Behulpzaam en professioneel. Er wordt met veel geduld goed uitgezocht wat het beste resultaat geeft. Ik ben zeer tevreden met de gehoorapparaten.
Se hva andre synes
Makker Soest, geholpen door Julian. Voor de tweede keer twee hoortoestellen bij Makker gekocht. Niet voor niets bij hun terug gekomen. Fantastische service en vriendelijke medewerkers. Julian zocht... Vis mer
Eerlijke zaak en mensen, vriendelijke bediening en netjes ontvangen. Als er klachten of opmerkingen zijn is men bereid direct indien mogelijk te helpen. Wilt u persoonlijke aandacht en een goed advi... Vis mer
Selskapet har svart
Eindeloze service om alles perfect naar wens af te stellen, gratis klein ondrhoud aan de oorstukjes. We kregen zelfs kostenloos een Bluetooth microfoon te leen om een belangrijk gesprek met een arts... Vis mer
Informasjon om virksomheten
Skrevet av virksomheten
Makker Hoortoestellen heeft 40+ jaar ervaring in het audiciens vakgebied. Wij richten ons op kwaliteit en persoonlijke aandacht. Onze gediplomeerde audiciens helpen u graag bij het kiezen van het juiste gehoorapparaat. Maak direct een vrijblijvende afspraak of doe de gratis hoortest!
Kontaktopplysninger
Torenstraat 4, 3764 CM, Soest, Utrecht, Nederland
- 035 602 24 17
Har ikke svart på negative anmeldelser
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Behulpzaam en professioneel.
Behulpzaam en professioneel.
Zeer tevreden over de aanpak en service…
Zeer tevreden over de aanpak en service van de medewerkers .
Ik zeg ja!
Snelle service, duidelijke uitleg, heerlijke koffie, thee en wat lekkers. Zonder haast.
Ik ben al jaren klant.
Ik ben al jaren klant en ben niet anders dan goed en heel vriendelijk geholpen. Ben blij dat er zo'n grote renovatie plaats heeft gevonden, de winkel uitstraling help er nu ook goed bij. Bedankt en ga zo door.
Makker Soest
Makker Soest, geholpen door Julian.
Voor de tweede keer twee hoortoestellen bij Makker gekocht. Niet voor niets bij hun terug gekomen. Fantastische service en vriendelijke medewerkers. Julian zocht echt verder naar welke toestellen goed voor mij zijn. De eerste die ik om te testen mee kreeg voldeden niet. Absoluut 5 sterren.
Fijne ervaring
Na een intake en test bij Beter Horen ben ik bij Makker mijn licht op gaan steken. Een heel positieve ervaring. Men neemt alle tijd voor de testen en de omstandigheden waarin je vaak verkeert en hoe je dat ervaart. Gevolg is een fijn op jouw ingesteld hoortoestel en dat voelt heel prettig en goed.
Dank aan Julian Touw.
Opnieuw contact gehad met Makker Soest
Opnieuw contact gehad met Makker Soest. Geholpen
door Julian en wat een ervaring was dit. Op en top deskundig, klantvriendelijk en bijzonder aardig. Julian
bedankt.
Phonak Audeo 170 Sphere Infinio
Eerste ervaringen met hoorapparaten en uitstekend, deskundig en vriendelijk geholpen door Julian. Goede voorlichting en ruim de tijd gekregen diverse hoortoestellen uit te proberen. Uiteindelijk gekozen voor de Phonak Audeo 170 Sphere Infinio en die bevallen tot op heden uitstekend.

Onverwachte superservice
Wij kwamen als niet-klant omdat we problemen hadden met een oorstukje en een andere audicien ons niet kon helpen. Julian stond voor ons klaar, was heel aardig, toonde respect en hielp ons meer dan perfect. Een uur lang en geheel gratis!

Svar fra Makker Hoortoestellen - Soest
Bij makker hoortoestellen zeer tevreden…
Bij makker hoortoestellen geweest goed en vriendelijk ontvangen en vakkundige uitleg test afgenomen nieuw hoor apparaat aangekocht eerst op proef en nu zeer tevreden afgehandeld en zal potentiële vrienden vertellen over de perfecte service vriendelijk bedankt groetjes Jan laseur soest

Zeer goede service
Zeer goede service, zeker een aanrader!

Zeer tevreden
Ik vind de behandeling zeer prettig.
Ik ben erg tevreden over zowel de apparaten als de oplader/opbergdoosje. Tv oplossing is ook helemaal fantastisch.
Zeer tevreden.

Service kan niet beter
Ik ben ontzettend tevreden over de service en de afhandeling. Ik kan altijd terecht mocht er wat zijn, ik word meteen geholpen tot volle tevredenheid.
Service kan niet beter.

Geweldig bedrijf
Geweldig bedrijf, hoge kwaliteit dienstverlening en vriendelijk personeel

De service is top
De service is top! Ik gebruik mijn apparaat niet standaard maar alleen in geval van plotseling gehoorverlies. Recent was hier sprake van, eigen toestel kapot, na een telefoontje kon ik binnen 2 uur een leen toestel ophalen. Zo helpt Makker je uit de brand daar waar zij kunnen. Heel fijn!

Svar fra Makker Hoortoestellen - Soest
Binnenkomst vriendelijk benadert met heerlijke koffie. Gehoortest duidelijk uitleg rustige benadering allemaal heel open. Iets,om aan te reden.

Behulpzaam
Behulpzaam, fijn geholpen, geduldig, vriendelijk en heerlijke koffie.
Fijne bediening.
Duidelijk advies.

Svar fra Makker Hoortoestellen - Soest
Heel vriendelijk en deskundig personeel…
Heel vriendelijk en deskundig personeel die de tijd voor je nemen. Met name Margreet.
Hele fijne ervaring.

Svar fra Makker Hoortoestellen - Soest
Het beste review voor Makker Hoortoestellen Soest.
Eerlijke zaak en mensen, vriendelijke bediening en netjes ontvangen. Als er klachten of opmerkingen zijn is men bereid direct indien mogelijk te helpen. Wilt u persoonlijke aandacht en een goed advies?
Makker hoortoestellen in Soest neemt alle tijd voor u en word u perfect geholpen, ook na de aankoop kun je altijd binnen lopen als er iets aan de hand is met de hoortoestellen. Garantie 5 jaar en gespreide betaling is ook mogelijk. Beoordeling : **********
Met vriendelijke groet, Familie Commandeur

Netjes ontvangen
Netjes ontvangen, goede service, duidelijke instructie.
Goede proefperiode gehad.
Ik ben tevreden.

Svar fra Makker Hoortoestellen - Soest
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.