Jeg kjøpte Dr Ankerstjerne The Set. Pakken virket ganske lett. Når jeg kom hjem og åpnet pakken var det ingen produkter der. Kun lokket til esken produktene skulle ligge i var i pakken. Noe sånt har j... Vis mer

Rask forsendelse, og kundeservice i særklasse! 😃👌 Var i kontakt med Michaela på kundeservice. En hyggeligere og mer serviceinnstilt person skal man lete lenge etter! 🤩
Kjempe fornøyd med Lyko ,men Helthjem er en annen sak,største møkka firma som fins ,når dem bruker EN uke på en strekning på 5 timer går det an å lure på om dem lever med sykkelbud. Kan lyko få poste... Vis mer
Altfor tung reklamasjonsprosess på tross av godt utvalg og gode priser. Jeg fikk en defekt pumpeflaske og måtte sende mange bilder + flere videoer gjennom en lang e-posttråd. Til slutt ba de meg retur... Vis mer
LYKO is the hair and beauty specialist who strives to have the best customer experience and the widest product range. We want to capture the feeling that beauty is playful, wonderful and something individual. In total, we offer over 55,000 products from more than 1,000 brands, a mix of well-known and exciting new products that are complemented by our own affordable private label. In 2004 the Lyko family started the webshop from their hair salon in Sweden. The business grew rapidly online. Today we have online webshops in Sweden, Norway, Finland, Denmark, Germany, the Netherlands, Poland and Austria. Lyko has been listed on the Nasdaq Stockholm First North Premier Growth Market since December 2017.
Äppelbovägen 60, 786 91 , Vansbro, Sverige
Ber kundene om å skrive anmeldelser
Har svart på 78 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av én uke
Bestilte flere produkter 1.10. og betalte dem med det samme. Etterpå ble det stille. Så, 6.10., kommer det en mail med at leveransen er forsinket, før det den 7.10. kommer beskjed om at produktene blir levert i flere pakker og at en pakke er på vei. Denne får jeg 10.10. Så skjer det ikke mer.
Ringte dem i dag (21.10.) og etterlyste produkter eller tilbakebetaling av beløpet, og snakket med en sur kundebehandler som ikke likte at jeg avbrøt henne underveis med et spørsmål (jeg hadde allerede gitt beskjed om at jeg hørte henne svært dårlig).
Har handlet mye hos Lyko, men dette ble siste gang. Kundeservice og god informasjon underveis betyr alt. Nå håper jeg bare at pengene kommer inn på konto (produktet var utsolgt), så skal jeg ikke ha mer med dem å gjøre.

Svar fra LYKO
Har valgt HeltHjem Ekspress ved flere anledninger. Estimert levering, som tilsvarer ekspress (1-2 dager), har ALDRI stemt. Det tar gjerne dobbelt til trippel så lang tid. Lyko på sin side mener det er helt innenfor. Bare tull å tilby ekspresslevering når de ikke klarer å opprettholde det.

Svar fra LYKO
Fortjener ikke en eneste stjerne etter den kundebehandlingen dem gir.
Standard Mail som sendes ut og som ikke møter kunden på noe som helst.
Utdannet frisør selv og bruker selvsagt ikke produktet igjen som ga meg sår og byller i hele hodebunnen og rundt ansiktet. De nekter nemlig å reklamere så lenge ikke dette er dokumentert av hudlege. De mener jeg har spist noe som gir denne reaksjonen.
Jeg har brukt de samme produktene i en årrekke. Brukt godt over 31.000 kr i varer hos Lyko. Jeg tok kontakt direkte med leverandøren av produktet jeg alltid har brukt og de forteller at det er parfyme i denne som de har fått rappprt på at flere reagerer på. Jeg forteller også leverandøren hvordan lyko har håndtert dette og de syntes det er hårreisende. At de ikke ønsker at produktene dems blir solgt hos underleverandør som behandler kunder slik.
Det er kunder som gjør at lyko går rundt, nå har de mistet en storkunder for GODT! Og jeg drar mange flere med meg til konkurrent istedenfor. Og av samtlige anmeldelser her inne er jeg ikke alene.
Smidighet og kundevennlige er de ikke. De ønsker at kunden påføres smerte og ubehag igjen for å ha hudlege dokumentasjon. Det sier seg selv at jeg ikke påfører kroppen min utifra de reaksjonene jeg får. Det skal sies at jeg aldri har reagert sånn ved ett annet merke tidlige eller etterpå. Så det er en ingrediens leverandører har i som ikke er så bra, ettersom de selv sier at fler reagerer.. Takk for en ræva kundereise lyko!

Svar fra LYKO
Godt utvalg, men veldig treg levering, noe som skyldes at de bruker veldig lang tid på å plukke fra lageret. Får alltid mail om at pakken er forsinket fra lager, og så fort den faktisk plukkes og sendes av gårde så går det relativt raskt.

Svar fra LYKO
Fikk mail at pakken var sendt 19/9. Posten var varslet om pakken men fikk den aldri. Jeg skrev mail som jeg fikk svar på 3/10,forsinket fra lager, men den var endelig Sendt. Posten ventet fortsatt på pakken. Jeg ringte inn 9/10 og spør hvor pakken er, hun svarer at posten må ha rotet den bort, men hun kan sende en ny. Jeg takker nei og vil ha tilbake pengene mine. Hun ordner det, men jeg venter til pengene står på konto, det gjenstår å se hvor lang tid det tar. Jeg sa at det er dårlig å skylde på posten og det er veldig dårlig anmeldelser på bedriften.

Svar fra LYKO
Har bestilt fra lyko flere ganger, men denne gangen får meg til å tvile på om jeg burde gjøre det igjen. Bestilte 22 sept. og betalte for å få levering rundt 25 sept. Det har gått over 2 uker nå, og har ikke fått en eneste oppdatering fra lyko.
Har kontaktet kundeservice på både chat og mail, og får vage svar hver gang. Nylig spurte jeg hvor pakken min var (siden sporing er udugelig når instabox ikke har fått pakken fra lyko enda), så sa de den var på vei og sendte meg sporingsnummeret mitt (som ikke funker før instabox har fått pakken).
Ønsker bare å vite hvor pakken min er, og når/om jeg får den. Hadde vært fint om de kunne hatt litt mer åpenhet med kundene sine.

Svar fra LYKO
Bestilte varer 22. september med estimert levering 27. september. Varene er fortsatt ikke levert. Levering med Helthjem er utsatt 3 ganger og får nå beskjed om at vi skal se ann om min ordre blir levert innen 5 dager eller så kan vi etterlyse den. Dette gir 3 ukers leveringstid, eller mer. Aner ikke om ordren min er mistet eller hva som skjer.

Svar fra LYKO
Liker Lyko godt og synes de har bra kundeservice, men at de bruker Qliro er irriterende. 29 kroner for å sende faktura på e-post 🥴 Velger du delbetaling, så koster det 45kr for administrasjonsgebyr per faktura. Klarna har gratis 30 dagers kjøp og gratis utsettelse. Hadde en hel kurv med varer til 1300 kr(nye Elf produkter), men avlyste salget fordi jeg har ikke lyst til å betale før jeg mottar varene, og det andre alternativet er Qliro 👎🏻
Over en uke siden bestilling og leveringsstatus er fortsatt plukkes... dette var varer som skulle være på lager. Første og siste gang jeg bestiller her!
Bestilte varer for en uke siden, med forventet leveranse idag. Har verken mottatt varen min og tilbakemelding fra kundeservice.
Skuffende!

Svar fra LYKO
Hver gang jeg bestiller fra Lyko bruker de alltid lang tid på å gjøre pakken klar til sending. Men produktene er bra. Bestilte en pakke på torsdag (nye elf produkter), det er nå mandag og pakken er enda ikke sendt. Synes det er skuffende siden jeg brukte en del penger. Andre butikker (kicks eller Vita) sender oftest etter en dag.

Svar fra LYKO
Eg synest at ofte prisene på produktene er veldig bra og ofte er innpakket bra også. men har opplevd at hver gang eg bestiller ifra lyko så tar det sååå lang tid bare får å pakke varene. forstår at av og til er man kanskje tom får produkter osv men dette skjer hver gang. Bestilte 3 produkter på lørdag og får beskjed på onsdagen at det er forsinkelser igjen... nå er det fredag å tipper neste uke blir det sendt ut, også en ekstra ny uke-2 uker før eg får produktene:( Håper lyko gjør noe med dette får dette er noe som gjør at man ofte kanskje ikke orker å kjøpe fra lyko pga forsinkelser ofte og lang tid.

Svar fra LYKO
Bare kansellerer ordrer uten et ord, svarer ikke på Mail om det. Har kjøpt mye hos lyko men nå blir det nok ikke kjøpt mer

Svar fra LYKO
Pakken ble ikke sendt før dato jeg egentlig skulle mottatt den. Så levering er mye lengre tid enn dem opplyser om. Den ene dusj olja jeg bestilte hadde lekt i esken noe som ikke burde skje. Litt skuffa denne gangen.

Svar fra LYKO
masse fine varer på lyko.com, men de er UTROLIG trege med å pakke inn og sende varene. kan ta de over en uke å bare pakke inn varene. har bestilt på lyko mer enn 10 ganger og slik var det HVER GANG. tror ikke jeg kommer til å bestille derfra igjen, altfor lang ventetid.
Veldig skuffet over servicen hos Lyko. Hvis du verdsetter tiden din, anbefaler jeg å bruke andre nettsteder. Kundeservicen er helt forferdelig – de svarer ikke på forespørsler og ignorerer fullstendig kundene. Opplevelsen med dette nettstedet var svært negativ. Anbefales ikke!"

Svar fra LYKO
Veldig skuffet over servicen hos Lyko. Bestillingen på tre produkter tok nesten to uker å få, noe som er helt uakseptabelt. Hvis du verdsetter tiden din, anbefaler jeg å bruke andre nettsteder. Kundeservicen er helt forferdelig – de svarer ikke på forespørsler og ignorerer fullstendig kundene. Opplevelsen med dette nettstedet var svært negativ. Anbefales ikke!"
Alltid fornøyd med Lyko. Fått det jeg har bestillt. Bra pris. Meget godt innpakket.
Varene kom veldig raskt, og alt var i skjønneste orden. :-)

Svar fra LYKO
Jeg hadde fått en våre som var defekt på henvendte meg på chatt fikk god og rask hjelp og ble sendt en ny. Har bestilt mye fra lykt tidligere og de har gode priser samt rask levering i fordhold til andre nettbutikker. Når det kommet til hvor fort en pakke blir sendt har lykt alltid vært raske i forhold til andre hvor jeg hat nesten ventet en uke.