MedicAnimal.nl Anmeldelser

4 620

1,3

I signed up to 6 month subscription for cat food in January. Six months later, I received an email saying they were about to charge my card. The price had increased almost 25% and 2 minutes after the... Vis mer

Na eerdere teleurstellingen die toch werden opgelost, blijven bestellen. helaas wederom problemen. Verzender dpd laat pakket 1 onbeheerd voor de deur achter, ondanks instructies bij buren af te geven.... Vis mer

reading these reviews, i am concerned - will i even get my order. placed 2 days ago still waiting confirmation of delivery?? cannot get through to anyone on the phone?? i need to go and buy more food... Vis mer

Ik heb 8weken Hills zd van MEDICANIMAL gevoerd in overleg met dierenarts en mijn hond van 3 jaar heeft 8weken lang diarree gehad ervan, hij heeft niet 1 dag normaal gepoept meer, ik heb Niets anders e... Vis mer

Dårlig

5k anmeldelser

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Alle anmeldelser

(4 620)

0 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Een week geleden de bestelling…

Een week geleden de bestelling geplaatst, nog niets ontvangen

9. oktober 2019

Beste Mevrouw Brinkman,

Bedankt voor uw review. Onze verontschuldigingen dat uw bestelling nog niet is toegekomen.

Wij hebben uw bestelling even nagekeken en deze is bij ons verscheept geweest op 01/10/2019. Uw bestelling wordt geleverd door onze koerier Whistl. De leveringstermijn is 3 tot 7 werkdagen vanaf het moment dat het verscheept is.
Uw bestelling zou uiterlijk 10/10/2019 moeten geleverd worden .

Mocht uw bestelling niet geleverd zijn na deze datum, zou U dat ons dan even kunnen laten weten zodat we dit zo spoedig mogelijk voor U kunnen oplossen?

MedicAnimal.nl

Bestelling is niet ontvangen!

Zeer slechte service, wel een mail verstuurd dat bestelling is verstuurd, maar artikel niet ontvangen.

8. oktober 2019

Beste Mevrouw Van Dijk,

Wij hebben uw bestelling even nagekeken en deze is bij ons verscheept geweest op 30/09/2019. Uw bestelling wordt geleverd door onze koerier Whistl. De leveringstermijn is 3 tot 7 werkdagen vanaf het moment dat het verscheept is.
Uw bestelling zou uiterlijk 09/10/2019 moeten geleverd worden .

MedicAnimal.nl

Er wordt een mening gevraagd maar het…

Er wordt een mening gevraagd maar het bestelde artikel is nog steeds niet geleverd. Ik wacht er al een week op en als je schriftelijk contact zoek dan krijg je geen antwoord. Ik vind de service slecht dus het is de eerste en laatste keer dat ik daar wat heb gekocht. Nu hopen dat het artikel nog een keer geleverd wordt omdat het al wel betaald is.

5. oktober 2019

Goede middag,

Wij hebben uw bestelling even nagekeken en deze is bij ons verscheept geweest op 27/09/2019. Uw bestelling wordt geleverd door onze koerier Whistl. De leveringstermijn is 3 tot 7 werkdagen vanaf het moment dat het verscheept is.
Uw bestelling zou uiterlijk 08/10/2019 moeten geleverd worden .

MedicAnimal.nl

Op 18-9 heb ik een bestelling gedaan…

Op 18-9 heb ik een bestelling gedaan met 4 dagen levertijd. Helaas heb ik nu 2-10 nog steeds mijn bestelling niet heb ontvangen.

2. oktober 2019

Beste Meneer Van Veldhuisen,

Bedankt voor uw review. Onze verontschuldigingen dat U uw bestelling nog niet heeft mogen ontvangen.

Onze klantendienst neemt contact met U op.

Goede service

Als er een keer onverhoopt iets mis gaat, dan leer je de kwaliteit van een leverancier goed kennen. Per ongeluk was mijn levering niet goed gegaan. Na een simpel mailtje werd het gelijk goed opgelost. Zo hoort het.

12. september 2019

Pakket kwam kapot aan

Pakket kwam kapot aan, karton gescheurd en deels open. Zak kattenbakvulling was open. Volgens de DPD pakketbezorger was dit al zo. Niet echt zoals het hoort.

3. september 2019

Beste Mevrouw Wulp.

Beedankt voor uw review.

Gelieve onze oprechte excuses te aanvaarden voor de staat waarin uw bestelling is aangekomen. We verwachten niet dat uw goederen op een dergelijke manier worden behandeld en zullen dit melden aan ons Management Team in het magazijn voor onmiddellijk onderzoek.

Onze klantendienst neemt contact met U op.

Top!

Duidelijke website, snelle levering, dezelfde goede voeding voor de hondjes voor een veel lagere prijs.

27. august 2019