Mazzaci Anmeldelser

202
TrustScore 4 av 5

Se hva andre synes

Vurdert til 2 av 5 stjerner

Produsul este foarte bun, dar expediția a durat 5 zile in măsura in care am plătit taxa suplimentară pentru curierul rapid. Produsul trebuia sa ajungă , conform taxei solicitate , marți -miercuri , d... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Skodrana sem že 50 let in razen na morju, se moji lasje obupno obnašajo. Zgledajo suhi, krepasti, štrleči....ne pomagajo razne pene, kreme, kaj šele olja!!! Lahko grem takoj glavo prat. Vaš produkt pa... Vis mer

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Когато за пръв път получих продуктите и ги пробвах, не мога да кажа, че получих очаквания резултат. Вероятно, защото не успях да нацеля точното количество за нанасяне на моята коса. Но с всеки следващ... Vis mer

Selskapet har svart

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Produse foarte bune! Inainte sa cumpar si sa stiu de aceste produse, am folosit la plaja Tan Go, produs cumparat de o prietena foarte buna. Vreau sa spun ca am un bronz super! Recomand cu caldura aces... Vis mer

Informasjon om virksomheten

1. Helse- og velværebutikk
  2. Butikk med hårprodukter

Skrevet av virksomheten

Mazzaci is a popular beauty brand, focused on providing customers with the most premium hair and skin care cosmetic items, especially tanning products. These are made using only natural ingredients, and are designed to not just promote a glowing, healthy-looking golden tan, but also protect you from UV rays regardless of your skin type. In terms of hair cosmetics, our leading product will help you achieve curly or wavy hair, while nourishing your locks and keeping them healthy and moisturized. Through providing world-class customer support we can help you find the right items for your specific needs, and subsequently help you maintain your beauty in a natural and safe way.

Kontaktopplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

(202)

0 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

E super tare

Very nice,gooood

21. juli 2023

Svar fra Mazzaci

Mulțumim pentru feedback-ul tău extraordinar pe Trustpilot! 💖 Ne face plăcere să auzim că produsele noastre Mazzaci sunt "super tari" pentru tine. 🎉✌️ Satisfacția ta este întotdeauna prioritatea noastră, și suntem dedicați să oferim produse naturale de calitate la prețuri accesibile. 🌿💚

Ne bucurăm să te servim și în viitor! 🌞🌈

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Foarte bună! Are un miros superb!

Recomand cu incredere aceasta crema!

Svar fra Mazzaci

Îți mulțumim pentru recenzia extraordinară! 💖 Ne încântă să auzim că ești mulțumit(ă) de crema noastră Mazzaci și te bucuri de mirosul acesteia. 🌿💐 Recomandarea și încrederea ta în noi sunt pentru noi cele mai mari recompense.

Așteptăm cu nerăbdare să te servim din nou! ☀️🌈

Einfach super

28. juli 2023

Svar fra Mazzaci

Vielen Dank für die tolle Bewertung auf Trustpilot! 💖 Wir freuen uns sehr, dass Sie unsere Mazzaci-Produkte als "einfach super" betrachten. 👍✨ Ihre Zufriedenheit ist immer unsere höchste Priorität und wir arbeiten ständig daran, erstklassige, natürliche Produkte zu einem erschwinglichen Preis anzubieten. 💚🌿

Wir freuen uns darauf, Ihnen weiterhin dienen zu dürfen! ☀️🌈

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Svar fra Mazzaci

Mulțumim pentru recenzia ta pe Trustpilot! 💖 Suntem încântați să auzim că ești mulțumit de rezultatele obținute cu crema de bronzare Mazzaci. 🔆 Aveți dreptate, un bronz natural și frumos apare treptat cu răbdare și îngrijire. 🌿🧡

Ne străduim să oferim produse de cea mai bună calitate și ne bucurăm că satisface așteptările tale. Abia așteptăm să te servim din nou în viitor! ☀️💚

Foarte multumită

Foarte multumită! Va mulțumesc frumos

Svar fra Mazzaci

Mulțumim mult pentru recenzia dvs. excelentă pe Trustpilot! 💖 Ne bucurăm enorm că sunteți atât de mulțumită de produsele Mazzaci. 😍 Satisfacția dvs. este întotdeauna și va fi întotdeauna prioritatea noastră cea mai importantă. 💚🌿

Abia așteptăm să vă servim din nou! 🌞🌈

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Recomand această cremă pentru bronz…

Recomand această cremă pentru bronz .Chiar își face treaba.

Svar fra Mazzaci

Mulțumim mult pentru recenzia frumoasă pe Trustpilot! 💖 Ne face un mare plăcere să auzim că recomanzi crema noastră pentru bronz Mazzaci. Suntem încântați să știm că produsele noastre naturale te ajută să obții bronzul dorit! 🌞🙌

Abia așteptăm să te servim din nou în viitor! ☀️🌈

Super rapizi

Super rapizi. Aștept să o folosesc să văd și rezultatele.

25. juli 2023

Svar fra Mazzaci

Mulțumim mult pentru recenzia ta pe Trustpilot! 🌟 Suntem încântați că ești mulțumit de serviciul nostru rapid 😀🚀 Abia așteptăm să auzim despre rezultatele pe care le vei obține cu produsul Mazzaci. 🌞💃 Am convingerea că te vei bucura de o piele strălucire și bronzată, cu un aspect natural. 🌿✨

Ne dorim să te servim din nou în viitor! 🌻🌈

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Sunt mulțumim crema de bronzat corp…

Sunt mulțumim crema de bronzat corp foarte bun ❤️

22. juli 2023

Svar fra Mazzaci

Mulțumim foarte mult pentru recenzia ta pozitivă pe Trustpilot! 💖 Este minunat să auzim că ești mulțumit de crema noastră de bronzat Mazzaci! ☀️🌿 Satisfacția ta este prioritatea noastră principală, iar feedback-ul tău ne confirmă că suntem pe drumul cel bun. ⭐️✨

Abia așteptăm să te servim din nou în viitor! 🌞🌈

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Това не са моите продукти

Това не са моите продукти. Прекалено много утежняват косата. Не съм доволна.

11. juli 2023

Svar fra Mazzaci

Съжаляваме да чуем, че не сте напълно доволна от продуктите ни. Ние в Mazzaci винаги работим усилено, за да предлагаме продукти от най-високо качество, които да отговарят на очакванията на всички наши клиенти. 🌿✨

Ще ви помолим да се свържете с нас, ако имате някакви допълнителни проблеми или искате да обсъдите опита си по-подробно. Вашето удовлетворение е нашият главен приоритет и ние сме тук, за да ви помогнем по всякакъв начин. 💌💚

Vurdert til 3 av 5 stjerner

Produse ok,livrarea si ambalarea a lasat de dorit.

Unul din produse avea ambalajul indoit,turtit.
Produsele nu sunt sigilate,nu au folie de protectie.
Nu am inteles comisionul la curier,cei 13 lei..dar pt ca mi doream un anumit produs am acceptat aceasta plata,pe care o consider fara sens.

23. juli 2023

Svar fra Mazzaci

Îți mulțumim pentru feedbackul tău sincer pe Trustpilot! 🙏 Ne pare rău să auzim despre problemele pe care le-ai întâmpinat cu ambalarea și livrarea. Ne străduim mereu să oferim servicii de înaltă calitate și o experiență de cumpărături plăcută, și regretăm că nu am reușit în acest caz. 🙇‍♀️💔

Comisionul de curier este ceva pe care îl revizuim constant și apreciem feedbackul tău în acest sens.

Însă, referitor la ambalaj, produsele noastre sunt naturale și nu folosim folie de plastic pentru a reduce impactul asupra mediului. Ne cerem scuze dacă acest lucru a creat confuzie. 🌍💚

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Foarte promiți.Produsul super abia…

Foarte promiți.Produsul super abia astept sa il incerc.

22. juli 2023

Svar fra Mazzaci

Îți mulțumim pentru recenzia entuziastă pe Trustpilot! 💖 Este o încântare să auzim că ești atât de încântat să încerci produsul nostru Mazzaci. 🌿✨ Suntem siguri că îți va placea la fel de mult cum ne place nouă să îl cream!

Abia așteptăm să auzim cum ai găsit produsul după încercare! ☀️💚

Svar fra Mazzaci

Thank you for your fantastic review on Trustpilot! 💖 We're delighted to hear you're loving our Mazzaci tan oil. 🌞 It's wonderful comments like yours that inspire us to keep bringing you the very best of what nature has to offer! 🌿✨

We can't wait to serve you again in the future! ☀️🌈

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Nu miroase frumos!Zici ca e ulei de…

Nu miroase frumos!Zici ca e ulei de palmier!Este foarte grasa!

21. juli 2023

Svar fra Mazzaci

Îți mulţumim pentru feedbackul tău sincer pe Trustpilot. 🙏🏻 Ne pare rău să auzim că experiența ta cu produsul nostru nu a fost pe măsura așteptărilor. Produsele Mazzaci sunt create din ingrediente naturale și urmăresc să ofere o experiență cât mai plăcută. 🍃🌷

Vom luua în considerare părerea ta în privința mirosului și texturii produsului, deoarece ne dorim să îmbunătățim continuu calitatea acestora. 💪🔧 Și vrem să știi că îți stăm la dispoziție pentru orice alte sugestii sau observații pe care le ai.✍️😌

Svar fra Mazzaci

Mulțumim mult pentru recenzia frumoasă pe Trustpilot! 💖 Ne bucurăm mult că ești mulțumit de produsele Mazzaci și că le recomanzi. 😍 Prioritatea noastră este să oferim produse de înaltă calitate și naturale tuturor clienților noștri. 🌿✨

Abia așteptăm să te servim din nou în viitor! 🌞🌈

Svar fra Mazzaci

We're really sorry to hear about your experience. 🙁 We apologize for any inconvenience and we'll do our best to resolve this issue as quickly as possible. 🙏⏰ We're committed to delivering Mazzaci's natural tanning products to our customers as swiftly as possible. 🌿☀️

Please contact our customer service team so we can assist in locating your package or arranging a replacement.📞💼

Looking forward to solving this for you very soon.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

It is a good product that I will…

It is a good product that I will recomand to other people!

18. juli 2023

Svar fra Mazzaci

Thank you for your wonderful review on Trustpilot! 💖 We're delighted to hear that you're satisfied with our Mazzaci product and that you would recommend it to others. 👭🌟 Your support truly means the world to us!

We look forward to continuing to provide you with our high-quality, natural tanning products. 🌿☀️

Dette er Trustpilot

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv