Mazzaci Anmeldelser

202
TrustScore 4 av 5

Se hva andre synes

Vurdert til 2 av 5 stjerner

Produsul este foarte bun, dar expediția a durat 5 zile in măsura in care am plătit taxa suplimentară pentru curierul rapid. Produsul trebuia sa ajungă , conform taxei solicitate , marți -miercuri , d... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Skodrana sem že 50 let in razen na morju, se moji lasje obupno obnašajo. Zgledajo suhi, krepasti, štrleči....ne pomagajo razne pene, kreme, kaj šele olja!!! Lahko grem takoj glavo prat. Vaš produkt pa... Vis mer

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Когато за пръв път получих продуктите и ги пробвах, не мога да кажа, че получих очаквания резултат. Вероятно, защото не успях да нацеля точното количество за нанасяне на моята коса. Но с всеки следващ... Vis mer

Selskapet har svart

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Produse foarte bune! Inainte sa cumpar si sa stiu de aceste produse, am folosit la plaja Tan Go, produs cumparat de o prietena foarte buna. Vreau sa spun ca am un bronz super! Recomand cu caldura aces... Vis mer

Informasjon om virksomheten

1. Helse- og velværebutikk
  2. Butikk med hårprodukter

Skrevet av virksomheten

Mazzaci is a popular beauty brand, focused on providing customers with the most premium hair and skin care cosmetic items, especially tanning products. These are made using only natural ingredients, and are designed to not just promote a glowing, healthy-looking golden tan, but also protect you from UV rays regardless of your skin type. In terms of hair cosmetics, our leading product will help you achieve curly or wavy hair, while nourishing your locks and keeping them healthy and moisturized. Through providing world-class customer support we can help you find the right items for your specific needs, and subsequently help you maintain your beauty in a natural and safe way.

Kontaktopplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

(202)

0 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Perfect experience

Svar fra Mazzaci

Thank you for your fantastic review on Trustpilot! 💖 We're absolutely thrilled to hear that you had a perfect experience with our Mazzaci products! 🌿☀️ Your satisfaction is our number one priority, and knowing that you had a great experience truly makes our day! 🌈✨

We look forward to serving you again in the future! 💕🎉

Super oferta

Crema este super, un bronz fantastic doar după o expunere la soare. Mulțumesc frumos!! Mergeți tot asa cu produse bune și de calitate!! Recomand cu încredere!!

Svar fra Mazzaci

Mulțumim enorm pentru încurajările tale și pentru recenzia extraordinară pe Trustpilot! 💖 Suntem încântați să aflăm că te bucuri de bronzul superb obținut cu ajutorul cremei noastre Mazzaci. 🌞✨ Îți mulțumim pentru recomandarea ta, asta ne motivaționează să continuăm să oferim produse naturale și de calitate superioară. 🌿🔝

Abia așteptăm să îți oferim din nou cele mai bune produse pentru bronzat! 🌞🌈

Alles Perfekt

Sehr zufrieden sehr schnelle problemlose Lieferung

18. juli 2023

Svar fra Mazzaci

Vielen Dank für Ihre positive Bewertung auf Trustpilot! 💖 Es freut uns sehr zu hören, dass Sie mit unseren Mazzaci-Produkten und unserem schnellen Lieferservice zufrieden sind. 🚚⚡ Ihre Zufriedenheit ist immer unsere oberste Priorität.

Wir freuen uns darauf, Sie auch in Zukunft wieder zu bedienen! ☀️🌈

Produse foarte bune

Produse foarte bune. Seriozitate si promptitudine. Recomand.

10. juli 2023

Svar fra Mazzaci

Mulțumim mult pentru recenzia dumneavoastră minunată pe Trustpilot! 💖 Ne bucurăm enorm să auzim că sunteți mulțumit de calitatea produselor noastre Mazzaci și de seriozitatea și promptitudinea echipei noastre. 🏆⚡ Este o plăcere pentru noi să îți oferim cele mai bune experiențe de cumpărături! 🎉🛍️

Abia așteptăm să vă servim din nou în viitor! 🌞🌈

Foarte buna

Foarte buna, recomanda

7. juli 2023

Svar fra Mazzaci

Multumim mult pentru recenzia ta pe Trustpilot! 💖 Ne bucurăm enorm că iți plac produsele noastre Mazzaci și că le recomanzi cu încredere! 🥰🎉 Satisfacția ta ne motivează să oferim în continuare produse naturale de cea mai bună calitate, preparate cu drag din inima pădurilor Sloveniei. 🌿✨

Ne vedem curand pentru următoarea comandă! 🌞🌈

Vurdert til 1 av 5 stjerner

I didn t receive all products (1+1…

I didn t receive all products (1+1 offer and i get only 1 product.

17. juli 2023

Svar fra Mazzaci

We are truly sorry to hear about the mix up with your order. 🙏 Our customers' satisfaction is our utmost priority and we sincerely apologize for the inconvenience caused. Please rest assured that we will sort this out right away.

Could you please get in touch with our customer service team at customerservice@mazzaci.com and provide your order details? We will ensure your second product from the 1+1 offer is dispatched to you immediately. 📧🚚

Once again, we sincerely apologize for the mistake and appreciate your understanding.

Vurdert til 1 av 5 stjerner

I received only one piece

I received only one piece, although in the commercial on the Internet it was written that it was a promotion, 2 pieces for the price of one.

Svar fra Mazzaci

We are very sorry to hear about your experience. 😔 It seems like there might have been a mistake while processing your order. Our 2-for-1 offer should indeed have included two items. Please accept our sincerest apologies for this oversight. 🙏💔

If you could please get in touch with us directly, we would be more than happy to correct this error promptly and ensure you receive your second product as initially promised. 📞⚡ Your satisfaction is extremely important to us, and we will go above and beyond to resolve this issue.

Thank you for your understanding and patience. 🙏✨

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Natürliche Bräune, keine Abfärbungen auf Leintuch ect.

Ich habe mehrerer Produkte bestellt, mit einem davon habe ich den gewünschten Erfolg erzielt.

4. juli 2023

Svar fra Mazzaci

Vielen Dank für Ihre fantastische Bewertung auf Trustpilot! 💖 Es freut uns zu hören, dass Sie mit unseren Mazzaci-Produkten eine natürliche Bräune erreicht haben, ohne Verfärbungen auf Laken usw. 🌞🌿 Wir sind stolz darauf, Ihnen hochwertige, natürliche Produkte zu erschwinglichen Preisen anzubieten. 💚✨

Wir freuen uns darauf, Sie auch in Zukunft bedienen zu dürfen! ☀️🌈

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Mi-ati trimis creme folosite.Total…

Mi-ati trimis creme folosite.Total dezamagita si de la prima comanda.

15. juli 2023

Svar fra Mazzaci

Suntem cu adevărat dezolati să auzim despre experiența ta. Asigură-te că acest lucru nu este standardul Mazzaci. 🌿 Noi ne străduim întotdeauna să oferim produse de înaltă calitate și servicii excelente. Apelăm la standarde stricte de calitate și igienă pentru toate produsele noastre.

Te rugăm să ne contactezi imediat la serviciul nostru pentru clienți, pentru a rezolva această situație. 📞📧

Ne cerem scuze pentru orice neplăcere cauzată și sperăm să putem rezolva această problemă cât mai curând posibil. 🙏

Alles bestens

Alles bestens... Weiter Empfehlung

14. juli 2023

Svar fra Mazzaci

Vielen Dank für Ihre positive Bewertung auf Trustpilot! 💖 Wir freuen uns, dass Sie mit unseren Mazzaci-Produkten zufrieden sind und diese weiterempfehlen. 🎉🌿 Ihre Zufriedenheit ist immer unsere oberste Priorität und wir sind stolz darauf, qualitativ hochwertige, natürliche Produkte zu erschwinglichen Preisen anzubieten. 💚✨

Wir freuen uns darauf, Sie wieder zu bedienen! ☀️🌈

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Este super crema o recomand si a facut…

Este super crema o recomand si a facut repede treaba de bronzare rapida

Svar fra Mazzaci

Mulțumim din suflet pentru recenzia ta pe Trustpilot! ❤️ Este minunat să auzim că ești atât de mulțumit de crema noastră Mazzaci și că ai avut rezultate rapide de bronzare. 🌞🏖️

Esti mereu binevenit să împărtășeasca experiența ta cu alții! Ne bucurăm să știm că produsele noastre naturale au contribuit la frumusețea ta bronzată. 🌿✨

Te așteptăm cu drag în viitor! 🌈

👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻…

👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻

1. juli 2023

Svar fra Mazzaci

Îmi pare rău să văd că experiența ta cu produsele Mazzaci nu a fost la înălțimea așteptărilor tale. 💔 Prioritatea noastră numărul unu este satisfacția clienților și lucrăm constant pentru a oferi produse de calitate excelentă. 🌿

Ne-ar plăcea să aflăm mai multe detalii despre problema ta pentru a ne putea îmbunătăți serviciile. Te rog să ne trimiți un e-mail la serviciclienti@mazzaci.com și vom face tot posibilul pentru a rezolva orice problemă ai avut. 💌💪🏻

