Detta är världsklass. Så länge Macro Meals fortsätter med två nyckelfaktorer: A) Fortsätter att hålla denna prisbilden. B) Levererar samma fina kvalité på maten och inte börjar tumma på det. Så kom... Vis mer
Selskapet har svart
Jag älskar Macro meals! Maten är verkligen god, vällagad och varierad - aldrig tråkig eller torr som många andra matlådor. Portionerna är generösa men balanserade, så jag blir mätt utan att överätta.... Vis mer
Selskapet har svart
Blev först chockad över hur god maten var. Perfekt för mig som inte är gillar av att laga mat, passar både till middag och lunch att ta med sig på jobbet. Älskar också att det är uträknat hur myck... Vis mer
Selskapet har svart
Om det inte vore för Macromeals skulle min viktresa blivit mycket svårare. Att kunna äta två lådor om dagen och bara tänka på att få till nyttiga mellanmål och frukost är väldigt skönt. Då lägger jag... Vis mer
Selskapet har svart
Med INGA VANLIGA MATLÅDOR menar vi att våra måltider skiljer sig från de traditionella som du kanske är van vid. Våra proteinrika matlådor är noggrant sammansatta med fokus på en hälsosam och balanserad makrofördelning (protein, kolhydrater, fett). De är inte bara en snabb lösning för att fylla magen, utan ett medvetet val av en näringsrik måltid som hjälper dig att må bättre och nå dina hälsomål. Vi gör det enkelt för dig att leva hälsosamt, även när livet är som mest hektiskt. Våra nyttiga matlådor är utformade för att ge dig rätt energi, stödja dina mål och smidigt anpassa sig till din livsstil.
Liljeholmsstranden 3, 11743, Stockholm, Sverige
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Vi fick vår första leverans förra lördagen och har ätit matlådor hela veckan. Vi är så nöjda över maten - lagomt stora portioner och väldigt varierande smaker. Kommer definitivt att fortsätta handla av er.

Svar fra Macro Meals
Bäst före datumet var något kort på ett par lådor så de hann bli dåliga. Sedan, trots 5 dagar kvar på datumet så smakade två av lådorna som att de blivit gamla. Det var en syrlig smak och tungan blev sträv efteråt.

Svar fra Macro Meals
Väldigt god och fräsch mat som man håller sig mätt på trots det låga kalorimängden
Äter en låda till lunch nästan varje dag 👌🏻

Svar fra Macro Meals
Tack för maten och att ni hjälpte med att skicka med en hälsning!

Svar fra Macro Meals
Bra och nyttig mat är inte alltid så lätt att få god smak på, men Macromeals har verkligen lyckats med det och då även till ett vettigt pris.

Svar fra Macro Meals
Så enkelt smidigt och gott!! Har rekommenderat till flera av våra vänner 🌟

Svar fra Macro Meals
Överlag väldigt goda maträtter med bra kvalitet!

Svar fra Macro Meals
Överlag bra! Men allt för ofta så är inte grönsakerna färdiga, tex broccoli. Kycklingen smakar ibland som att den är tillagad i mikro, eller upptinad i mikro.

Svar fra Macro Meals
Rätter slutsäljs för snabbt annars finns inget att klaga på.

Svar fra Macro Meals
Väldigt goda matlådor med bra näringsinnehåll. Ständigt uppdaterad ”meny” så att man inte tröttnar. Jättesmidig leverans hem till dörren!

Svar fra Macro Meals
Gillar enkelhet och att kunna se korrekt information. Handlar för närvarande matlådor från er på MacroMeals. Till helgen har jag lagt en beställning på 26lådor.. jag handlar till största delen för att de har ett samarbete med Lifesum som jag redan har ett abbonemang på. Men det blir konstant fel i natriumnivåerna.
Utöver deras lasagne så är även African Sweetpotato Casserole fel.
Enligt förpackningen 0,2g salt/100g. Det är 400g i förpackningen. Alltså 4x0,2= 0,8g salt..
Rekommenderad nivå är att ligga under 2400mg natrium/dag. Vilket är 6g salt..
Men Lifesum får 0,8g salt till 1545mg Natrium.. Jag får inte den matematiken att gå ihop. Enligt Lifesum är alltså 0,8g mer än halva dagsintaget av natrium vilket ju inte stämmer. Vem ska jag lita på? En stor anledning till att jag valt Macromeals är just för att jag redan har Lifesum och det ska vara enkelt och korrekt. Jag har skrivit till Lifesum också om det här.

Svar fra Macro Meals
Jag gillar lådorna. Men många är inte reggade helt på Lifesum som det står att de ska vara. Och många har en helt sjukt hög natriumnivå.. lasagne osv har 2000mg natrium när det rekommenderade dagsintaget är Max 2500mg… och vissa lådor har som sagt inget annat reggat än protein, kolhydrater och fett. Och reggae noll natrium. När det är kring 0,3G salt/100g så Det ger 1,2 g salt vid 400g portion..

Svar fra Macro Meals
Bra onlineförsäljning och uppföljning med leveransinfo. Goda matlådor.

Svar fra Macro Meals
Riktigt bra lådor, underlättar hela livet att slippa laga mat men ändå äta god mat.

Svar fra Macro Meals
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.