Ik heb een afspraak gehad bij de recent geopende winkel in Lisse. Wat een fijne, mooie winkel. De prettige ontvangst waarbij je wat te drinken wordt aangeboden was al een heel goed begin. Ik heb hoort... Vis mer
Se hva andre synes
Vrijdag jl. onderging ik een hoortest bij triage audicien, Rens Haanappel, om te onderzoeken of m’n gehoor achteruit was gegaan. De benadering en geduld die werd genomen maakten indruk op me; ik blij... Vis mer
Mijn gehoorapparaat deed het ineens niet meer terwijl ik op mijn werk was en deze nodig had. Ik kon gelijk langskomen en ze hebben het gelijk gerepareerd en voor 1 keer geen kosten gerekend. Dat noem... Vis mer
Makker Lisse fantastische winkel, Super lief en deskundig personeel, Nemen de tijd voor je, stelde onze dochter erg op haar gemak. Echt een aanrader.
Informasjon om virksomheten
Skrevet av virksomheten
Makker Hoortoestellen heeft 40+ jaar ervaring in het audiciens vakgebied. Wij richten ons op kwaliteit en persoonlijke aandacht. Onze gediplomeerde audiciens helpen u graag bij het kiezen van het juiste gehoorapparaat. Maak direct een vrijblijvende afspraak of doe de gratis hoortest!
Kontaktopplysninger
Melkweg 2, 1251 PS, Laren, Nederland
- 035 533 0370
- info@makker.nl
- makker.nl
Ber kundene om å skrive anmeldelser
Har ikke svart på negative anmeldelser
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Bij Makker voel je je echt gehoord — letterlijk en figuurlijk!
Ongeveer 13 jaar geleden heb ik mijn eerste hoortoestellen bij Makker gekocht, en ik kan nog steeds zeggen dat ik daar beter geholpen ben dan waar dan ook. De mensen bij Makker namen echt de tijd, luisterden goed naar wat ik nodig had en gaven eerlijk, deskundig advies. Ik voelde me er geen nummer, maar een mens die met aandacht werd geholpen.Sinds kort heb ik mijn tweede set hoortoestellen bij Beter Horen gehaald, maar eerlijk gezegd heb ik daar spijt van — ik had ze veel liever weer bij Makker gekocht. Het verschil in persoonlijke service en kennis is duidelijk merkbaar.Wat ik ook heel prettig vind, is dat Makker op zaterdag open is, wat het veel makkelijker maakt om langs te gaan. Dat kleine stukje extra service zegt zoveel over hun klantgerichtheid.Mijn volgende hoortoestellen zal ik zonder twijfel weer bij Makker aanschaffen. Fijne mensen, eerlijke service en echte vakkennis — dat vind je niet overal!
Enige weken geleden ben ik hier geweest…
Enige weken geleden ben ik hier geweest om mijn gehoor te laten testen. Ik maakte mij hierover zorgen, maar ik werd meteen gerustgesteld. Ik werd vriendelijk ontvangen, alles werd duidelijk uitgelegd en de test verliep rustig en professioneel. Ik vond het fijn om door een deskundige te worden nagekeken en niet door een grote keten die weinig aandacht aan je geeft. Ik kan het zeker aanraden om hier langs te gaan indien dat nodig is.
Prima geholpen bij Makker…
Prima geholpen bij Makker Hoortoestellen in Oegstgeest door Rachel.
Goed en deskundig geïnformeerd.Heel vriendelijk en alle tijd nemend om alle vragen te beantwoorden en eventuele problemen op te lossen. Een aanrader !
Opgelost!
Mijn probleem perfect opgelost, door rustige en prettige aandacht van Stefan.

Phonak Audeo 170 Sphere Infinio
Eerste ervaringen met hoorapparaten en uitstekend, deskundig en vriendelijk geholpen door Julian. Goede voorlichting en ruim de tijd gekregen diverse hoortoestellen uit te proberen. Uiteindelijk gekozen voor de Phonak Audeo 170 Sphere Infinio en die bevallen tot op heden uitstekend.

Svar fra Makker Hoortoestellen
Je kunt vaak zomaar binnen lopen en als…
Je kunt vaak zomaar binnen lopen en als het niet druk is helpen ze je gelijk. De ervaringen vergeleken met de andere gehoorwinkel is dit wat ik nodig heb.
Mevr.Lesley die mij de laatste keer geholpen heeft is ook erg gezellig om mee te praten met een kop koffie.
Bij deze raad ik iedereen aan om daar toch eens naar toe te gaan. Bedankt alle medewerkers van Makker Bilthoven. gr. Hanneke Elberts

Svar fra Makker Hoortoestellen
Geen lange wachttijden en ook op zaterdag open.
Ik had haast met het aanschaffen van een nieuw oortoestel. Bij mijn (ex)audicien lange wachttijden en ook niet de extra zaterdag. Makker geprobeerd en binen 2 weken kon ik hoortoestellen uitproberen en was er tijd voor mij. Brenda en haar collega's hebben me super geholpen. Er wordt geluisterd naar wensen. Hier werken mensen met passie voor hun vak.
Super ervaring!

Svar fra Makker Hoortoestellen
Mijn vader Michel is fantastisch geholpen door Theo!
Mijn vader Michel is fantastisch geholpen door Makker Hoortoestellen. Vanaf het eerste moment voelde hij zich welkom en op zijn gemak. Er werd echt de tijd voor hem genomen en niets was te veel moeite. Het resultaat is boven verwachting en hij is weer veel zekerder geworden in het dagelijks leven. Dank jullie wel voor de geweldige zorg!

Svar fra Makker Hoortoestellen
Ik was met mijn moeder van 93 voor…
Ik was met mijn moeder van 93 voor nieuwe gehoorapparaten. Ze is heel liefdevol en geduldig geholpen door Rolf van der Heijden. Van alles was mogelijk met begrip voor haar leeftijd. Ze hoort echt weer veel beter en dat maakt zo veel verschil voor haar maar ook voor ons als familie!

Uitstekende hoorzorg bij Makker in Huizen
Ik heb nu een half jaar mijn hoortoestellen en ben er heel erg blij mee. De zorg van Makker Huizen is buitengewoon goed. Tijdens het aanpassingsproces en de keuze van mijn hoortoestellen heeft Rolf mij uitstekend geholpen. Er was veel tijd en rust voor uitleg en voor de keuze van hoorstoestellen die het beste bij mijn gehoorverlies passen. Het is ook fijn dat je zo maar binnen kunt lopen bij vragen. Het team en de winkel stralen een warm welkom uit. Ik maak anderen in mijn omgeving met hoorproblemen attent op Makker!
Ina van Vliet

Zeer tevreden over Makker
Ik was ontevreden over Beter Horen. Daarom ben ik naar Makker Hoortoestellen gegaan. Ik had klachten over de verstaanbaarheid. Toen ben ik geholpen door Bas. Die zeer goed geluisterd heeft. Na 2 afspraken geen klachten meer als voorheen. Niet alleen de klanten van Makker horen beter maar ook het personeel. Kortom zeer aan te bevelen.

Svar fra Makker Hoortoestellen
Wereld van verschil in vergelijking met…
Wereld van verschil in vergelijking met andere commerciële audiciens. Ze nemen echt de tijd voor je om samen een passende oplossing te vinden. Vriendelijk personeel

Svar fra Makker Hoortoestellen
Makker is mijn Makker, in Huizen.
Na 2 1/2 jaar ellende bij een vorige audicien kwam ik via via bij Makker Huizen terecht. Brenda, je bent geweldig, in je deskundigheid en de ruime aandacht. Je neemt de tijd om iets goeds af te leveren. Ik ben ontzettend blij met mijn nieuwe hoorapparaten en jou zorg daarin. Geluidsweergave is perfect.

Tevreden met ‘in ear’ toestellen via Makker
Ik heb nu drie jaar ‘in ear’ hoortoestellen en die bevallen mij erg goed. In grotere gezelschappen kan ik iedereen verstaan. Bij Makker in Bilthoven wordt je prettig en zeer deskundig geholpen. Vandaag prima geholpen door Guido.

Svar fra Makker Hoortoestellen
Super vriendelijk en professioneel…
Super vriendelijk en professioneel geholpen, echt een aanrader. Ga naar deze winkel ipv de grote ketens waar de service minimaal is.

Svar fra Makker Hoortoestellen
Ik ben goed geholpen door de mensen van…
Ik ben goed geholpen door de mensen van Makker. Altijd vriendelijk, behulpzaam en goed bereikbaar.

Binnen no-time verzonden.
Binnen no-time verzonden.

Svar fra Makker Hoortoestellen
Zeer bekwam bedrijf en prettige uitstraling.
Zeer bekwam bedrijf, prettige uitstraling en goed meedenken met de wensen van de klant (85+ in dit geval).
Daarnaast zeer service gericht en niet te beroerd om een stapje extra te zetten om zaken te behandelen / op te lossen.

Svar fra Makker Hoortoestellen
Ik ben super goed geholpen door Jeroen.
Ik ben super goed geholpen door Jeroen.
Hij nam de tijd, alles heeft Jeroen heel goed uitgelegd, niks was teveel.
Ook de complimenten voor Monique van de desc ,altijd vriendelijk.
Snelle service, binnen drie weken was alles geregeld.

Makker is top
Bij Makker word je goed, met geduld en begrip geholpen. Je voelt je welkom en ze nemen alle tijd voor je. Hun kennis van de hoortoestellen is top. Na een aantal modellen te hebben uitgeprobeerd tot een juiste keuze kunnen komen.

Svar fra Makker Hoortoestellen
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.