Se hva andre synes

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Ik heb 5 kg totaal ontdooid gehakt weg kunnen gooien. Volgens de klantenservice kon ik het prima opnieuw invriezen… dat is dus letterlijk gevaarlijk. Melding gedaan uiteraard.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Wij bestellen al bijna 2jaar bij MeatForMore. Altijd goede prijs en een nog betere kwaliteit vlees mogen ontvangen, goed verpakt en altijd in het aangegeven tijdvak geleverd. (Elke keer binnen 24uur... Vis mer

Selskapet har svart

Informasjon om virksomheten

1. Kjøttgrossist

Skrevet av virksomheten

Meat For More levert vers vlees direct aan huis. Thuis geleverd en klaar om direct in de koelkast te bewaren of voor langdurige versheid in de vriezer. Regelmatig scherpe aanbiedingen!

Kontaktopplysninger

1 stjerne

Har svart på 81 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av 48 timer

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Bedroevend

16. april 2026
Vurdert til 2 av 5 stjerner

Bestelling (diepvries) komt voor de…

Bestelling (diepvries) komt voor de helft geheel ontdooid en de andere helft gekoeld aan. Ondanks dat er diepvries wordt besteld, geeft deze slager aan de vervoerder het label “gekoeld” door. Dus de vervoerder treft in deze geen blaam.

2 x invriezen is volgens deze online slager geen probleem.

Voor mij niet meer bij Meatlovers.

2. april 2026

Fraud delivery

I ordered around 10kg of meat. I was at home when said "delivered" and i had nothing in my door. I contacted to ask for proof of delivery and they send me a photo of an envelope in front of a door that is not mine. I wish i ciuld upload images so you guys can see, i repeat i ordered 10kg of meat ahd the proof of deli ery was an envelope. And don't come to say you don't know me cause i've ordered many times before. I've been insisting in sending emails and they don't reply. 70€ on meat and i get no reply, good one

2. april 2026

Svar fra Meat for More

Hi, this has nothing to do with fraud. We received the photo from Trunkrs and send it to you. We then immediately contacted Trunkrs and put you in the .cc

Trunkrs follows a standardized process for investigating complaints or missing shipments.

For some reason this is taking longer than normal. We always take our responsibility and in this case we will also solve it.

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Zondag middag een bestelling geplaatst…

Zondag middag een bestelling geplaatst met als leverings datum 25-03-2026 door hun leverancier Chill Bill (deze moet beter zijn dan trunks) zo gisteren een mailtje krijgen met track en trace, Helemaal niets, Chill Bill gecontacteerd en deze zeiden " wij hebben helemaal niets in ons systeem staan voor u, u moet meat for more even contacteren!!" Zo gezegt meerdere mails verstuurd (ook met de chill bill bijlage) tot op Heden geen contact van Meat for More, ik vind dit heel schandalig dit is al de 3de keer dat het fout gaat bij dit bedrijf en contact opnemen met jou helaas daar doen ze niet aan als ik geen sterren kon geven dan deed ik dat 🤬🤬🤬
28-03-2026:
Update over hoe het gegaan is met levering en van Meat for more zo genaamde Excuus,
*Na meerdere mails verstuurd te hebben kwam eindelijk na een dag pas antwoord " Ons excuus maar de label printing liep niet goed daar kwamen we pas vanacht achter"?? Ik vindt dit niet een excuus om te laten weten aan je afnemers dat de zending door een fout van Hun een dag later pas wordt bezorgt, zo gezegt zo gedaan levering dag later (chill bill was wel 100x beter dan die trunks en op tijd!!!) bestelling gecontroleerd en opnieuw gewogen, als je een kilo vlees bestelt en daar betaal je ook voor moet het niet 970 of 980gr zijn kilo is een kilo.
Na mail verkeer zou ik voor vergoeding bij de volgende bestelling 10% krijgen op mijn bestelling, ik vindt dit nogmaals niet terecht ik vindt dit een beetje zo van nou hier 10% korting en dan je mond maar houden. (en daarbij schriftelijk een datum voor levering en dat is rechtsgeldig).
Zeer slecht ben wel beter gewent van Meat for more maar dit is nu gewoon een grote puinhoop, zou goed nadenken als je hier bestelt.

25. mars 2026

Svar fra Meat for More

Door overmacht zijn een aantal bestellingen later geleverd dan de bedoeling was. Dat is ook niet hoe wij het graag willen zien.

Vervolgens hebben wij de zending laten verzorgen door Chill-Bill, die is keurig de volgende ochtend afgeleverd.

Meneer vond dat hij wel recht had op 35% korting. Daar gaan wij uiteraard niet akkoord mee. Uit coulance hebben wij 10% korting gegeven voor de volgende bestelling. Daarnaast hebben wij de tekorten in gewichten terug betaald.

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Slecht vlees voor minder ja...

Voor het eerst bij Meat for More besteld, en zeker nooit meer. Het is misschien goedkoper maar het is weggegooid geld. Vlees is echt slecht. Een ribeye moet vet zijn met goed vlees, maar bij Meat for More is dit alleen vet. Ik ben goed vlees van Grutto en Harries vlees gewend. Je proef Bij Harries en Grutto dat het dier een goed leven heeft gehad en dat het kwaliteit vlees is.

25. mars 2026

Svar fra Meat for More

Hallo, bedankt voor de review. Jammer dat u het zo heeft ervaren. Wij hebben geen e-mail van u kunnen vinden over deze klacht. Dat is jammer, dan hadden wij ernaar kunnen kijken. Het blijft namelijk een natuurproduct.

Kansloos

Kansloos. Ik had iets meer verwacht. Moeilijk met leveren. Heb je het eindelijk zo droog als gort Sorry hoor. Nooit meer. Kansloos.

19. mars 2026

Svar fra Meat for More

Wij hebben geen idee wie deze persoon is en of dit wel een klant van Meat For More is. Een verzoek voor meer informatie heeft geen reactie opgeleverd.

Kogelbiefstuk

We hadden kogelbiefstuk besteld wat voor een mooie prijs word aangeboden.
Het werd wel netjes gekoeld geleverd door trunks
Ik heb de biefstuk op kamer temperatuur laten komen en netjes rose gebakken en laten rusten.
Echter de biefstuk is vreselijk taai en echt geen echte kogelbiefstuk.
Mijn advies ga naar een ambachtelijke slager en betaal desnoods iets meer want dit is echt zonde geld

13. mars 2026
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Nieuwe worst produkten zijn de…

Nieuwe worst produkten zijn de paardenworst en de ketel / gekookte worst. Bij mijn vleesbestelling ook van beide 3 stuks besteld om goed te proeven. Moet zeggen, dit is een schot in de roos, beide worstsoorten zijn uitstekend van smaak, goede structuur, lekker gekruid. Binnen 3 dagen alle zes de worsten op!!!!

6. mars 2026

1kg entrecote besteld in de aanbieding

1kg entrecote besteld in de aanbieding. Het vlees was keihard, niet lekker. Ik heb vaker vlees besteld bij andere online slagerijen maar dit was gewoon ronduit niet lekker.

6. mars 2026

2 Picanhas van 1 kg per stuk besteld

2 Picanhas van 1 kg per stuk besteld. Bij een picanha verwacht ik een mooie vetkap. Op de ene was het een strookje van 5 cm breed en de andere een erg dun 'vliesje'. Ook waren er een paar losse brokje bijgevoegd om aan de kg te komen. Deze losse stukjes hadden dan weer wel een mooie laat vet.

1. mars 2026

Een dikke 10 plus

Wat een super service van meat for more. Per ongeluk oude adres in een heel andere stad ingevuld. Maar super snel opgelost en op het goede adres geleverd. Een dikke 10 plus. De bestelling kwam op het tijdstip dat gepland was. Super verpakt in een koelvak met bevroren elementen.
De grillworsten jalapeno/ kaas en kaas zijn super lekker. De ossenhaas 1 kg was een mooi stuk. In stukken gesneden en gebakken. Echt heerlijk. Hoop snel een nieuwe bestelling te plaatsen als de vriezer iets leger is hihi.
Een dikke 10 plus voor jullie!

22. januar 2026

Didn't receive my order!

I am patiently waiting for my orders for a week. Keep sending email as well but no response at all. And then suddenly they canceled my order without any explanation. Please give my money back.

11. februar 2026

Svar fra Meat for More

Hi, one of the shipments went wrong with Trunkrs. We needed some time to figure out what went wrong. I just looked and see that you received your money back. We are sorry for the inconvenience.

Pas op voedsel onveilig

Pas op: onveilige omgang met gekoeld vlees.

Ik heb hier bijna 40 kg vlees besteld. De levering kwam ruim te laat na een misleidend “nog 15 minuten”-bericht. Het pakket werd bezorgd in kartonnen dozen vanuit een gewone bestelauto.
Bij direct meten bleek de temperatuur van het vlees ±10,7 °C te zijn. Dat betekent dat de koudeketen is verbroken. Gekoeld vlees hoort rond of onder de 4 °C te zijn. Dit was dus niet veilig en niet conform geleverd.

Dit is bovendien niet de eerste keer dat dit gebeurt. De vorige keer kwam het vlees ook (te) warm aan; toen heb ik het uit coulance meteen verwerkt. Dat het nu weer gebeurt, laat zien dat dit geen incident is.

Toen ik dit meldde, kreeg ik vooral standaardverhalen over hun proces terug in plaats van een inhoudelijke reactie op de feitelijke meting. Geen erkenning, geen oplossing.

Conclusie:
Hier geen vlees bestellen als je waarde hecht aan voedselveiligheid. De bezorging en omgang met gekoeld vlees is onbetrouwbaar, en klachten worden niet serieus genomen.

3. februar 2026

Svar fra Meat for More

Dank voor het delen van uw ervaring. We vinden het vervelend om te lezen dat u dit zo heeft ervaren en nemen zorgen over voedselveiligheid altijd serieus.

Al onze bestellingen worden standaard zorgvuldig verpakt in dubbelwandige dozen, voorzien van een aluminium isolatiezak en voldoende icepacks. Deze verpakkingsmethode is speciaal ontworpen om de temperatuur tijdens transport te beheersen en wordt door ons duizenden keren per week succesvol toegepast.

De levering verloopt via Trunkrs en vindt plaats met reguliere bestelauto's, zoals gebruikelijk is bij Trunksr. Dit betekent nadrukkelijk niet dat producten ongekoeld worden vervoerd; de combinatie van verpakking, isolatie en koelelementen is hierbij leidend.

Daarnaast speelt de korte transportduur een belangrijke rol in het behoud van de producttemperatuur. Onze processen en verpakkingen zijn hierop ingericht en voldoen aan de geldende richtlijnen voor gekoeld transport.

U geeft aan dat het vlees de vorige keer ook te warm was, dit is niet mogelijk. Uw bestelling was destijds nog 2 uur eerder bezorgd. Wellicht is uw temperatuurmeter onjuist of de gehanteerde meetmethode.

We vinden het jammer dat u het gevoel heeft gekregen dat uw melding niet serieus is genomen. Dat is nooit onze intentie. Wanneer klanten contact opnemen, proberen wij altijd zo volledig en zorgvuldig mogelijk toe te lichten hoe onze werkwijze eruitziet en welke maatregelen wij treffen om kwaliteit en veiligheid te waarborgen.

Gemiste 2de kans

Na vorig jaar al veel problemen te hebben gehad, gaat het nu weer mis, 2x hele entrecote aan 1 stuk besteld. In 1 verpakking zat snij afval om aan het gewicht te komen. De entrecote was in de lengte gehalveerd. Tis wederom eigenlijk oplichting, echt nooit weer

19. januar 2026

Svar fra Meat for More

Als wij voor oplichters worden uitgemaakt, dan stopt enige verdere dialoog. Daarmee doet u ons ernstig tekort. Wij hebben ook geen e-mail hierover mogen ontvangen bij onze klantenservice.

Jordaans gehakt niet leverbaar

Toen ze ook ik Hoorn zaten hebben wij genoten van hun jordaans gehakt en dat ok voor vrienden gehaald.
Nu is dat al meerdere weken uitverkocht(?)
We begrijpen dat niet want het wordt diepgevroren geleverd.
Op emailvragen van ons wordt niet gereageerd.???

9. januar 2026

Svar fra Meat for More

Hallo, fijn dat het Jordaanse gehakt zo bevalt. Wij weten nog niet of dit terug komt. Het moet namelijk weer geproduceerd worden. Ik zal het nog eens navragen.

Vlees lekker, levering slecht

Het vlees is lekker, maar ze hebben een slecht administratie systeem. Ik heb een aantal keer besteld inmiddels en elke keer blijkt iets niet op voorraad en bijna alle keren komt de levering te laat (als in: dag of dagen later)

5. januar 2026

Svar fra Meat for More

Omdat wij veel met vers vlees werken, is het soms een uitdaging om leveringen op tijd te verkrijgen. Vooral in de extra drukke periodes. Wij doen ons best om dit te voorkomen.

Waardeloos

Het pakket dat ik besteld heb, staat volgens de app voor verzending klaar bij Trunkrs. Dit vanaf 11 uur 's ochtends....
Bezorging zou 's-avonds op 19/12 plaatshebben. Maar ik ontving niets.

Ik stuur die avond een mail naar Trunkrs en ook naar meat for more.
Ik krijg een reactie van Truckrs (we zoeken uit hoe het zit), maar van Meat for more hoor ik niets!
En nu? Totale radiostilte van de zijde Meat for More.
Meat for More is zelfs niet bereikbaar !

19. desember 2025

Svar fra Meat for More

Hallo, het is topdrukte momenteel. Wij beantwoorden alle mail op volgorde van binnenkomst. Uw e-mail wordt uiteraard ook beantwoord en opgelost. Een negatieve review plaatsen helpt daar niet bij.

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv