Markisemannen Anmeldelser 561

4,6

Jeg har veldig positive opplevelser ved bruk av Markisemannen. Selger kom på avtalt tid og jorde en vurdering av min markise. Det aktuelle var bytte av duk samt montering av motor. Han forklarte og gj... Vis mer

Representant Bjarne Bertelsen utførte et meget godt salgsarbeid, med informasjon som var relevant. Han kommuniserte bra med oss. Montør Sarunas Siema med medhjelper, var på plass til avtalt tid. Be... Vis mer

Svært god veiledning og grundig gjennomgang av de ulike produktene. Hele prosessen i fra sondering, befaring, tilbud, bestilling og montering var i ypperste klasse. Markisemannen har i Jan Breivikaas... Vis mer

Sendte ønske om befaring og ble oppringt dagen etter. Fikk gjort en avtale om treff allerede to dager senere. I dag har jeg hatt en trivelig, hjelpsom og serviceinnstilt selger på besøk på hytta vår i... Vis mer

1. Nr. 2 av de 3 beste virksomhetene i kategorien Markiseleverandør

Hvert år produserer vi mer enn 30 000 markiser og screens, og de fleste av produktene er basert på egne patenter som er tilpasset nordiske krav til kvalitet. Markisemannen leverer solskjermingsprodukter til alle typer boliger, borettslag, næringsbygg og offentlige bygninger. Kontakt oss gjerne, og vi vil gi deg relevante referanser innen alle segmenter i markedet.

Enestående

Ber kundene om å skrive anmeldelser

Alle anmeldelser

307 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Greit

Greit, og riktig vare montert!

28. mars 2026

Hei Kåre,
Takk for at du deler din erfaring, det setter vi pris på!

Flotte produkter

Flotte produkter, veldig god service , god kvalitet, rask montering,akseptabel ventetid

26. mars 2026

Hei Sonja,
For en fin tilbakemelding, vi setter pris på å få høre det!

5 stjerner sier seg selv

5 stjerner sier seg selv, at man er fornøyd 😊

2. april 2026

Hei Rune,
Takk for din tilbakemelding og alle stjernene, det setter vi stor pris på! Godt å høre du er fornøyd.

Alt fungerte bra

Alt fungerte bra. Avtaler ble overholdt.

29. mars 2026

Hei Kjetil,
Takk for fin tilbakemelding, det er veldig hyggelig å høre at du er fornøyd!

God service og hyggelige folk

God service og hyggelige folk. Gode statusmeldinger underveis fram til montering.

19. mars 2026

Hei du Morten,
Så hyggelig at du deler av din erfaring, det setter vi pris på. Det er også veldig hyggelig å høre at du er fornøyd!

Garasjeport i sort matt

Befaring gikk raskt, og selgeren viste god kunnskap. Fikk se ulike løsninger på garasjeport, og valgte en foliert i sort matt. Monteringen ble gjort til avtalt tid, montøren var tydeligvis erfaren og hele prosessen gikk som planlagt. Alt avfall ble tatt med av montøren. Veldig fornøyd med resultatet og prisen.

23. mars 2026

Hei Ole Bjørn,
Takk for fin og detaljert tilbakemelding, vi setter stor pris på at du deler! Det gleder oss at du er så fornøyd, takk for tilliten.

Veldig fornøyd

Vi var veldig fornøyd med alt fra hyggelig og hjelpsom befaring til montering av produktet. Det var god og ryddig kommunikasjon og service hele veien.

25. mars 2026

Hei Kim,
Vi setter pris på at dere deler av deres erfaring, og det gleder oss at dere hadde en god opplevelse.
Takk for at dere valgte oss!

God kvalitet

God kvalitet, profesjonell i jobben sin.God service.

24. mars 2026

Hei Farangis,
Takk for at du deler din erfaring, det er fint å høre du er fornøyd!

Feilråd ved kjøp og manglende oppfølging

Jeg kjøpte Duette- og lamellgardiner for nærmere 30 000 kroner (etter 40 % rabatt) til stue, soverom og hjemmekontor. Løsningen i stue og soverom er jeg fornøyd med.

Problemet gjelder hjemmekontoret. Under befaringen var jeg tydelig på at rommet brukes til PC-arbeid med flere skjermer. Selger anbefalte en løsning, og da jeg spurte spesifikt om direkte sollys ville bli et problem, svarte han nei. Han opplyste også at han hadde en tilsvarende løsning på sitt eget kontor. På bakgrunn av dette stolte jeg på anbefalingen.

I praksis slipper løsningen inn så mye direkte sollys at rommet blir vanskelig å bruke som arbeidsplass når solen står på vinduet.

Da jeg kontaktet support, ble saken henvist tilbake til samme selger. Han ringte meg, avviste at han hadde gitt meg noen forsikring om sollys, og anklaget meg for å kreve en gratis erstatning, noe jeg aldri har sagt eller skrevet. Det eneste jeg ba om i e-post var at de «ser nærmere på saken og kommer med en løsning». Under samtalen snakket han gjentatte ganger i munnen på meg, noe som gjorde det vanskelig å forklare situasjonen.

Da selger igjen hevdet at han selv ikke plages av tilsvarende løsning, inviterte jeg ham til å komme og se problemet med egne øyne. Han sa han måtte på ferie først, og skulle ta kontakt uken etter. Det var siste gang jeg hørte fra ham.

Rådet mitt: Hent inn tilbud fra flere leverandører, og sørg for å få alle råd og forsikringer skriftlig. Når det kun er ord mot ord, er det dessverre kunden som taper.

11. mars 2026

Hei Alland,
Takk for din tilbakemelding. Vi beklager at du har hatt en negativ opplevelse hos oss. Vi legger stor vekt på kvalitet i alle ledd og målet er at alle kunder skal være fornøyd. I tilfeller hvor det ikke går etter planen vil vi gjerne forsøke å rydde i saken og gjenopprette et godt inntrykk. Ta gjerne kontakt med kundesenteret vårt igjen, så vi kan følge deg opp videre.