Cu speranța că îți vom oferi o experiență mai bună în viitor, 🌞🌈

Vurdert til 3 av 5 stjerner

Nu prea am văzut nici o diferență

Nu prea am văzut nici o diferență. Il folosesc deja de 1 săptămână!🫣🫣

1. juli 2023

Svar fra Mazzaci

Îți mulțumim pentru feedbackul tău pe Trustpilot. 🙏 Ne pare rău să auzim că nu ai observat încă o diferență după o săptămână de utilizare a produselor noastre Mazzaci. 🌿☀️

Reține că, deoarece produsele noastre sunt naturale, rezultatele pot varia și pot necesita un pic mai mult timp pentru a deveni vizibile. Te rugăm să continuăi să folosești produsul încă o săptămână și să ne dai un update. Ne pasă foarte mult de satisfacția ta și vom face tot posibilul să te ajutăm sa obtii un bronz natural sănătos cum îți dorești. 👍😊

Expediere rapidă

Expediere rapidă. Sunt super încântată. De la prima folosire am căpătat un bronz frumos. Si chiar daca nu am folosit nicio ajuta crema de protecție și m-am ars deloc. Recomand cu încredere.

12. juli 2023

Svar fra Mazzaci

Mulțumim pentru mesajul tău pe Trustpilot! 💌 Sunt încântați să știm că livrarea rapidă te-a impresionat.🚀⏱

Sperăm că produsele noastre Mazzaci îți vor plăcea la fel de mult când le vei folosi. Te așteptăm cu drag să împărtășești gândurile tale după ce le-ai încercat. ☀️🌿

Până atunci, te rugăm să nu eziti să ne contactezi dacă ai nevoie de ajutor.💡💚

Totally satisfied

Totally satisfied! I already see the difference, before after sun!

Svar fra Mazzaci

Mulțumim mult pentru recenzia ta pe Trustpilot! 💖 Ne bucurăm foarte mult să auzim că produsul nostru Mazzaci a răspuns așteptărilor tale. 🌿✨ Feedbackul tău este esențial pentru noi și ne încurajează să îmbunătățim în continuare produsele și serviciile noastre.

Abia așteptăm să te servim din nou în viitor! ☀️🌈

L am folosit

L am folosit, într-adevăr este bun.

30. juni 2023

Svar fra Mazzaci

Mulțumim mult pentru feedback-ul tău pe Trustpilot! 💖 Suntem încântați să auzim că ești mulțumit de produsele noastre Mazzaci! 🎉💚 Ne străduim să oferim mereu produse de cea mai bună calitate, 100% naturale și accesibile.

Abia așteptăm să te servim din nou! ☀️🌈

Svar fra Mazzaci

Mulțumim mult pentru recenzia ta pe Trustpilot! 💖 Ne face plăcere să auzim că produsul Mazzaci îți aduce satisfacție. 😍 Comentariile tale ne încurajează să muncim mai mult pentru a-ți oferi cele mai bune produse naturale de bronzat. 🌿✨

Abia așteptăm să te servim din nou! ☀️🌈

……..

………………………..

7. juli 2023

Svar fra Mazzaci

Thank you for your 4-star review on Trustpilot! 💞 We are glad you are generally satisfied with our Mazzaci products. 💪🌿 We are continuously working on improving our products and service, your feedback is greatly appreciated! ⭐🛠️

We aim to provide a 5-star experience next time. We look forward to serving you again soon! ☀️🌈

Wow !

Perfect product !

Svar fra Mazzaci

Wow! Your fantastic review on Trustpilot just made our day! 💖 We're thrilled to hear that you find our Mazzaci product perfect. 🌟👏 Your satisfaction is truly our greatest reward. 🎉

We can't wait to serve you again in the future! ☀️🌈

Vurdert til 2 av 5 stjerner

Rujul este de calitate inferioară

Rujul este de calitate inferioară. Nu recomand. Produse scumpe in raport cu calitatea

9. juli 2023

Svar fra Mazzaci

Ne pare rău să auzim că nu ești complet mulțumit de produsul nostru. 😔 Apreciem sincer feedbackul tău și vom folosi această informație pentru a ne îmbunătăți ofertele. 👩‍🔬💡

Maja a lucrat cu multă pasiune pentru a dezvolta o gamă de produse naturale și de calitate și ne străduim să le oferim la prețuri accesibile. 🌿🌞 Suntem dispuși să lucrăm pe problemele menționate și avem mare interes să te ajutăm să ai cea mai bună experiență cu produsele Mazzaci.

Te rugăm să ne contactezi pentru a rezolva această problemă. 💌☎️

Dette er Trustpilot

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv