Na een lange 'pauze' weer eens de vriezer gevuld. Prijs kwaliteit verhouding is meer dan top, ook de producten van hoge kwaliteit. Plus goede bezorging.
Se hva andre synes
Ik heb bij megafood besteld omdat er ook voor € 5o besteld kon worden zonder verzendkosten. Dat scheelde toch weer extra kosten. Ik heb saucijzenbroodjes, kip kroketten en rundvleesbitterballen gekoc... Vis mer
Bezorging was goed desondanks het verkeer vanwege sneeuwval en gladheid op de weg ging het door. Bestelde producten zijn van goede kwaliteit en heerlijk van smaak. Blij dat ik met mijn familie zo... Vis mer
Ik koop hier al jaren en ben over het algemeen zeer tevreden. Helaas ben ik nu naar het sparen van 4600 punten diezelfde punten kwijt. Ook dat kan gebeuren en is vast te verhelpen ware het niet dat... Vis mer
Informasjon om virksomheten
Om Mega Food Stunter
Skrevet av virksomheten
GRATIS IJSKOUD THUISBEZORGD
Vanaf 50 euro, zonder verborgen extra kosten zoals administratie of servicekosten.
Kwaliteits diepvriesproducten voor:
- HORECA
- Bakkers
- Slagers
- Hotels
- Consumenten
Vaak groot verbruik tegen erg lage prijzen, onder het motto: "Samen Tegen Voedselverspilling".
GRATIS geleverd thuis aan de deur, topkwaliteit, lage prijzen, wisselend assortiment.
Kontaktopplysninger
Kennemerplein 20 Unit 15A, 2011MJ , Haarlem, Nederland
- +31 55 726 0010
- info@megafoodstunter.nl
- megafoodstunter.nl
Ber kundene om å skrive anmeldelser
Har svart på 96 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av 24 timer
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Ze waren precies op tijd en alles werd…
Ze waren precies op tijd en alles werd perfect afgeleverd
Vlotte bezorging en goede communicatie
snel besteld
snel besteld, snel bezorgd helaas waren wij niet thuis en vroor het. de bestelling stand mooi voor de deur. netjes afgehandeld.
Stiptheid.
Levering viel tegen door geen of zeer…
Levering viel tegen door geen of zeer slechte communicatie van de transporteur/chauffeur.
Producten zoals altijd van goede kwaliteit en aan een heel schappelijke prijs.
Alleen een minpunt qua lever afspraken dus!
Scepties
Eerst een beetje ongeloof maar dit viel volledig weg bij de levering daar alles corect geleverd was neen maar ga zeker terug bestellen
fijn dat dit bedrijf zorgt dat voedsel …
fijn dat dit bedrijf zorgt dat voedsel toch goed terecht komt.
Zoals altijd was alles mooi op tijd…
Zoals altijd was alles mooi op tijd geleverd en correct. En mjam zoals altijd heerlijk lekker
ik had deze bestelling goed uit…
ik had deze bestelling goed uit gezocht, aan gezien ik alleen ben kreeg ik mooie kleine doosjes.
en kan ik het ook kwijt in de vriezer.
spullen waren optijd aangekomen en zeer…
spullen waren optijd aangekomen en zeer goede communicatie alleen een min punt dat de bezorger die 3 dozen in me handen duwde en toen ik wou vragen of ie me even wou helpen stapte hij snel de bus in en reed aan
op de bezorger na was alles verder perfect
Vaker een gezamelijke bestelling…
Vaker een gezamelijke bestelling geplaatst en altijd goed bezorgd volgens afspraak. Producten zien er goed uit.
Netjes zoals altijd op tijd geleverd. Keurig verpakt en diepgevroren overgepakt in mijn vriezer. Voordelig en goede kwaliteit !
Netjes zoals altijd geleverd
Ik vindt het zo goed
Ik vindt het zo goed , omdat jullie letterlijk alles doen wat jullie zeggen daar kun je het beste op aan en dan zo een goed deal helemaal top
De chauffeur vond het zelf niet fijn
De chauffeur vond het zelf niet fijn. Dat hij geen schaner mee kreeg. Kon die veel sneller werken. En dan kan de klant ook de chauffeur. In de gaten houden waar die is .en hoe laat. De klant aan de buurt is.en verder waren de diepvriesproducten. Goed aan gekomen. En de chauffeur. Deed de vol 100% zijn best.om de bestelling. Zonder schaner bij de klanten af te leveren. Bedankt chauffeur.
Snelle levering op 5 minuten stonden 4…
Snelle levering op 5 minuten stonden 4 grote en 5 kleinere dozen binnen. Vriendelijke chauffeur
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.