Markisemannen Anmeldelser 561

4,6

Jeg har veldig positive opplevelser ved bruk av Markisemannen. Selger kom på avtalt tid og jorde en vurdering av min markise. Det aktuelle var bytte av duk samt montering av motor. Han forklarte og gj... Vis mer

Representant Bjarne Bertelsen utførte et meget godt salgsarbeid, med informasjon som var relevant. Han kommuniserte bra med oss. Montør Sarunas Siema med medhjelper, var på plass til avtalt tid. Be... Vis mer

Svært god veiledning og grundig gjennomgang av de ulike produktene. Hele prosessen i fra sondering, befaring, tilbud, bestilling og montering var i ypperste klasse. Markisemannen har i Jan Breivikaas... Vis mer

Sendte ønske om befaring og ble oppringt dagen etter. Fikk gjort en avtale om treff allerede to dager senere. I dag har jeg hatt en trivelig, hjelpsom og serviceinnstilt selger på besøk på hytta vår i... Vis mer

1. Nr. 2 av de 3 beste virksomhetene i kategorien Markiseleverandør

Hvert år produserer vi mer enn 30 000 markiser og screens, og de fleste av produktene er basert på egne patenter som er tilpasset nordiske krav til kvalitet. Markisemannen leverer solskjermingsprodukter til alle typer boliger, borettslag, næringsbygg og offentlige bygninger. Kontakt oss gjerne, og vi vil gi deg relevante referanser innen alle segmenter i markedet.

Enestående

Ber kundene om å skrive anmeldelser

Alle anmeldelser

307 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Topp produkt og service

Rask service. Veldig flink konsulent og montør. Konsulenten gav oss gode råd og kom med forslag vi ikke hadde tenkt på. Ferdig produkt er helt topp!

Hei Anne-Lise,
Vi setter stor pris på tilbakemeldingen din, og det er hyggelig å høre at du har hatt en god opplevelse.

Alt virket ryddig og greit

Alt virket ryddig og greit. Første møte m d Lasse til Dennis + én som monterte markisen.
M e solstrøm av og på som gjør det ekstra trivelig.
God sommer 🌱🌿🌞

Hei Torunn,
Det er hyggelig å høre at du er fornøyd med din opplevelse med oss, vi setter stor pris på at du deler din erfaring. Ha en riktig god sommer!

De ringer og spør om det passer å…

De ringer og spør om det passer å komme. Så kommer de akkurat når de sier de skal komme.
De tar ned gammel markise som avtalt, og slår opp ny i løpet av ca. en halv time.
Arbeidet er bra utført, og vi er veldig fornøyd med utseende og kvalitet på markisen.

Hei Ruth,
Så godt å høre, takk for fin tilbakemelding! Håper du får glede av produktet i mange år.

Vi er kjempefornøyd med selger og…

Vi er kjempefornøyd med selger og montørene, disse kan jobben sin. Anbefaler disse.

17. april 2026

Hei Per Bjørn,
Tusen takk for en flott tilbakemelding, vi setter stor pris på at du deler din gode erfaring. Takk for tilliten og at du anbefaler oss!

Rask levering og montering

Rask levering og montering. Alt feilfri og bra KOMUNIKASJON HELE VEIEN :)

22. april 2026

Hei Mats,
Takk for den veldig hyggelige tilbakemeldingen og takk for tilliten. Det setter vi stor pris på, og vi er glade for å høre at du er fornøyd med både prosessen og kommunikasjonen!

Rask og god service

Rask og god service, fra A til Å, kan anbefales.

21. april 2026

Hei Rune,
Tusen takk for en hyggelig tilbakemelding! Vi setter stor pris på tilliten og er glade for at du hadde en god opplevelse fra start til slutt.

Informasjon under veis og fagfolk i…

Informasjon under veis og fagfolk i alle ledd

9. april 2026

Hei Jan,
Takk for fin tilbakemelding, vi setter pris på at du deler. Det er fint å høre at du opplevde oss som profesjonelle og kunnskapsrike.

God service og rask levering

Hyggelig på telefon. Ja, alt var en god opolevelse

8. april 2026

Hei Wenche,
Tusen takk for en hyggelig tilbakemelding. Vi setter stor pris på at du er fornøyd med vår raske og profesjonelle service, og det er godt å høre du hadde en god opplevelse!

Kjapp respons

Kjapp respons. Overholder avtalte tidspunkter.

31. mars 2026

Hei Turid,
Godt å høre at du hadde en bra opplevelse. Takk for at du deler med oss!