MarkisemannenAnmeldelser

4,6

Jeg har veldig positive opplevelser ved bruk av Markisemannen. Selger kom på avtalt tid og jorde en vurdering av min markise. Det aktuelle var bytte av duk samt montering av motor. Han forklarte og gj... Vis mer

Representant Bjarne Bertelsen utførte et meget godt salgsarbeid, med informasjon som var relevant. Han kommuniserte bra med oss. Montør Sarunas Siema med medhjelper, var på plass til avtalt tid. Be... Vis mer

1. Nr. 2 av de 3 beste virksomhetene i kategorien Markiseleverandør

Hvert år produserer vi mer enn 30 000 markiser og screens, og de fleste av produktene er basert på egne patenter som er tilpasset nordiske krav til kvalitet. Markisemannen leverer solskjermingsprodukter til alle typer boliger, borettslag, næringsbygg og offentlige bygninger. Kontakt oss gjerne, og vi vil gi deg relevante referanser innen alle segmenter i markedet.

Enestående

Ber kundene om å skrive anmeldelser

Alle anmeldelser

307 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Kommer til avtalt tid

Kommer til avtalt tid. Virker til å være en bra rullgardin.

14. mars 2026

Hei du,
Fint å høre at du hadde en positiv opplevelse, takk for tilbakemelding!

Fornøyd kunde.

Raskt hjemmebesøk. Rask levering.
Rask montering.
Alt etter avtale.

Hei Susanne,
Takk for at du deler din raske erfaring, så godt å høre at du er fornøyd!

Hele prosessen fra bestilling til…

Hele prosessen fra bestilling til ferdig montert garasjeport gikk veldig bra.

7. mars 2026

Heisan Finn Arvid,
Tusen takk for den fine tilbakemeldingen! Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele erfaringen din med oss.

Kun knot og rot

Her var det svakheter i alle ledd... besøk av selger gikk bra men så "glemte" han og sende inn ordre som jeg måtte purre på og da skulle det ta ca. 4-6 uker men dette tok 8 uker...fikk så beskjed at varene var ferdig og dem ba meg ta kontakt med montør men den tok ca 1,5 uke og få kontakt med han..så ble vi enig og monterings dato og jeg satt og ventet på han men dukket han opp til avtalt tid neida... ringte dem og da fikk jeg beskjed om han var syk men at dem hadde glemt og gi beskjed,,,så fikk man ny dato og da gikk monteringen raskt og greit.. fikk så en trikker som skulle koble til strøm og da var man i gang igjen dem hadde glemt og legge igjen monterings tegning fikk så sendt den over men så viste det seg at ledningene oppe i boksen ikke var montert riktig og spurte om jeg kunne få en montør på besøk for og se på dette.. det kunne jeg jeg men da måtte jeg være klar over at vis dem ikke var ansvarlig på dette så måtte jeg belage meg på en avgift på ca. 3000 kr.. (hvordan skal jeg kan jeg som kunde vite som som har ansvar for hva!)..til slutt ringte en montør og det ble litt frem og tilbake mellom deres montør og elektriker så ble den enig om og prøve og stripse kabelen fast.. etter litt knot fikk elektriker ordnet det.. da hadde elektriker brukt over 2 timer på dette :O(
Dette har vært totalt under pari fra start til slutt.. så folk jeg ber dere tenker dere godt om når det gjelder dette firma.

Hei Roy,
Beklager om opplevelsen ikke har vært som forventet, og takk for at du deler dette med oss. Vi jobber alltid for å gi kundene våre den beste opplevelsen. Vi tolker deres tekst som at dere også hadde noen utfordringer med elektriker ved leveransen fra dere side. Selv om elektriker ikke inngår i vår levering sådan, forsterket det sikkert ikke opplevelsen i positiv retning. Dersom dere ønsker er dere velkommen til å kontakte oss på vårt kundesenter, om dere har videre spørsmål om deres levering eller produkt.

Montør var utrolig effektiv og…

Montør var utrolig effektiv og hyggelig. Det var selger også, men midt i flyttinga fikk vi beskjed om å lage 4 klosser av 12 cm ferdigbeiset. Det hadde ikke montør bruk for🫣

Heisan Gøril,
Så godt å høre at både montør og selger gjorde et godt inntrykk. Beklager forvirringen med klossene, men takk for at du deler din erfaring med oss, den tar vi med oss for å sikre god kvalitet videre!

Svært god veiledning og grundig…

Svært god veiledning og grundig gjennomgang av de ulike produktene. Hele prosessen i fra sondering, befaring, tilbud, bestilling og montering var i ypperste klasse. Markisemannen har i Jan Breivikaas en særdeles god medarbeider og representant som bygger solid tillit med sin trivelige, detaljerte og serviceinnstilte fremferd. Både produktet og servicen er strålende, og anbefales på det sterkeste.

Hei Geir,
Så godt å høre at du opplevde å få så god oppfølging og at du er fornøyd, det setter vi stor pris på å få høre! Tusen takk for at du deler din erfaring og anbefaler oss videre.

Veldig god service, Jeg kan abefale.

Veldig god service, både befrings man og di som har montert var diktig.

4. mars 2026

Hei Shesh,
Tusen takk for din tilbakemelding, godt å høre at både montør og selger gjorde et godt inntrykk og at du er fornøyd!

oppfølging av leveranse

Personlig oppfølging av selger. Super kundestøtte som påskyndet montering. Solid fagmessig og rask montering. I sum en veldig god opplevelse for meg som kunde!

Hei Bjørn,
Vi setter stor pris på at du deler din tilbakemelding og er glad du har hatt en så positiv opplevelse. Takk for fine ord!

Strålende fornøyd

Sendte ønske om befaring og ble oppringt dagen etter. Fikk gjort en avtale om treff allerede to dager senere. I dag har jeg hatt en trivelig, hjelpsom og serviceinnstilt selger på besøk på hytta vår i Meråker. Har fått kyndig hjelp, et godt tilbud vi takket ja til, og i tillegg et veldig hyggelig treff. Nå gleder vi oss til lameller! Tusen takk Jan Brevikaas!

Hei Linn,
Takk for at du tok deg tid til å legge inn en så fin tilbakemelding – det setter vi stor pris på! Veldig hyggelig å høre at du er så fornøyd.

Sjelden god service

«Effektiv, vennlig og etterrettelig» fra bestilling via befaring til montering.

10. desember 2025

Hei Camilla,
takk for fin tilbakemelding, så bra at du er så fornøyd! Håper du får glede av produktene i mange år fremover.

Hyggelig hjemmebesøk

Hyggelig hjemmebesøk, nøyaktige mål, rask levering og bra mpntert

24. februar 2026

Hei May Irene,
så fint å høre at du er fornøyd og at prosessen var så positiv! Takk for tilbakemelding.