Färdiga Maten Anmeldelser 248

TrustScore 4 av 5

3,8

Se hva andre synes

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Jag provade Fördiga Meten i några veckor men bestämde mej att det inte passade mej. Jag skickade då ett email till deras info sida och sa up vidare leverrsanser. Efter några veckor har de nu förs... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Mycket smidig lösning som vi valde till min svärmor när hon hamnade mellan stolarna - för frisk för att få hjälp, men för trött för att laga mat själv varje dag. Nu kan vi enkelt välja god och färdigl... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Maten ser aptitligt ut, och det är bra att den ligger i vita formar, det känns trevligt. Sedan är det gott, jag har bara prövat fiskrätterna men de har varit mycket goda. Och eftersom jag inte äter kö... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Jag är så nöjd med allt. Det är fjärde veckan som jag beställer hem mat. 5-6 rätter per vecka blir det. Allt är så gott och vällagat. Känns som att gå på restaurang och äta. Väldigt lätt att lägga in... Vis mer

Informasjon om virksomheten

1. Dagligvarelevering

Skrevet av virksomheten

Våra matlådor erbjuder älskade klassiska svenska rätter med smaker som känns igen av alla. Tillagad i Sverige med noggrant utvalda ingredienser, blandar vi traditionellt kött och fisk. Du kan självklart välja dina favoriter för veckans leverans. All vår mat är både gluten- och laktosfri, för en smakupplevelse utan bekymmer.

Kontaktopplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Har ikke svart på negative anmeldelser

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Jag provade Fördiga Meten i några…

Jag skickade då ett email till deras info sida och sa up
vidare leverrsanser.
Efter några veckor har de nu försök starta leveranserna igen. Jag har skickat nytt email och SMS för att få stopp.
Trots det försökte dom leverans idag, Jag informerade budet att jag vägrade leverans och han tog tillbaka paketet. Jag informerade per email och SMS att jag vägrat ta emot paketet. Jag fick ett nytt meddelande att de kommer att göra nytt leveransförsök i morgon, till vilket jag svarat att de ska yälla in leveransen.
Det tycks vara omöjligt att att asluta servisen och de svarar inte på email or SMS.-.

12. april 2026

Byt leverantör omgående

Byt leverantör omgående, de ringer inte ens när de är utanför utan väljer att säga att man inte vart hemma och leveransen uteblir!! Byt genast!

1. mars 2026

Väldigt nöjd

Väldigt nöjd - Husman och allt jag har provat har dessutom varit gott; även sånt som man inte får äta så ofta.

Uppskattas!

23. november 2025
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Vi två familjer efterlyste våren 2025 mera traditionell husmanskost och Ni har verkligen lyckats med det. Ni har kommit med många nya rätter som är OTROLIGT GODA. Vi brukar beställa 14-16 portioner per vecka, men en vecka så blev det hela 24 portioner, för det var så mycket nytt som SMAKADE SÅ GOTT.
En liten förfrågan om Era soppor. Vi undrar om Ni kan tänka Er att göra soppor men då med buljong och att man ser vad den innehåller för grönsaker, kyckling eller annat kött osv? Jag som gick i skolan på 70-talet blev tyvärr av mat-tanterna tvingad att äta äcklig spenatsoppa med flytande ägghalva. Mat-tanterna stod på varsin sina om mitt bord och tvingade mig under hulkningar att äta denna soppa. Efter det så kan jag överhuvudtaget inte äta mixade soppor som innehåller grädde, så de blir släta och krämiga. Så det är därför som jag efterlyser buljong soppor.
Men trots saknaden av buljong soppor så får Ni absolut högsta betyg från två mycket nöjda familjer.
Hälsningar från Carina i Uppsala

3. november 2025
Vurdert til 3 av 5 stjerner

Jättegott, men för lite mat.

Jättegott och jättebra! Men alldeles för små portioner tyvärr.
Hade gärna önskat iallafall minst 500 g i lådorna. Hade även betalat mer.
Så hade det varit möjligt så hade det blivit 5 stjärnor.

29. september 2025
Vurdert til 3 av 5 stjerner

Rätterna är goda men för lite salt

Rätterna är goda men för lite salt. Men de fixar man själv i efterhand.

26. mai 2025

Svar fra Färdiga Maten

Hej Micke, stort tack för din återkoppling – det betyder mycket för oss!

Vi tar till oss din kommentar om att maten upplevdes som lite för lite saltad och ser över kryddningen framöver. Det är viktigt för oss att smaken alltid håller hög kvalitet och vi jobbar ständigt med att bli bättre.
Vi vill också hitta en balans som passar alla och eftersom det är lättare för den som vill att tillsätta lite extra salt själv än att korrigera en rätt som blivit för salt, försöker vi hålla kryddningen på en lagom nivå från början.

Tack igen för att du tog dig tid att ge oss din återkoppling!

Som hemlagat. Goda såser

Lagom porttioner, allt har god smak och som hemlagat. Lagom lite salt vilket är bra för oss. Goda såser

14. april 2025

Svar fra Färdiga Maten

Tack för fin återkoppling, ska hälsa kocken! Allt gott.

Dom svarar inte på tele eller e-post

Dom svarar inte på tele eller e-post
fick mat som ja inte beställt så bilen fick
ta dom tillbaka är dom seriösa tro??

21. april 2025

Svar fra Färdiga Maten

Hej och tack för din recension,
Vi beklagar verkligen att du fått en leverans du inte beställt – så ska det självklart inte vara och det var ju bra att chauffören kunde ta tillbaka maten direkt.

Vi finns tillgängliga och det ska vara enkelt att få tag på oss. Det är bara att ringa, maila eller höra av sig – vi finns här och hjälper gärna till. Om du fortfarande har obesvarade frågor eller funderingar, kontakta oss direkt så ser vi till att reda ut allt.

Tack för att du tog dig tid att skriva. Vi vill gärna göra rätt för oss!
Vänliga hälsningar

Vurdert til 2 av 5 stjerner

Stora portioner är ett plus

Stora portioner är ett plus, men det är inte i närheten likt de bilderna ni lagt upp på hemsidan. I verkligheten är speciellt kycklingrätterna gråa och inte alls särskilt aptitliga

24. mars 2025

Svar fra Färdiga Maten

Hej och tack för din feedback!

Vi uppskattar att du lyfter att portionerna är generösa – det är något vi vill fortsätta erbjuda. Samtidigt är det tydligt att vi inte lyckats leverera på utseende och aptitlighet, särskilt när det gäller kycklingrätterna. Det ska självklart inte vara så stor skillnad mellan bild och verklighet.

Vi tar med oss din feedback till köket och ser över hur vi kan förbättra presentationen och smaken – det är viktigt för oss att maten inte bara mättar, utan också ser god ut och känns inbjudande.

Tack för att du hörde av dig!
Vänliga hälsningar

Hej då Färdiga Maten.

Testade FM 4 omgångar.
Uselt. Hemköps färdiga mat är på samma nivå, eller bättre. Och billigare.
Företaget kommer gå under utan tvekan.
Färdiga Maten är ofärdiga maträtter helt enkelt.
Slängt mer än jag ätit av deras mat.

Råa köttbullar. Fick använda Airfryer för att få lite färg på köttet. 190 grader över 6 min behövdes för att vara ätbar.
Åt potatismosen, slängde resten.

Kycklingpasta.
Kycklingen är på samma nivå som frusna kycklingpizzor från Lidl. Pastan okokt. Fastnade mellan tänderna. Allt slängdes.

Hittade hårstrå i kycklingen ena veckan, men det gör inget, det händer, även om man försöker sitt bästa. En manlig kock har håriga armar, skägg, mustasch, hår på huvudet. En kommer hamna i maten förr eller senare.

Leverans är väldigt bra. Lämnar utanför dörren. Kommer inom tid.

Priserna är sjukt höga. Jag kan äta ute istället.

Man kan inte längre beställa minst 3, utan det blev nu minst 5 och jag avslutade allt. Men mest för den låga kvaliten på maten.
Ser ut som matexperiment på skoltid, hemkunskap, högstadieelever.

Företaget kommer inte hålla.

8. april 2025

Svar fra Färdiga Maten

Hej och stort tack för din ärliga feedback.

Vi är ledsna att höra att våra matlådor inte levde upp till dina förväntningar. Att du har behövt slänga mat och haft flera negativa upplevelser är självklart inte okej, och vi tar det du beskriver på största allvar.
Angående din kommentar om hår i maten vill vi bara nämna att vi är mycket noga med hygienrutiner, inklusive användning av skägg- och hårskydd i köket. Men även med rutiner på plats kan det tyvärr ske misstag – och det är något vi ständigt jobbar för att minimera.
Det du nämner om råa köttbullar, underkokt pasta och smakupplevelsen i stort är viktig input för vårt köksteam, och vi kommer följa upp detta internt. Din feedback hjälper oss att bli bättre.
Vi är glada att du upplevde leveransen som smidig – det är något vi är stolta över – men vi vet att leverans aldrig kan väga upp för brister i maten.
Tack igen för att du tog dig tid att skriva. Vi tar med oss allt du sagt i vårt förbättringsarbete.

Teamet på Färdiga Maten

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Har provat FM i två veckor och är på…

Har provat FM i två veckor och är på det hela taget nöjd. Men:
* det är väldigt snålt med potatismos i de rätter som har mos
* jag är trött på haricots vert. Känns som det alltid är det som är grönsakerna.
* de amerikanska pannkakorna motsvarar inte fotot. Alldeles för små.

9. mars 2025

Svar fra Färdiga Maten

Tack för ditt svar, grönsaker är bra för kroppen. Men det är självklart olika vilka man uppskattar och hur mycket man vill ha. Vi tar till oss om potatismosmängden och pannkakorna, det verkar ändå som smakupplevelsen varit god och vi tackar för att du tog dig tid att skriva ett omdöme. Ha fin dag!

Vurdert til 2 av 5 stjerner

Oacceptabel Lasagne

Jag har hittills varit förtjust i mina matlådor från Färdiga Maten: vällagade, fina råvaror, mört kött, rikliga portioner.
Men gårdagens Lasagne höll inte måttet: blöt, snålt med köttförssås och bechamelsås.
Smaklös.

2. november 2024

Svar fra Färdiga Maten

Tack för att du delar din upplevelse! Vi är glada att du uppskattar våra matlådor och kvaliteten på råvarorna, men det är såklart tråkigt att höra att lasagnen inte levde upp till förväntningarna. Det är verkligen inte den standard vi strävar efter. Vi tar din feedback på allvar och kommer att se över recept och tillagningen för att säkerställa att lasagnen håller samma höga kvalitet som resten av våra rätter. Allt gott.

Dette er Trustpilot

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv