Na een lange 'pauze' weer eens de vriezer gevuld. Prijs kwaliteit verhouding is meer dan top, ook de producten van hoge kwaliteit. Plus goede bezorging.
Se hva andre synes
Ik heb bij megafood besteld omdat er ook voor € 5o besteld kon worden zonder verzendkosten. Dat scheelde toch weer extra kosten. Ik heb saucijzenbroodjes, kip kroketten en rundvleesbitterballen gekoc... Vis mer
Bezorging was goed desondanks het verkeer vanwege sneeuwval en gladheid op de weg ging het door. Bestelde producten zijn van goede kwaliteit en heerlijk van smaak. Blij dat ik met mijn familie zo... Vis mer
Ik koop hier al jaren en ben over het algemeen zeer tevreden. Helaas ben ik nu naar het sparen van 4600 punten diezelfde punten kwijt. Ook dat kan gebeuren en is vast te verhelpen ware het niet dat... Vis mer
Informasjon om virksomheten
Om Mega Food Stunter
Skrevet av virksomheten
GRATIS IJSKOUD THUISBEZORGD
Vanaf 50 euro, zonder verborgen extra kosten zoals administratie of servicekosten.
Kwaliteits diepvriesproducten voor:
- HORECA
- Bakkers
- Slagers
- Hotels
- Consumenten
Vaak groot verbruik tegen erg lage prijzen, onder het motto: "Samen Tegen Voedselverspilling".
GRATIS geleverd thuis aan de deur, topkwaliteit, lage prijzen, wisselend assortiment.
Kontaktopplysninger
Kennemerplein 20 Unit 15A, 2011MJ , Haarlem, Nederland
- +31 55 726 0010
- info@megafoodstunter.nl
- megafoodstunter.nl
Ber kundene om å skrive anmeldelser
Har svart på 96 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av 24 timer
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Zeer tevreden
Zeer tevreden, keurig bezorgd en goede kwaliteit, kortom voor herhaling vatbaar!
Na een lange 'pauze' weer eens de…
Na een lange 'pauze' weer eens de vriezer gevuld.
Plus goede bezorging.
van 4600 naar 0 punten
Ik koop hier al jaren en ben over het algemeen zeer tevreden.
Helaas ben ik nu naar het sparen van 4600 punten diezelfde punten kwijt.
Ook dat kan gebeuren en is vast te verhelpen ware het niet dat ik de klantenservice niet kan bereiken, ik ben er nu 3 weken mee bezig en alles wat er komt is een ontvangstbewijs van de mail die ik de megefoodstunter heb gestuurd.
Duurder dan vers aan te kopen !!!!!!
Laatste jaar nog 0,0 goedkope prijzen.
Prijzen zijn duur als je weet dat producten (bijna) vervaldatum hebben overschreden!
Producten worden ook half ontdooid geleverd!
Als particulier is het onmogelijk de hoeveelheid aan te kopen voor gratis levering.
En als je bestelt zonder minimum van 150 of 200 euro, dan heb je 0,0 voordeel voor producten die vervaldatum zijn overschreden!
Mooi op tijd en de producten waren nog…
Mooi op tijd en de producten waren nog goed bevroren
Ik was zeer gereserveerd maar was bijna goed!
Ik was zeer gereserveerd maar de order en verwerking verliepen prima, inclusief de levering tijdig en netjes ingevroren. Wel was 1 product veranderd van een lekkere shashlick (kipspies met paprika en ui) naar een niet te eten gemarineerde kipdijspiesje. Ik heb een klacht ingediend om het product te vervangen want ik vind ze niet lekker, anders was het minder een prolbeem geweest.
Jammer van de vergissing maar daarbuiten alles lekker en correct... Ik wacht nu af wat zij doen met de klacht.
Update: De klacht werd netjes en snel gecorrigeerdna de melding. Deed men helemaal niet moeilijk over!
Gepaneerde visfilet kan beter.
Gepaneerde visfilet kan beter.
Ik had gepaneerde heek en polack besteld.
De heek was goed maar de polack panering was veel te dik.
De smaak was overigens goed.
prima prijs/kwaliteit
prima prijs/kwaliteit
en een nette chaufeur
alles snel en duidelijk geregeld
Altijd goede producten en soms niet…
Altijd goede producten en soms niet maar dan dat niet halen
alles volgens afspraak
Alles keurig op tijd en netjes gekregen
Alles keurig op tijd en netjes gekregen
En een behulpzaame bezorger die alles netjes binnen brengt
En de producten zijn precies wat ik er van hoopte en zeer smaakvol
Thanks
Goede kwaliteit de prijzen zijn ok de…
Goede kwaliteit de prijzen zijn ok de leveringen zijn gerespecteerd en goed afgeleverd . Als er een probleem is wordt dat goed opgevolgd , een aanrader voor dit bedrijf
Alles is prima gegaan
Alles is prima gegaan. De bezorging liep volgens planning. Kreeg een SMS vlak voor ze er waren. Zeer tevreden.
Alle producten die ik bestelde waren…
Alle producten die ik bestelde waren van hoge kwaliteit en de prijzen waren laag gezien de goede kwaliteit. Ik raad aan om bij dit bedrijf te winkelen, omdat ze hun klanten respecteren.
Hartelijk bedankt voor de goede service…
Hartelijk bedankt voor de goede service en snelle levering.
Verstuurt SPAM en blijft doorgaan zelfs na afmelding
Stop met het sturen van jullie illegale SPAM

Svar fra Mega Food Stunter
Snelle ,correcte levering
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.