhodet, ikke noe av det som ble skrevet i mailen eller som ble sagt og lovet av deres support team! Så jeg for min del? Klarer ikke å se en eneste liten grunn til å være litt høflig engang lenger 🤷♀️ jeg eier ingen respekt for et firma som ar et lydtett rom som ikke mine meninger kommer frem til en gang! Jeg kjemper mot forprogramerte maskiner, som ikke har lært så, at de faktisk kan ta totalt feilvurderinger! Jeg har ikke noe tillit til at sånn type firma overhodet! Som bare kan bryte alt av lover og regler, uten en eneste konsekvens! Bygge opp kunder på bare løgner og ikke klarer å si et eneste sant eller saklig svar på noe! De spør meg om bevis på at jeg faktisk har korrekt.. selvsagt har jeg rett, å kan bevise alt! Å det er de som har gitt meg alle disse inkompetente beviser, så ikke be meg om å sende screenshot (mappe på ca. 2000 bilder nå) når de allerede sitter med alt sammen lagret! Det er en hånlig og, absurd måte å misbruke min tid igjen, men vil vel sikre seg om at de ikke innrømmer noe jeg kanskje ikke vet om end! Å meta har datterselskap og en hånd innenfor alle andre plattformer på nett å.. så lille brukeren? Vi blir bare ghosted 👻 Et firma hadde aldri fått holde på sånn mot noen, uten store konsekvenser! Skammelig!! Uhørt! De tråkker på meg som en likeverdig person! Eier ikke kunnskap om hva tilgitt er, å jeg har ingen respekt for noe, avstumpet overkant dirty type måte å drive en bedrift på! Mista respekten og all tillit, etter gjentatte, dokumenterte, direkte løgner og misvisende informasjon! Nå gjengjelder de ikke stor respekt eller interesse for meg å mine nåværende 2.5 mill følgere og medlemmer,